- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.205
- 423
- 42
İzmirdeyim arkadaşlar ve geceleri sıcaktan uyuyamamayı unutmuşum.
Nasılsınız arkadaşlar.hepiniz bayrama hazırlanıyorsunuzdur.
Esracım orda olsamda o ketelerden yesem bayılırım keteye.kuaförede gidilmiş.benimde acil kaşlarımı almam gerekiyor.yarın fırsat bulurum inşallah.ablanlarla harika zaman geçireceksin.
Filizcim sende kuaför işlerini halletmişsin.annenin daha iyi olmasına çok sevindim.tatilin çok güzel geçer umarım
Neslicim saatler yetmeyen arkadaşım.ixmirdeyim şimdi.nasıl özlemişim anlatamam
Oğluma gençken gezdiğim yerleri nasıl anlattıysam anne sen aşıksın buraya ya dedi.yanlız küçük şehirden sonra insan gerçekten zorlanıyor.öxellikle otobüslerde.biz her yere yürüyerek gidiyoruz.bu arada evliliğim için söylediğin güzel sözler için teşekkür ederim.eşimle 18 yıllık evlilik 6 yıl sevgilik dönemimiz bir yılda nışanlılık dönemimiz var.yani 25 yıldır birlikteyiz.aa tam çeyrek yüzyıl olmuş.şimdi fark ettim.
nurdancım sende baya yoğun bir ramaxan yaşadın.yazlığınız nerede merak ettim.egedeysen bulurum seni dermişim.aşk hayatındaki durgunluğun tadını çıkar.doğru insan doğru zamanda mutlaka gelecektir.gençliğinin ve özgürlüğünün tadını çıkar canım.
serapcım oğluna ve sanaok geçmiş olsun canım.görünmex kaxa işte.neyseki ucuz atlatmışsınız.canım il içi atamalar ikincş kez yapılıyor.cuma son.maraşta çalıştığını okuyunca hatırladım canım
0
Ayyyy o duyguyu iyi bilirim on bes yil adana da yasadim hic sevmedigim bir iklim benim.oyuzden kaciyorum valla oyle yerlerden.izmir de okudunuz izmir de asik oldunuz izmire asik olmaniz normal hocam.25. Yilda esinizle bir izmir turu yapmak guzel olur bence.dun biz de birbirimixi yuzyuze ilk gordugumuz sokak ilk evimiz ilk beklemeler bulusmalar yasadigimiz o sokagimizdaydik otobusten inince bekledigim kose.eski ben yeni ben ve hayatimdan gecen yedi yili hem icten yad ettim hem esimle yad ettim hocam il ici tayin istemissiniz nezaman belli olur.ins. merkeze gelirsiniz hayat daha kolay olur hastane vb. Durumlarda
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.