- 24 Haziran 2016
- 731
- 959
- 23
Kizlar oda yaş mı hem kilom fazla hem yaşım doğru orantıda ilerliyorum yani90'lısın
Ahh Ah bi depresyona giresim geldi. 30 olucaz kız yaşlandık Nası geçti bu kadar yaş. Haziran'da 28 olcam bende

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar oda yaş mı hem kilom fazla hem yaşım doğru orantıda ilerliyorum yani90'lısın
Ahh Ah bi depresyona giresim geldi. 30 olucaz kız yaşlandık Nası geçti bu kadar yaş. Haziran'da 28 olcam bende
Benim Mayıs'tan umudum kırıldı bi hafta sabit bi hafta 300 gr giderse nasıl Mayıs'ta 65 olcam ki
Hedefimi Doğum günüme alıyorum o zaman 26 haziranda ideal kiloma kavuşmak temennisiyle inşallah
Son 10 kilo için 111 günüm var diyorum hadi bakalım![]()
Bugünde benim doğum
Maasallah daha ne olsun diyetdaşım.Cuma 91
Pazartesi 90.4
Fark : 600 gramcikkk
91 liyim kız. 22 yaşında evlendim üni biter bitmez.90'lısın
91 liyim kız. 22 yaşında evlendim üni biter bitmez.
Dogum günün kutlu olsun canim.91 liyim kız. 22 yaşında evlendim üni biter bitmez.
Saol canimmm sen naptinMaasallah daha ne olsun diyetdaşım.
Çok güzel. 300 gr verirsin senKızlar 60.7 +300 ben 2 kg bekliyordum bu bana acayip moral oldu yehhuu
Gunaydin
Ç. Tesi 61.900
Bugün 61.300
Bu kadar beklemiyordum. Ama oğlum dün gece sancılandi acile götürdüm yaklaşık 3 saat ayakta dolandım onun etkisi bence![]()
Geçmiş olsun canim. O acilleri bende çok iyi bilirim. Küçük oğlumu akşam saat 6 felan gibi götürürdük sabah saat 5 yada 6 da anca çıkardık. Ama kilokaybi çok güzel. Cumaya dahada eksiyle gelirsin inşallah.Gunaydin
Ç. Tesi 61.900
Bugün 61.300
Bu kadar beklemiyordum. Ama oğlum dün gece sancılandi acile götürdüm yaklaşık 3 saat ayakta dolandım onun etkisi bence![]()
26 doluyor tatlım 27 ye giriyorum. Matematik ciyim bu arada:)O zaman 26ya giriyon kız :) yaşını büyütme
26 doluyor tatlım 27 ye giriyorum. Matematik ciyim bu arada:)
Sağol canimGeçmiş olsunn cnm
Çok sağol canım. Aynen benim de bir çok gecem acillerde geçti büyük oğlum beni çok yordu.Geçmiş olsun canim. O acilleri bende çok iyi bilirim. Küçük oğlumu akşam saat 6 felan gibi götürürdük sabah saat 5 yada 6 da anca çıkardık. Ama kilokaybi çok güzel. Cumaya dahada eksiyle gelirsin inşallah.
Evet 27 giriş ama doldurdugumuz yaşı söylüyoruz canımDoğru doluyor 27den gün alıyorsun ama yıl olarak bakarsak 26 oluyorsun :)
Bende muhasebeciyim matematik sayılır :)
O hesaba göre bende 26 olurum yoksamm 25im ama :)