Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Ben 24 eşim 25 yaşında fakat eşimin teste 0 sperm gözüküyor gen testleri falan temiz çıktı tekrar da sperm testi vereceğiz ona göre doktor bı yol belirleyeceğini söyledi şuan ben tedaviye başlar mıyım bilmiyorum cuma günü bekleyeceğiz sadce hem madi hem manevi olarak zor bir süreç Allah hepimizin yardımcısı olsun
Aynı durumdayız Allah yardımcımız olsun Ankara A life mesut tüle gitmeyi önerebilirim

Ben direkt tüp bebek için değil de azosperminin neyden dolayı olduğunu öğrenmek için gitmeyi düşünüyorum eğer ki damarlarında tıkanıklık varsa açılabiliyormuş diye okudum kendi sayfasında sizde ki azosperminin sebebi neydi
Küçük yaşta inmemiş testis ameliyatı cnm bundan kaynakşı fsh yüksekliği vardı 6 ay tedavi gördük hiç bi sonuç alamadık malesef doktor olarak sevmiştim ama uyguladığı tedaviden hiç
Memnun kalmadık resmen bizi ameliyat için hazırladı ve tese ameliyatı başka türlü çıkış olmaz dedi bizde başka doktora gittik çok şükür 3 ay olmadan çıkışımız oldu tek tük onlarla tüp bebek denedik.. ama tabii herkes için aynı olurmu bilemem deneyebilirsiniz yine inşallah güzel sonuç alırsınız

Küçük yaşta inmemiş testis ameliyatı cnm bundan kaynakşı fsh yüksekliği vardı 6 ay tedavi gördük hiç bi sonuç alamadık malesef doktor olarak sevmiştim ama uyguladığı tedaviden hiç
Memnun kalmadık resmen bizi ameliyat için hazırladı ve tese ameliyatı başka türlü çıkış olmaz dedi bizde başka doktora gittik çok şükür 3 ay olmadan çıkışımız oldu tek tük onlarla tüp bebek denedik.. ama tabii herkes için aynı olurmu bilemem deneyebilirsiniz yine inşallah güzel sonuç alırsınız
Hangi doktora gittiniz acaba

Canm mesut tüle gittik sonrasında alife ankarada odaaüroloji doktoru
Androlog var sperm testlerni inceleyen burak sümer
Embriyolog var semra sertel
Araştır istersen biz memnun kaldık çok şükürr size ne dediler azosperm için eşinin hormon değerleri nasıl
Geçen sene baktırmıştık hormon değerlerinde bir sorun yoktu ama hatırlamıyorum açıkçası tam olarakta. Hiç detaylı sperm testi vermedik ondan dolayı iyi bir doktora gelmek istiyorum Bursa’dan geleceğim Ankara’ya. Eşim geçen sene mikrotese oldu direkt herhangi bir şey araştırılmadan sadece azospermi denildiği için 2 transferim oldu kimyasal gebelik geçirdim. 2 tüp dondurulmuş spermimiz var,eğer ki tıkanıklığa bağlı bir durum varsa açtırmak için normal yolla çıkış sağlanmasını istiyoruz fakat tıkanıklığa bağlı değil ise dondurulmuş spermlerimizi inceletmek istiyoruz tüp bebek için yeterli kalitede mi diye

Back
X