Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Benim Mayıs'tan umudum kırıldı bi hafta sabit bi hafta 300 gr giderse nasıl Mayıs'ta 65 olcam ki:KK43:
Hedefimi Doğum günüme alıyorum o zaman 26 haziranda ideal kiloma kavuşmak temennisiyle inşallah:KK16:
Son 10 kilo için 111 günüm var diyorum hadi bakalım:sus:

Hadi bakalımm eminim başarırsın :)

Gunaydin:KK54:
Ç. Tesi 61.900
Bugün 61.300

Bu kadar beklemiyordum. Ama oğlum dün gece sancılandi acile götürdüm yaklaşık 3 saat ayakta dolandım onun etkisi bence :confused:

GÜNAYDIN KIZLAR :KK76::KK76:
BOL ENERJİLİ BİR BİR GÜN OLSUN :rapci:

ARTIK KAÇAMAK OLMASIN GENÇLER :KK54:

CUMAYA ŞURDA
NE KALDI:confused:

GELİCEM ŞU BEBELERİ YOLLAYIM OKULA ÖPÜYORUM :KK37:

62.6 +400le bşladm pzrtsi oysaki gece kalktm açlıktan başım dönüyodu bayılcak gibi oldum. Neyse ödemdr o yarına kalmaz

Gunaydin:KK54:
Ç. Tesi 61.900
Bugün 61.300

Bu kadar beklemiyordum. Ama oğlum dün gece sancılandi acile götürdüm yaklaşık 3 saat ayakta dolandım onun etkisi bence :confused:
Geçmiş olsun canim. O acilleri bende çok iyi bilirim. Küçük oğlumu akşam saat 6 felan gibi götürürdük sabah saat 5 yada 6 da anca çıkardık. Ama kilokaybi çok güzel. Cumaya dahada eksiyle gelirsin inşallah.

26 doluyor tatlım 27 ye giriyorum. Matematik ciyim bu arada:)

Doğru doluyor 27den gün alıyorsun ama yıl olarak bakarsak 26 oluyorsun :)

Bende muhasebeciyim matematik sayılır :)

O hesaba göre bende 26 olurum yoksamm 25im ama :)

Geçmiş olsun canim. O acilleri bende çok iyi bilirim. Küçük oğlumu akşam saat 6 felan gibi götürürdük sabah saat 5 yada 6 da anca çıkardık. Ama kilokaybi çok güzel. Cumaya dahada eksiyle gelirsin inşallah.
Çok sağol canım. Aynen benim de bir çok gecem acillerde geçti büyük oğlum beni çok yordu.
Aman saglikli olsunlar da gerisi unutulur

Back
X