Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Geçmişi okumaktan günaydın diyemiyoruduuu :rolleyes:

Günnayyydınnn :KK200::KK200::KK200:

Mutlu huzurlu haftalar :KK200:

Her türlü niyete bismillah :KK200:

fd09cfbf9146f526fdad07c5c792b1ad.webp

zukkum zukkum cnm nasıl gidiyor?? anneciğin toprlandı mı biraz daha.
bu yoğunluktan ötürü lütfen pes etme cnm. çok güzel öğrendin sağlıklı beslenmeyi sakın bozma.

Bonus Bonus cnm sen de bu hafta sıkı sarıl lütfen. en az -1 olsun. bu hafta +100 gr inat -1000 gr olsun hadi bakim.
ha bir de aklıma ne geldi. hasibeyle kilolarınız yakındı. onun menüler bomba. hem çok doyurucu hem de sağlıklı. onu takibe alabilirsin. çok motive çünkü MaşAllah. yani sen de daha iyi bilirsin tabi de ben olsam bir gn geriden takip ederdim sabahına menülerimi aynı tutardım. çünkü başarılı gayet.

heeee Mefkurem Mefkurem laf aramızda kalsın ben de seni takipteyim :KK70: :KK70:
hayranım da azmine pes etmeyişine verdiğin 13 kiloya falan :KK9: nazara d agelme inş.
MaşAllah.. :KK66:
Cok tesekkur ederim cnm :KK36:

Ben makarayi bikac kez başa sardim ins. Bu son olur :))

Dünkü sabah kahvaltı tarhana çorbası açılı
Öğle sebze yemeği bi dilim ekmek
Aksam 3_4 küçük Mezit bi lokma ekmek
Tarçınlı elma su 5_6 bardak spor 1 saat yüzme
Bugün sabah tarhana çorba acilt yarım dl ekmek
Öğle zeytinyağlı pırasa salata bi dl ekmek
Çay leblebi ve kaysi bi kaçtane
Aksam bi şey yersem yazıcam niyetim bi kase yoğurtla günü kapatmak yada yarım ayva da yiyebilirim yanında mavimli aksami hafif geçirmek bana da iyi geliyor senin gibi yapmaya çaolışıcam ins
Bol eksili yazmak istemiştim

Mutlu yıllar dilerim güzellik :KK200:
Çok teşekkür ederim canım :KK200:

Lilimam Lilimam liliiiii canım kusura bakma nolur vakit bulup yazamadım iyiki doğmuşsun iyiki anne olup kilo almış buraya gelmişsin ve seni tanımak fırsatı bulmuşuz :KK70: nice nice nice mutlu huzurlu hayırlı seneler inşallah canım doğum günün kutlu olsun
Önemli değil tatlım ,yazdıkların gülümsetti çok teşekkür ederim :KK200:

Mutlu huzurlu yaslar arkadasimm
Teşekkür ederim canım :KK200:

Lilimam Lilimam ve Thinkerwoman Thinkerwoman kızlar tebrik ederim ikinizi de . sonuna kadar hak ettiniz. :KK200:
Sağol kuzum hepinizin desteğiyle oldu :KK200:

Lilimam Lilimam geçmiş doğum günün ve mezuniyetin mübarek olsun :)
Dün anneminde doğum günüydü oraya gittim gelemedim burayada yoğun geçti.

Thinkerwoman Thinkerwoman senide tebrik ederim :)

@serenalar kim hastaydı ben orayı atlamışım sanırım.
Mesajlarını okuyorum ama bazen hızlı gidiyorum.
Hahaha bonus bonus alem bonus bende Allah razı olsun diyim :KK70: çok teşekkürler canım,anneninde doğumgünü kutlu olsun ne güzel tesadüfmüş :KK200:

Lilimam Lilimam geçmiş doğum günün ve mezuniyetin mübarek olsun :)
Dün anneminde doğum günüydü oraya gittim gelemedim burayada yoğun geçti.

Thinkerwoman Thinkerwoman senide tebrik ederim :)

@serenalar kim hastaydı ben orayı atlamışım sanırım.
Mesajlarını okuyorum ama bazen hızlı gidiyorum.
Çok teşekkür ediyorum takıma girmeseydim yapamazdım. Heebirinize ayrı ayrı teşekkür ederim :KK200:

Kızlar künefe diye diye öldüm ama hala yiyemedim :KK51: dün gece 23.30 gibi künefecinin önünden geçiyoz eşim hadi gidelim dedi ve ben reddettim tıka basa doluydum keyfini çıkaramayıp boşuna bide kilo alcam diye yine erteledim,innnşallah bir iki güne yicem ama yetti canıma :deli:

Kızlar künefe diye diye öldüm ama hala yiyemedim :KK51: dün gece 23.30 gibi künefecinin önünden geçiyoz eşim hadi gidelim dedi ve ben reddettim tıka basa doluydum keyfini çıkaramayıp boşuna bide kilo alcam diye yine erteledim,innnşallah bir iki güne yicem ama yetti canıma :deli:
Ben de hala dikkat ediyorum şu kadar ekmek yeter şunu yemeliyim vs gibi. Yaşam biçimi gibi olmuş en çok buna seviniyorum

Ben de hala dikkat ediyorum şu kadar ekmek yeter şunu yemeliyim vs gibi. Yaşam biçimi gibi olmuş en çok buna seviniyorum
Sen beni cuma cumartesi görmeliydin çok garipti sanki ramazandan yeni çıkmışım gibi yiyemiyodum yani elimi uzattığım herşeyde takım sorumluluğu aklıma gelip çekiyodum :KK70:

Back
X