• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

emzirmeyi avantaja çevirip birlikte zayıflayalım

Kızlar birşey sorucam benim kilom 67 sabitlendi galiba vücut direnmeye geçti canım sıkıldı baya sizde durum nasıl ... Asla vazgeçmicem ama vericim bu kiloları beni görenler baya incelmişsin ne yapıyorsun diye soruyorlar.... Mutlu oluyorum böyle söylediklerinde beni motive ediyor...

Slm cnm benim oğlanın iki yanağı da aynı diş çıkartıyor diyorsun belki ondan da olabilir tam bilmiyorum ama umarım birşeyi yoktur prensesin:nazar:

Bilmiyorum ki CNm sıkılıyor nereye gitsem
Bebegin yüzü şiş diyor...birde dişi şişmiş kirmizi
Olmuş beyaz beyaz dişi görünüyor:16::16:
Bir iki güne çıkar inşallah

Siz zayıflamaya çalışıyorsunuz bende kilo
Almaya çalışıyorum ğiderek zayıflıyorum:19:
40 kiloyum her gören çok zayıflamişsın diyor
Ne yapacam ben kilo da alamıyorum:19:

bugun normal doğum ile doğum yaptım.bu ikinci dogumum.ilk gebelik twn sonra kilo veremedim oğlum 2,5 yaşında şimdi ikinci geldi.97 kg ile doğuma girdim daha 4 kg gitti ins emzirmeyi avantaja ceviririm bu sefer:-(

Bilmiyorum ki CNm sıkılıyor nereye gitsem
Bebegin yüzü şiş diyor...birde dişi şişmiş kirmizi
Olmuş beyaz beyaz dişi görünüyor:16::16:
Bir iki güne çıkar inşallah

Siz zayıflamaya çalışıyorsunuz bende kilo
Almaya çalışıyorum ğiderek zayıflıyorum:19:
40 kiloyum her gören çok zayıflamişsın diyor
Ne yapacam ben kilo da alamıyorum:19:

Canm ben diş yüzünden olduğunu düşünüyorum ... Ah keşke bende senin yapında olabilsem ... Dikkat et cnm çok zayıflıkta iyi deil hem emziriyorsun ...

bugun normal doğum ile doğum yaptım.bu ikinci dogumum.ilk gebelik twn sonra kilo veremedim oğlum 2,5 yaşında şimdi ikinci geldi.97 kg ile doğuma girdim daha 4 kg gitti ins emzirmeyi avantaja ceviririm bu sefer:-(

Aramıza hoşgeldin cnm ... Yeni doğum yapmışsın çom zorlamadan diet yap bence ... Tatlılardan , şekerden , tuzdan , uzaklaş bol su iç zaten su süt yapıyor biliyorsun .... Emzirdikçe de gidiyor kiloları birazı ...

bi kaç güne kadar sürekli tatlı ve hamur işi yememe rağmen hep kendimi halsiz hissettim hissettikçe de yedim ama baktım ne kadar çok yesem de halsizliğe faydası yok herhalde yeni doğum yaptığım için böyleyim, dediğin gibi bebeğim uyuyunca hemen uyumak istiyorum bende, aynen kalsiyum ve protein ağırlıklı beslenirsem hem benim hem bebeğim için daha iyi olacak diye düşünüyorum. Aşırı sıkı bir diyet zaten yapamam ama sağlıklı beslenmem şart, inşallah hep birlikte veririz kiloları:31:

Canım halsizlik varsa kansızlıktan olabilir değerlerin nasıl?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba kızlar
Benim de 6 aylık oğlum var, karatay diyetine başladım geçen hafta 2 kilom gitti inşallah bundan sonra da devam eder ekmek tatlı hiç yok

Slm kızlar konuyla alqkali değil ama
kysura bakmayın benim kızımın sağ
yanağını sola göre şiş dr goturduk önemli
değil dedi iki ay sonra gel dedi tekrar bakarim
dedi Sizinde bebeğinizin yanakları farklı mı:26:
benim kızın ikisi de eşit cnım diş çıkardığı için olabilir biraz bekle bakalım geçmezse yine gidersin
Kızlar birşey sorucam benim kilom 67 sabitlendi galiba vücut direnmeye geçti canım sıkıldı baya sizde durum nasıl ... Asla vazgeçmicem ama vericim bu kiloları beni görenler baya incelmişsin ne yapıyorsun diye soruyorlar.... Mutlu oluyorum böyle söylediklerinde beni motive ediyor...
maşallah canım farkediliyor desene ben bol şeyler giydiğim için dışarda anlaşılmaıyor ama eşim zayıfladığımı söylüyor hatta senin diyeti bana da uygula baya işe yarıyor diyor:34::34:
canım diyetine bir iki gün ara ver sonra tekrar devam et o zaman zayıflama deavm ediyor ben bekarken diyetisyene gitmiştm bu metodu uygulatıyordu bünye alışınca zayıflama duruyor yoksa

hoşgeldin öncelikle allah analı babalı büyütsün bugünlerde dikkat edersen daha çabuk gidiyor kilolar bizim gibi geç başlarsan insana yapışıp kalıyor sanki kolay gelsin sana

ben de iki gündür giremiyorum kayınpederim geldi köyden dünden beri ona yaptığım güzel ve bol kalorili yemekleri yedim malesef ama yarından itibaren diyete devam hazır zayıflamışken geri almayalım dimi ama yediklerimin listesini bugün yazmicam utanç verici diyet yapan biri için
bu arada sıkılaştırıcı krem aldım bugün eczaneden selülitlere de fayda eder mi kullanan var mı elencyl sıkılaştırıcı krem

Son düzenleme:
ben de iki gündür giremiyorum kayınpederim geldi köyden dünden beri ona yaptığım güzel ve bol kalorili yemekleri yedim malesef ama yarından itibaren diyete devam hazır zayıflamışken geri almayalım dimi ama yediklerimin listesini bugün yazmicam utanç verici diyet yapan biri için
bu arada sıkılaştırıcı krem aldım bugün eczaneden selülitlere de fayda eder mi kullanan var mı elencyl sıkılaştırıcı krem

al benden de o kadar canim bir misafir gidiyor digeri geliyor. Her defasinda simdi basliyorum dikkat edecegim diyorum hep bisey cikiyor. Ama artik bir yere gitsem bile dikkat edecegim.

Kahvaltı 10.30
3 yeşil zeytin
1 dilim diet tam tahılı ekmek
1 haşlanmış yumurta
Bol yeşillik
Ara:
Bir fincan nescafe küçük kase sarı leblebi
Akşam
Mantar tavuk oste 5 yemek kaşığı
3 yemek kaşığı bulgur pilavı
1 kase yoğurt
Bu arada 1 kilo daha vermiş bulunmaktakyım :21:

5 te 5 diyetini yapan hic var mi. Ben emzirmedigim icin bi deneyim diyorum. Sizce bi faydasi olur mu ?

Kahvaltı 10.30
2 yeşil zeytin
1 dometes
Dereotu
Taze soğan
3 dilim beyaz peynir
Ara:
Küçük bir kase leblebi
Kahve
Ara:
1 tane yeşil elma
Rezene çayı