Yenoşum harbiden keyifsizim. Okula uyum sağlayamadim. Geceleri uyku tutmuyor salak gibiyim kaç gündür...Burada da bebekler hasta , anneler hasta.... Çeşit çeşit problemlerle baş etmeye çalışıyor kızlar...üzülüyorum elimden bir şey gelmiyor. Kendimi iyi hissettiğim zamanlarimda olmuyor değil o zamanlarda da herkes hastalıkla uğraşırken muzirlik yapamıyorum susuyorum naapim canım.

bir ışık görsem atlayacam aslında
Geçmiş olsun canım. Desene bu hastalık furyasinda seni de kaybettik...

Zamanla ben de duzeleceğine inanıyorum.
Bebim geçmiş olsun. Günah munah kalmadı kız sende.... Hasta bakmaya niyetlenirken bı de hastalandın ya....Allah sifa versin bitanem...ne güzel smoothie lerimizi içip iyyyyk miyyyyk diyecektik
Tatlışım program değişmedi tuttum nöbetimi...bugün yorucu geçti ....hava hem soğuk hem yağışlı olduğunda çocuklar dışarı çıkamıyor. İmam Hatip olduğumuz için 5,6,7,8,9,10,11,12 ler bizde. Nöbetçi olduğum kata 7. sınıftan bir öğrenci gelip öğretmen masasına tekme atıyor ve masayı kırıyor.Tabi nöbetçi olduğun için o tekmeyi sen savurmuşsun gibi bakışlara maruz kalıyorsun. Bir ders önce de o siniftaydim dışardan arkadaşlarınızı sınıfa getirmeyin demiştim. Açmışım şom ağzımı...

Bu en önemlisiydi... Yoruldum

spora gidecek hiç halim kalmadı...yarın pilatese giderim artıkin

Banucum bugün aldığım en güzel haberdi...

çok hoş bir durum...Allah kulunu güzel sevindirmiş.