Eylülde tedaviye başlayıp EKİMDE Sonuç alanlar burda buluşalım

bende dün tedaviye başladım inş.ekimde güzel haberler vermek nasip olur
Rabbim hiç bir yuvayı evlatsız bırakmasın inş.......

arkadaşlar benim merak ettiğim konu benim doktorum ilaçların hepsini aldırdı biranda
tedavide kullanıcağımız ilaçları sizlerdede öylemi oldu acaba ???

günaydın canım aramız hoş geldin
tedavin hayırlı olsunopuyorumnanaktan

merhaba arkadaşlar,

bende sessiz okuyuculardansım genellikle.
rabbimin izniyle 15 eylülde tedavimize start verildi.
inşallah bu mübarek günler hürmetine hepimiz ekimde burda mutluluğumuzu doyasıya paylaşırız.

[/B]
merhaba arkadaşlar,

inşallah bu mübarek günler hürmetine hepimiz ekimde burda mutluluğumuzu doyasıya paylaşırız.

canım hayırlı ugurlu olsun tedavın inşallah senınde güzel haberlerını alırız

merhaba arkadaşlar,

canımtedavin hayırlı olsun göbişin bebişlerle dolsun inşallahhhh

arkadaşlar bende eğer adetim gecikmezse ki normalde hep çok düzenli olur birde bana pco teşhisi koydularCADIARZU ne adetlerim gecikir ne kiloluyum nede kıllanma problemimde hiç olmadı benim süprizzzzz neyse yine düzenli olursam bayramın 4. günü iğnelerime başlıyorum hayırlısıyla....başlamak bitirmenin yarısı olduğuna ve bitişinde nasipse hamile olacağıma göre şimdiden hamile sayılırım di midelikafaduldendelikafadulden

merhaba arkadaşlar,

HOŞ GELDİN CANIMhihoyyyt
TEDAVİN HAYIRLI OLSUN
LİSTEMİZE SENİDE EKLEDİM

selam kızlar bende dun bu topike benzer bi topik açtım ekim ayı için:kedi::kedi::kedi:
o kadarda baktım gorememişim sizin topiki. neyse anlatayım kendimi size uzun zaman sonunda tüp bebek yaptırmak için umut tüp bebek merkezine enver beye gittim bu gun ilk pregon iğneme (150) başladım. sanırım yanı dr sormadım ama hersey yolunda giderse eylul 30 gibi yumurtalarım toplanır. ekimde sonuç alırım. rabbım hepimizin yüreğğini ferahlatır insallah kızlar:lepi:

kızlar umut tup bebek merkezınde tedavısıne başlayan varmıdelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden çok heycanlııyıımmmmhihoyyythihoyyythihoyyyt

selam kızlar bende dun bu topike benzer bi topik açtım ekim ayı için:kedi::kedi::kedi:
O kadarda baktım gorememişim sizin topiki. Neyse anlatayım kendimi size uzun zaman sonunda tüp bebek yaptırmak için umut tüp bebek merkezine enver beye gittim bu gun ilk pregon iğneme (150) başladım. Sanırım yanı dr sormadım ama hersey yolunda giderse eylul 30 gibi yumurtalarım toplanır. Ekimde sonuç alırım. Rabbım hepimizin yüreğğini ferahlatır insallah kızlar:lepi:
merhaba canım tedavin hayırlı olsun
inşallah herşey yolunda gider ve hamiş olursun
ilk denemenmi canım?

rabbim tedavi gören bütün arkadaşlarıma bebişlerinin haberini almayı nasip eğler inşallah bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine amin

rabbim tedavi gören bütün arkadaşlarıma bebişlerinin haberini almayı nasip eğler inşallah bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine amin

aminnnnn zeyracım amin inşallahhhhhhhhhhh

rokoko evet canım ılk tedavım cokta heycan var tabı. kızlar bu puregon ığeyı sız kendınızmı yapıyorsunuz?

iyidir rokokocum nolsun memlekete geldım işte gittim doktorumla görüştüm regl olmamı beklıyorum işte lucrıne devam sende ne var ne yok

patricia canım ilk denemen son denemen olur inşallah Rabbim ikiz ikiz verirdew bir daha tedavıye gerek kalmaz inşallah canım puregonu gecen denememde kendım vurdum bu seferde aynı ben yapıcam inşallah

Back
X