Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Arkadaşlar 3 aylık korunma iğnesi denemiştim beni mahvetti bence benim vernemi de etkiliyor bütün dengemi bozdu Dr gittim ve sordum ama tersi yan etkiler söylenmişti namazı kuranı herşeyi i etkiledi çok canım sıkkın normalde 6,5 gunde temiz ken şimdi 12. Gün ve hala devam 10. Günde Sonra özür olduğu için ibadete başlıyabiliyosun ama bu kadar düzensizlik çok kötü kendi elimle vucut makinemi bozdum yaratan ne güzel düzen koymuş malesef insan bulaşık eliyle karıştırıyor

Çoğu kişiyi olumsuz etkiliyor diye duymuştum ..
Yoğun hormonu tek seferde alıyorsun hap gibi doz doz değil..

Geçici bir süredir ama telaslanma.

Belli bi zaman durakliyor.vucudunuzu sasirtin diyor diyetisyenler.yani haftada belli bigun diyet disina cikabilirsin.spor saatlerini degistirebilirsin.mesela sabah yapiyorduysan aksama alabilirsin.diyetisyenden ole dinledim
regl olamamamdan kaynaklı diye düşünüyorum ben ki hala olmadım

Günaydın gençlik..

çok saol cnm. tam iyi değil ama ateş falan da yok. öksürük var biraz. onu da ballı süt, ıhlamur, portakal suyuyla atlatmaya çalışıyorum. senin kuzu nasıl cnm??

geçmiş olsun hilal. cnm regl öncesi ben de böyle olurdum hatta artı olurdu. şöyle diyim sana regl mesela bugün ya 1 hafta önceden kilom sabitler hatta artı olur regl olunca inmeye başlardı. sakın motiveni kaybetme. sana inanıyorum ben.

aleyküm selam cnm. yine hareketli olmuş günün. menünü de yazmadın kaptiş..

ay evet ben şok oldum ve gurulandım. bunun üzerine nasıl kilo alırım :KK70:

aslında ben de buna yakın şekilde kilo verdim de. sürekli olunca veremezsin cnm. şöyle yap 3 gün böyle beslen 4 gün tatlı yeme mesela.
çünkü bunu hergün yapınca koruma oluyor. ben de öyle oldu yani.

geçmiş olsun sana da. ve akşam ekmeklerini çıkarırsak daha güzel olur :KK66:

ekmeklere takık mıyım ne :KK70: Su perisi86 Su perisi86 a selam olsun :KK66:
yok canım diyeti bozmadım zaten ama sinirim bozuldu hamile değilim ama sebep ne

kızlar benim boğaz ilerledi şimdi hastaneye geldim yarın annem taburcu olup bana gelcek biran evvel toparlanmam lazım hasta olduğum için hiç birşey yutamiyorum şimdi çıkıp buradan annem için yatak hazırlamaya eve geçeceğim hoscakalin

Lilimam Lilimam demek mezun olucaksin ..
Tebrik ederim kuzum.. çok basariliydin güzel bir örnek oldun..
Ama burada olacaksın dimi ? özlerim seni yoksa ❤️
Teşekkür ederim canım ablam :KK200:
İnşallah hep buralarda olcam sizleri hoş sohbetlernizi nasıl unuturum,senin o zarifliğini görmüşken buralardan uzaklaşmam mümkün değil sanırım:KK68:

sonundaoldu sonundaoldu Zarpy Zarpy şimdiden çok teşekkürler canlar :KK200:

sonundaoldu sonundaoldu canım daha iyi kızım sağolasın :KK37:

YENA YENA ablişkom Meryem ablanın program değişmediyse perşembe günleri nöbetçiydi sanırım ondan giremiyor bide spora falan başladıya ara verdikten sonra biraz yorgunluk yapıyodur:KK66:

zukkum zukkum canım bademcik olmayınca yine de şiştiğini bilmiyodum o_O dün annen ameliyat olcaktı demi,inşallah çok başarılı geçmiştir bir an önce toparlanırsınız :KK68:

kızlar benim boğaz ilerledi şimdi hastaneye geldim yarın annem taburcu olup bana gelcek biran evvel toparlanmam lazım hasta olduğum için hiç birşey yutamiyorum şimdi çıkıp buradan annem için yatak hazırlamaya eve geçeceğim hoscakalin

Çok geçmiş olsun.

