Kasım 2013

o zaman dikkat et kendine sakın üşütme :) eşinde sende zorla çocuk için değil kendiniz için isteyn ilişkiyi önemli bu :1: valla ben ne denediysem olmadı inşallah hiçbirşeye gerek kalmadan hoooppp hamilee olursun:1:

bnmde dileğim bu amin :) geçen ay görewdi bu ay walla kafama esince yaptım ama yumurtlam günümüde es geçmedim hani genede neolur ne olmaz diye ama geçen ay 2 günde bir görewdeydik olmadı yani .. :) o yüzden bu şarkı hepimize gelsin;
KASMA KASMA KASMA KASMA KASMADAN DA OLUR İŞTEEEEEE :D

bende bebek olursa inşallah işi bırakmayı düşünüyorum valla inşallah hayırlısıyla olsunda :) özel sektör benmki zaten.

tabı hamıle ıken daha zor olur calışmak:emir_bebek:

aslında anne karnındaki gibide durulabilir bacakları karna çekip sağa dönüp yatmak :)) ben yapıp yatamam namazlar gider valla :1: öyle 1-2 kere denedim yine olmadı.ne denediysem boş.aşılamada tutmadı zaten:1:

canım gece olursa ben nadir oyle yapıyorum uyuyorum sabah namazından yarım saat önceye telefonu kuruyorum sonra kalkıp banyo yapıp namaz kılıp tekrar uyuyorum:8:

slm kızlar ilk sayfaya yazıp çıkmıştım amma ilerlemişsiniz haaa Allah muhabbetinizi arttırsın :9:

bnmde dileğim bu amin :) geçen ay görewdi bu ay walla kafama esince yaptım ama yumurtlam günümüde es geçmedim hani genede neolur ne olmaz diye ama geçen ay 2 günde bir görewdeydik olmadı yani .. :) o yüzden bu şarkı hepimize gelsin;
KASMA KASMA KASMA KASMA KASMADAN DA OLUR İŞTEEEEEE :D

hahayyyyyyyy :1::1: nasip bu işleeeeeeeeeeerrrrrrrrrrr hadi hızlandır çalışmalarını :)

tabı hamıle ıken daha zor olur calışmak:emir_bebek: canım gece olursa ben nadir oyle yapıyorum uyuyorum sabah namazından yarım saat önceye telefonu kuruyorum sonra kalkıp banyo yapıp namaz kılıp tekrar uyuyorum:8:
ya ben namazdan sonra bi saat yatıp işe gidiyorum üşütüyorum o yzden maalesef bi daha yapmicam öyle :26:

sen antrenmanları bayağı sıkı tutuyormuşsun ne güzel, bende 3-4 günde aklıma gelirse folik asit içiyorum o kadar ama bunlar önemliyse bende yaparım artık , sağol anlattığın için:34:

Önemlimi bilmiyorum canım ama dedim ya ben dikkat ediyorum hani etkisi olursa diye :)))

hahayyyyyyyy :1::1: nasip bu işleeeeeeeeeeerrrrrrrrrrr hadi hızlandır çalışmalarını :)

hızlandırmıcam işte sakin sakin..geze geze göre göre asımım :D

bu arada sen ne zmandır deniyosun ve senin ve eşinin yaşı kaç ? ben 28 yaşındayım eşimde 35 :S biraz geç kaldık gibi hissediyorum aslında ama tabi Allah bilir..

benmde eşimin arkadaşı yeni evlendi haziran sonunda..kız düşünmüyoruz diyordu.bi duydum hamile.yanlışlıkla oldu diyo.şimdi 3.5 aylık olmuş :1::1::1:

Bu yanlışlıkla olmada nasıl oluyorsa çok merak ediyorum :)) bu kadr insanın niye olmuyo acaba yanlışlıkla :) rabbim hayırlısını versin inşAllah tez zamanda aminnnn

benmde eşimin arkadaşı yeni evlendi haziran sonunda..kız düşünmüyoruz diyordu.bi duydum hamile.yanlışlıkla oldu diyo.şimdi 3.5 aylık olmuş :1::1::1:

şu yanlışlık bi bizde olmuyor anasını satayım, doğru olanı biz yapıyoruz yanlışlar hamile kalıyor, demek ki yanlışlar gerçekten doğruyu götürüyor bacılar:52::52::52:

slm kızlar ilk sayfaya yazıp çıkmıştım amma ilerlemişsiniz haaa Allah muhabbetinizi arttırsın :9:

kaldığın yerden yetiş canım bize biz buralardayız :34:
hızlandırmıcam işte sakin sakin..geze geze göre göre asımım :D

bu arada sen ne zmandır deniyosun ve senin ve eşinin yaşı kaç ? ben 28 yaşındayım eşimde 35 :S biraz geç kaldık gibi hissediyorum aslında ama tabi Allah bilir..

ben menopoza girecem yakında az kaldı yaş 32 eşim 37 :52:

Slm canım.. Bende çalıştığımdan yetişemiyorum kızlara sohbetleri koyu :)

yetişirsin canım yetişirsin gördüğün yerde dal sohbete :34:

Bu yanlışlıkla olmada nasıl oluyorsa çok merak ediyorum :)) bu kadr insanın niye olmuyo acaba yanlışlıkla :) rabbim hayırlısını versin inşAllah tez zamanda aminnnn

ona ben de hep imrenmişimdir :52:

korundukları halde hamile kalanlar idolümsünüz :52:

millette ne yumurta var anacım :9:

Son düzenleme:
ona ben de hep imrenmişimdir :52:

korundukları halde hamile kalanlar idolümsünüz :52:

millette ne yumurta var anacım :9:

bence olay yumurtada da değil erkekte daha çok gibi geliyo bana sperm capcanlı bide süper kaliteli olunca en dandik yumurtadan bile çıkartıyo civcivi :D sonuçta yumurtanın zarını delip içeri giren o :) yumurta hep war genelimizde yani :))

Back
X