2014 Şubat Annelerinin GÜZEL VE YAKIŞIKLI bebeklerinin resimleri

maşallah subannallah miss turkey güxelleri bunalr şubat güzelleri:12::nazar:

:nazar::nazar::nazar:masallah ikisinide:16:

aret ne demek:53:isimmi:44:

aret kız lar arasında kaknka gb bişi ama bi tane olur bi kzıın bi areti olur kendi akranı anneler bebekken yaapr hatta ... benim aretim var bi fotorafımız var 6 yaşalrında bidahada hiç görmemiştim bide düğününe gittim gördüm:DD aslında öyle olmaz ömür boyu görüşülür ahiretliğimin kısaltılmışı aret:16:

Eki Görüntüle 1108818
Bu da benim meleğim arkadaşlar:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

maşalllah subannallah:nazar:finalist olsun bunalrın hepsi birinci güzellik:12:

maşallah subannallah miss turkey güxelleri bunalr şubat güzelleri:12::nazar:

aret kız lar arasında kaknka gb bişi ama bi tane olur bi kzıın bi areti olur kendi akranı anneler bebekken yaapr hatta ... benim aretim var bi fotorafımız var 6 yaşalrında bidahada hiç görmemiştim bide düğününe gittim gördüm:DD aslında öyle olmaz ömür boyu görüşülür ahiretliğimin kısaltılmışı aret:16:

maşalllah subannallah:nazar:finalist olsun bunalrın hepsi birinci güzellik:12:

çok teşekkürler teyzesi:))

bvev maşallah canım kızına:nazar:saçlara bak yaa..:nazar:bizim kel kız.:1:görenler oğlan sanıyo,kız gibi giydirmesem.nası kız saçı yok bunun diyolar:1::ssz:

Teşekkür ederim evet bende çok şşırmıştım öyle saçlı görünce babasına çekmiş vala onunda gurdur :) vala kel mel bacım onlar bizim canımız varsın millet bişeye benzrtemesin ;)) senin minişime çok ama çok tatlı hepsi birbirinden guzel maşallah

Teşekkür ederim evet bende çok şşırmıştım öyle saçlı görünce babasına çekmiş vala onunda gurdur :) vala kel mel bacım onlar bizim canımız varsın millet bişeye benzrtemesin ;)) senin minişime çok ama çok tatlı hepsi birbirinden guzel maşallah

bende teşekkür ederim canım.kızımın yine saçı var benim hiç yokmuş iki yaşında çıkmış.:1:haklısın kel mel benim canım dünya güzelim o:16::16:
kargaya demişler yavrun çok kara çirkin diye karga demiş ak pak yavrum benim.:1:herkesin yavrusu kendi gözünde bitanecik:16::16::16:

$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1400078513.791184.webp
Bu da Bizim biricik Atakan ımız😊

Back
X