Teşekkür ederim canım ablam :KK200:
İnşallah hep buralarda olcam sizleri hoş sohbetlernizi nasıl unuturum,senin o zarifliğini görmüşken buralardan uzaklaşmam mümkün değil sanırım:KK68:

Yaaa :KK200::KK200::KK200::KK74:

regl olamamamdan kaynaklı diye düşünüyorum ben ki hala olmadım

yok canım diyeti bozmadım zaten ama sinirim bozuldu hamile değilim ama sebep ne

olabiliyor cnm bazen. geçen ay benim 36 gün sonra geldi. bir d ebebk istiyorum ya umutlanma vardı :D
hiç ozma sinirini. hamile değilsen gelir eninde sonunda. Allah annene de sana şifa evrsin cnm.

YENA YENA ablişkom Meryem ablanın program değişmediyse perşembe günleri nöbetçiydi sanırım ondan giremiyor bide spora falan başladıya ara verdikten sonra biraz yorgunluk yapıyodur:KK66:

zukkum zukkum canım bademcik olmayınca yine de şiştiğini bilmiyodum o_O dün annen ameliyat olcaktı demi,inşallah çok başarılı geçmiştir bir an önce toparlanırsınız :KK68:

:KK200:

Selamın aleyküm kizlarrrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı akşamlar ;)

Benim hiç aksiyonsuz günüm olmayacak mı :D Tam havuz faslı biteceğine yakın büyük kız aradı :( Arkadaşlarıyla Taksime ordan da Galataya geçecekler ama bizim Sakinenin cuzdanini calmislar :(

Birazdan mecbur karakola gececegiz sıkıntı olmasın diye tabi bizim kız daha ancak dönüyor :(

Selamın aleyküm kizlarrrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı akşamlar :KK66:

Benim hiç aksiyonsuz günüm olmayacak mı :KK70: Tam havuz faslı biteceğine yakın büyük kız aradı :KK43: Arkadaşlarıyla Taksime ordan da Galataya geçecekler ama bizim Sakinenin cuzdanini calmislar :KK43:

Birazdan mecbur karakola gececegiz sıkıntı olmasın diye tabi bizim kız daha ancak dönüyor :KK43:
Anlamadım yani kızının mı cüzdanı çalınmış canımo_O

Anlamadım yani kızının mı cüzdanı çalınmış canımo_O

Sarsak Evlat tam Galataya cikacaklari sırada çantasını açık görünce o An cüzdanı da bulamayınca çalındı sanmış meğer evde unutmuş öbür çantasında :D
Boşu boşuna bizi de telaşa verdi Allahtan eşim önce eve git diğer cantana bak demiş yoksa boşuna calindi diye karakola gidecektik :(
Gülüyor birde eşşek valla yanımda sanıyordum diye ;) şükür yanlış alarmmiş yoksa uğraş dur

Sarsak Evlat tam Galataya cikacaklari sırada çantasını açık görünce o An cüzdanı da bulamayınca çalındı sanmış meğer evde unutmuş öbür çantasında :KK70:
Boşu boşuna bizi de telaşa verdi Allahtan eşim önce eve git diğer cantana bak demiş yoksa boşuna calindi diye karakola gidecektik :KK43:
Gülüyor birde eşşek valla yanımda sanıyordum diye :KK66: şükür yanlış alarmmiş yoksa uğraş dur
Neyse çalınmamışya biz sonuca bakalım mutlu olalım :KK50:

sonundaoldu sonundaoldu ❤️

Su perisi86 Su perisi86 keşke izne ayrilmasan canım.
Her izin dönüşün de daha kilolu döndün.. listedeyken gram gram da olsa veriyorsun ...

İstersen biraz daha düşün ve gayret et lütfen . Böyle de mutsuzsun .. yemek seni mutlu etmiyor ki..
Bak havalar ısınacak yaz geliyor,eli kulağında . İnce kiyafetlerle nasıl saklayacaksın fazlaliklarini ?
Boşver canım izni falan..bugün detoks gibi bişey yap yarına daha makul bir rakam görürsün . Bir de sarılayım sana :KK74:

Hayırlı sabahlar arkadaslar
Serena canım bende yenaya katılıyom sözlerinin altına imzalıyom ayrılma hep beraber başarıcaz gr gr gitsin ama gelmesin istahlarimiz zaten açık bizim ya tuz katmiyom yagkatmiyom gene de acim diye yiyom bide tereyağ vs katsam yumulucam yemeye çok zaman arkadaslara ne yazıcam diye utancimdan yiyemiyom zaten perhiz de esas olan iç motivasyonu bulmamız o da burda var oooo yuzdennnnn bırak izini mizini gel beri gel beriii

Kesinlikle katılıyorum @seranalar beni bırakıp nereye gidiyorsun?

