2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Haticecim belki kendi gitmek istemiyordur da seni bahsne gosteriyordur,olamaz mi?ya da gercekten senin uzuldugunu dusunuyordur baskalarinin cocugunu gordugunde...buyuk ihtimal ikisinden biri ama millete boylede denmez ama dimi? Erkek milleti biraz dusuncesiz ve patavatsiz olabiliyo maalesef:(( bence otur guzelce sinirlenmeden izah et,her ne olursa olsun millete boyle bi aciklama yapmanin yersiz oldugunu...sen de kafana takma,amaan.....

haklısın bencede bahane aklına gelmemişte öyle demiştir ama denmez dimi ya :19: çok şükür çocuğu verenin rabbim olduğunu biliyorum neden üzüleyim milletin çocuğunu görünce ya :19: adam gibi konuşayım akşam onunla..takmamalıyım oda doğru..çok sağol canım ya :49::54:

haklısın bencede bahane aklına gelmemişte öyle demiştir ama denmez dimi ya :19: çok şükür çocuğu verenin rabbim olduğunu biliyorum neden üzüleyim milletin çocuğunu görünce ya :19: adam gibi konuşayım akşam onunla..takmamalıyım oda doğru..çok sağol canım ya :49::54:

Konus valla:)) bu adamlar cok cocuk gibiler valla,sorsan ona hayatim seni uzmemek icindi filan der:52: bi de insanin siniri bozukken,bu adamlarin moralini duzeltmek zorunda kaliyoruz..is bi tane degilki:)

kızlar artık çok uğramıyorum buralara ama hepinizi okuyorum ve haberlerinizle çok mutlu oluyorum :49: bende bi kaç ay ara verdim nasip kısmet hemen 2.yi denemek biraz maddi manevi külfetli olacak diye...ama eşimin tavırları beni deli ediyor :26:millete diyormuşki biz size gelemeyiz çünkü haticenin çocuğu olmuyor sizin çocuklarınızı görünce üzülüyor o yüzden size gelemeyiz diyormuş..bugün kaynanam ve görümcem aradı onlarda aynısını dedi.kocan böyle böyle diyo millete dedi..ağlicam ya :5: yanımda bana destek ama millete neler diyormuş.rabbim sen görüyorsun ya :5::5::5:

canım erkek işte kendi üzüldüğünü belli etmemek için böle bişeye sığınma ihtiyacı duymuştur yada çok masumane sana kıyamadığından üzüldüğünü sanıp başka çocukları görünce böle bi laf etmiş olabilir erkekler konuştukları lafın nereye gittiğine pek bakmıyolar bazen maaleseff...

benim kocamda sorun kendisinde diye bana boşanalım bile dedi düşün...kendini kötü hisettme rabbim büyük ben senin yanındayım sonuna kadar ben senin çocuğunu istiyorum olmassa da olmaz napalımm herkesin çocuğu olcak diye bişi yok neler nelerr hep onun yanında olduğumu hissettirmeye çalışıyorum ben o kalkmış bana boşanalım diyo buyur ..........gerçi üzüntüsüne veriyorum bende bunu tabikide beni bırakmaz heralde :) :) :)

nie üzülelim ki demi başkaların çocuğuna şahsen ben kuzenlerimin cocuklarını bırak komşumun cocuğunu bile içime sokasım geliyo çok seviyorum hepsini allah hepsini anasından analarıda yavrusundan ayırmasın en kısa zamanda bize de nasip olsun ....

Mrb arkadaslar benimde bugün transfer sonrası 7. Günüm ilk günler güzel stressiz geciyodu ama son günler hem gecmiyo hem stresli oluyo :18::18::18::18::18:

merhaba arkadaşlar kalp atışı ne zaman duyuluyo acaba

cnm ben kızımda 6+5 günlükken duymuştum ikizlerimde ise cumartesi gittim dr 5+5 ti daha yeni atmaya başladıgı için duyamadım ama hamdolsun kalp atışı vardı :nazar::nazar::nazar::nazar:ikisininde inş sorun olmaz 10 oacakta yavrularımı görmeye gidicem inş

Sayfalari tek tek okudum yine cok guzel haberler varmis cok sevindim selencim ve monica gozunuz aydin kizlar ins degerleriniz kat ve kat artsin inss
Trasferi olan arkadaslarin da inss bebisleri annelerine simsiki tutunsunlar inss

Bebekcim gecmis olsun esine cnm inss hemen iyilesir hem ev hem is kolaygelsin cnmyaa
Ne guzel hamis yapmissin hepimizi inss sirayla hepimiz kalacagiz inss allahin izniyle yuregine saglik arkadasim

Haticim esin seni dusunup kendi aklinca korumaya calismis ama isleri daha........ etmis erkeklerin en buyuk ozelligi patavatsiz olmalari takma kafana cnm guzelce konus ve beni bahane etme de cnm inss ayni zamanlarda tedaviye baslicaz bu sefer olacak inss cnm kendine iyi bak cnm optum

Cilekcim herseyin yolunda olmasina sevindim cnm kendine ve bebislere iyi bak cnm optum cubuk krakerleri yaninda bulundur cnm bulanti icin

:nazar::nazar:maşallah cnm çogu gitmiş azı kalmış hadi hayırlısı inş pozitif sonuç alırısın rabbim yüzünü güldürsün inşş

Aminnnnn cnmm cok sükür az kaldı
Rabbim bebisini de sana bagıslasın hayırlısıyla sagsalim dünyaya gelsin insallahhhhhhh
Sende belirtiler varmıydı bide hic idrar testi yaptın mı ben yarın yapsammı diye düsünüyorum ama cesaretim yok

Mrb arkadaslar benimde bugün transfer sonrası 7. Günüm ilk günler güzel stressiz geciyodu ama son günler hem gecmiyo hem stresli oluyo :18::18::18::18::18:

evet canım aynen. benimde 7.günüm ve bugün sinirlerim çok bozuk.çünkü içimden bir ses buda olmadı diyor :20::20::20:

benim iki gün arayla iki transfer yapıldı. biri 21.de diğeri 23.de yapıldı ilki 3.gün 7 hücreli digeride blasttı canım...

Hmm blast embriyonun tutma oranı yüksek oluyomus insallah tutunmuslardır bebislerin sana benimki tek embriyoydu 8 hücreli 3. Gün transferim oldu

Back
X