2009 Aralık Anneleri

slm arkadaslar günaydın herkese nasılsınız bebişler nasılllllllllllllll bakalımhihoyyyt

sayfayı açabiliyorum ama yazamıyorum son kez denicem.özledim valla forumda rahatca dolaşmayıı.iyisinizdir inş kızlar ve kuzucuklar pazar günü 35 haftaya gircez inş..dam üstünde saksağan vur beline kazmayı oldu bu cümleler yaakaydirigubbakcemile3

selam guzel annişler hepiniz umarım bebişlerle ıyısınızdır.Uzun zamandan beri Yazamıyorum ara sıra yazılanları takıp etmeye calısıyorum ama masallahınız var boyle cene hıc bır bır formda yoktur diye dusunmeden yapamıyorum hıc yetısemıyorum.Oglumun butun hazırlıklarını yaptık hayırlısıyla Efemın gelmesını beklıyoruz.sadece Herseyımız Guzel gıdıyor hic bir aksilik yok Birde zaman daha cabuk gecse daha ıyı olacak.Bırde lousa gecelık almak ıstıyorum ama sole sık bırseyler arıyorum ama bulamadım bıldıgınız marka veya model varsa benımle paylasırmısınız ....? sımdıden hepınıze tesekkur ederım.

Yaa site neden böyle açılmıyor kapanıyor falan off.
Ben lohusa geceliği yada pijaması almadım normal önden düğmeli olanlardan aldım sonradan da kullanabileyim diye.Bir tane iyi bir tane normal pijama aldım.Şimdide iyi olana kıyamıyorum hastanede giymek için
:umursamaz:

Arkadaşlar kasım anneleri kaç kilo aldınız hamilelikte diye bir konu açmışlar gördüğüm kadarıyla hepsi çok az kilo almış.6 ,8 falan.en fazla 12 kilo alanı gördüm toplamdaakannehir

deme ya nehir ben 32 haftadayim 12 kilo aldim bundan sonra dikkat etmem lazim bide sabah kalktigimda bi sis oluyom bi sis nasil anlatamam ben nasil normal dogum yapacaksammmm

Aynen ben de 12 kilo aldım daha da aldığımı hissediyorum iştahım daha da açıldı çok sık aç hissediyorum kendimi.Gece yatarken atıştırmadan yatamıyorum :(
Şişlik akşam oluyor bende.ayaklarım çok şişmeye başladı mesela.Ama sabah inmiş oluyor.Bir de ayak tabanlarım çok ağrıyor sızlıyor

doktordan geldik kızım 2854 gr.çıktı masallah
nst ye gırdım sancı çıktı bıraz
ayın 5 ine tekrar kontrol ve nst var
21 kasım kesın tarıhımız tabı Allahın izniyle o tarıhe kadar gelmezse kızım

Arkadaşlar kasım anneleri kaç kilo aldınız hamilelikte diye bir konu açmışlar gördüğüm kadarıyla hepsi çok az kilo almış.6 ,8 falan.en fazla 12 kilo alanı gördüm toplamdaakannehir

ben gecen ay 3,5 4 kılo almıştım bu ay 1,5 almışım 1,5 kılonun 750 gr.mı kızıma gitmiş çok şukur
ve toplamda 15 kılo oldum arkadaslar
bugun itibariyle 22 gunumuz var bakalım kaçla bitirecegız

doktordan geldik kızım 2854 gr.çıktı masallah
nst ye gırdım sancı çıktı bıraz
ayın 5 ine tekrar kontrol ve nst var
21 kasım kesın tarıhımız tabı Allahın izniyle o tarıhe kadar gelmezse kızım

ohh ohh masallah kizina insallah vaktinde olur .ama nedense annem hep der kiz cocugum erken cocuguma göre vaktinden erken oluyo bide sancisi yalanci sancisi cok oluyo der bilmiyom bizde nasil olurssa benim sat`a göre 24 aralik ama sanki aralikin 10na kalmaz diye hissediyom bilememdee

evettt arkadasımmm,o konuyu ben de okudum. ve insanları samimi bulmadım pek...yanı kendı aralarında...ben de 15 kılo aldım.övune övune soyluyorum.
az kılo alanlar hava atar gıbı yazmıs,benım gıbı olanlar da yazmamıs.
sinir oldum,okumadım devamını...

Back
X