Ablalarım msjlarınız beni çok mutlu etti tşk ederim destegıniz için...
Seviyorum sizleri YENA ablam iki yıldır hep destek oldun bana Sagol bende seni kucaklıyorum

Günlük menü paylaşımı artı bide yorum yapılmaması stres yaptım sıkıldım insülin direncimden dolayı diyetisyenim bile üç saatte bir ögün listesi verdi listemi bir ay uygulayıp bıraktım o ay 2.4 gr verdim ekmeği 2-3 dilime düşürdüm ekmek oldugu için yorum yapılmadı menülerime

Eee böyle olunca ne anlamı kalıyor takımda yarışmanın ...

Msjlarınız gördüm cvp yazamadım bir ay önce yazmiştım teyzem felç geçirdi diye tam düzeldi dedık dün akşam üzeri ikinci felç geçirdi
Apar topar hastaneye gittik göremedik
Yogun bakımda...

Sabah erkenden tekrar gideceğim sabah 10da iki kişi içeri alıyorlar kızından rica ettim bu sefer ben girip göreyim diye

Beyine giden damarlar tıkalıymış ameliyat için karar verilecek durumuna göre
Beyinden iki ameliyat olmustu 10yıl önce
Canım sıkkın morelim bozuk

Bıraz dua istiyorum bütün hastalarımıza

Seviyorum sizleri YENA ablam iki yıldır hep destek oldun bana Sagol bende seni kucaklıyorum

Günlük menü paylaşımı artı bide yorum yapılmaması stres yaptım sıkıldım insülin direncimden dolayı diyetisyenim bile üç saatte bir ögün listesi verdi listemi bir ay uygulayıp bıraktım o ay 2.4 gr verdim ekmeği 2-3 dilime düşürdüm ekmek oldugu için yorum yapılmadı menülerime

Msjlarınız gördüm cvp yazamadım bir ay önce yazmiştım teyzem felç geçirdi diye tam düzeldi dedık dün akşam üzeri ikinci felç geçirdi
Yogun bakımda...

Sabah erkenden tekrar gideceğim sabah 10da iki kişi içeri alıyorlar kızından rica ettim bu sefer ben girip göreyim diye

Rabbim acil şifa versin canım dualarımız sizinle:KK200:

:KK74::KK36::KK37:

Meryemcim keyifsizsin bu günlerde banamı öyle geliyor ..

Vaaay sahanesin .. :KK73:
Yenoşum harbiden keyifsizim. Okula uyum sağlayamadim. Geceleri uyku tutmuyor salak gibiyim kaç gündür...Burada da bebekler hasta , anneler hasta.... Çeşit çeşit problemlerle baş etmeye çalışıyor kızlar...üzülüyorum elimden bir şey gelmiyor. Kendimi iyi hissettiğim zamanlarimda olmuyor değil o zamanlarda da herkes hastalıkla uğraşırken muzirlik yapamıyorum susuyorum naapim canım. :işsiz: bir ışık görsem atlayacam aslında :KK8:

Arkadaşlar 3 aylık korunma iğnesi denemiştim beni mahvetti bence benim vernemi de etkiliyor bütün dengemi bozdu Dr gittim ve sordum ama tersi yan etkiler söylenmişti namazı kuranı herşeyi i etkiledi çok canım sıkkın normalde 6,5 gunde temiz ken şimdi 12. Gün ve hala devam 10. Günde Sonra özür olduğu için ibadete başlıyabiliyosun ama bu kadar düzensizlik çok kötü kendi elimle vucut makinemi bozdum yaratan ne güzel düzen koymuş malesef insan bulaşık eliyle karıştırıyor
Geçmiş olsun canım. Desene bu hastalık furyasinda seni de kaybettik...:KK57: Zamanla ben de duzeleceğine inanıyorum.

Bebim geçmiş olsun. Günah munah kalmadı kız sende.... Hasta bakmaya niyetlenirken bı de hastalandın ya....Allah sifa versin bitanem...ne güzel smoothie lerimizi içip iyyyyk miyyyyk diyecektik :mad:

Tatlışım program değişmedi tuttum nöbetimi...bugün yorucu geçti ....hava hem soğuk hem yağışlı olduğunda çocuklar dışarı çıkamıyor. İmam Hatip olduğumuz için 5,6,7,8,9,10,11,12 ler bizde. Nöbetçi olduğum kata 7. sınıftan bir öğrenci gelip öğretmen masasına tekme atıyor ve masayı kırıyor.Tabi nöbetçi olduğun için o tekmeyi sen savurmuşsun gibi bakışlara maruz kalıyorsun. Bir ders önce de o siniftaydim dışardan arkadaşlarınızı sınıfa getirmeyin demiştim. Açmışım şom ağzımı...:KK14: Bu en önemlisiydi... Yoruldum :uykucu: spora gidecek hiç halim kalmadı...yarın pilatese giderim artıkin :KK22:
Sarsak Evlat tam Galataya cikacaklari sırada çantasını açık görünce o An cüzdanı da bulamayınca çalındı sanmış meğer evde unutmuş öbür çantasında :KK70:
Boşu boşuna bizi de telaşa verdi Allahtan eşim önce eve git diğer cantana bak demiş yoksa boşuna calindi diye karakola gidecektik :KK43:
Gülüyor birde eşşek valla yanımda sanıyordum diye :KK66: şükür yanlış alarmmiş yoksa uğraş dur
Banucum bugün aldığım en güzel haberdi...:KK45:çok hoş bir durum...Allah kulunu güzel sevindirmiş.:halay:

Yogun bakımda...

Menülere yorum konusundada çok haklısın canım,bazı arkadaşlar bazı arkadaşların yorumu dışında çok önemsemiyolar hatta sadece onlar yazınca aktif oluyolar diye hissettim BAZEN o yüzden dönem dönem bende geri çekildim çünkü menülerimede çok bişey yazılmıyodu... sayfa bu yüzden pasifleşiyo...

Yenoşum harbiden keyifsizim. Okula uyum sağlayamadim. Geceleri uyku tutmuyor salak gibiyim kaç gündür...Burada da bebekler hasta , anneler hasta.... Çeşit çeşit problemlerle baş etmeye çalışıyor kızlar...üzülüyorum elimden bir şey gelmiyor. Kendimi iyi hissettiğim zamanlarimda olmuyor değil o zamanlarda da herkes hastalıkla uğraşırken muzirlik yapamıyorum susuyorum naapim canım. :işsiz: bir ışık görsem atlayacam aslında :KK8:

Geçmiş olsun canım. Desene bu hastalık furyasinda seni de kaybettik...:KK57: Zamanla ben de duzeleceğine inanıyorum.

Bebim geçmiş olsun. Günah munah kalmadı kız sende.... Hasta bakmaya niyetlenirken bı de hastalandın ya....Allah sifa versin bitanem...ne güzel smoothie lerimizi içip iyyyyk miyyyyk diyecektik :mad:

Tatlışım program değişmedi tuttum nöbetimi...bugün yorucu geçti ....hava hem soğuk hem yağışlı olduğunda çocuklar dışarı çıkamıyor. İmam Hatip olduğumuz için 5,6,7,8,9,10,11,12 ler bizde. Nöbetçi olduğum kata 7. sınıftan bir öğrenci gelip öğretmen masasına tekme atıyor ve masayı kırıyor.Tabi nöbetçi olduğun için o tekmeyi sen savurmuşsun gibi bakışlara maruz kalıyorsun. Bir ders önce de o siniftaydim dışardan arkadaşlarınızı sınıfa getirmeyin demiştim. Açmışım şom ağzımı...:KK14: Bu en önemlisiydi... Yoruldum :uykucu: spora gidecek hiç halim kalmadı...yarın pilatese giderim artıkin :KK22:
Banucum bugün aldığım en güzel haberdi...:KK45:çok hoş bir durum...Allah kulunu güzel sevindirmiş.:halay:
Ay lütfen yap muzurluk inan herkes bi kıvılcım bekliyo böyle dönemlerde,bende girip girip çıkıyorum bişey yok :KK12: ayrıca bende bir haftadır geceleri uyuyamıyorum nedendir çözemedim cicim :KK14:

İyi akşamlar arkadaşlar
Bu sabah kahvaltım için 1 yumurta haşladım domates salatalık çay
Aralarda yine çay
Akşam ise zeytinyağlı kereviz yemeği ekmeksiz
Bu haftayı çok çok hafif geçirdim zorlandığım anlarım oldu ancak inşallah yarın alacağım sonuca değmesi ümidiyle sabrettim. Herkese bol eksili bol motivasyonlu bir cuma mutluluğu diliyorum.

İyi akşamlar arkadaşlar
Bu sabah kahvaltım için 1 yumurta haşladım domates salatalık çay
Aralarda yine çay
Akşam ise zeytinyağlı kereviz yemeği ekmeksiz
Bu haftayı çok çok hafif geçirdim zorlandığım anlarım oldu ancak inşallah yarın alacağım sonuca değmesi ümidiyle sabrettim. Herkese bol eksili bol motivasyonlu bir cuma mutluluğu diliyorum.
Bu hafta hep güzeldi canım güzel bi eksiyle alcaksın o kepi inşallah :rapci:

Back
X