Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Bugünkü menü:
Sabah: Sütlü sade yulaf
Ara öğünlerde: Elma, mandalin
Akşam: 3 kaşık taze fasülye
Su: 1 litre

Spor yapayım dedim, saat 10'da bildirim geldi, 1 squat yaptım, ikincisinde kalkmamadım, her yerimden et kesilmiş :)

Tm liliciğim doğru diyon kızlar yarın menülere dikkat edelim hadi bakalım ben çok güzel sonuçlar görüceğimize inanıyom koala ben sana nasıl tembel diyeyim bence çalışkansın fasulye yi az yemişsin yanına bi kase yoğurt koy bence canım bu yoğurt dostluğumu 30 yıl önce kursam herhal bi 10 cm daha uzama ihtimalim olabilir Di ne güzel nimet heleki ev yoğurdu

Menümm
13:00 Iki dilim peynir, bi dilim pastırma, zeytin , bi dilim tandır ekmegi
19:30 kaz etli bulgur pilavi, yesil salata,iki kasık fasulye piyazı
oynakbasi34 oynakbasi34 Elhan Elhan
Uçuğum Kars gelini misin yoksa...valla imrendim kaz etli bulgur pilavina. :KK53: portakallı ördek yicem ben de :KK22:
Bu pilav ne kadar yendi bilmiyoruz. Perşembe günün kaçamaksiz ve hafif olsun eksi görürsün merak etme.
Lilimam Lilimam canım takımı bir arada tutma çabalarına bugün daha bir hayran kaldım bunu bilesin :KK68:devamsizlik yapanlara ceza verelim bence. Kaçamaksiz bir hafta ya da saf protein günleri gibi. Benim de aklıma Blackhouse geldi noldu o kıza? Unuttum bak...:KK57:

Iyi geceler kizlar
Aksam uzeri zeynep ataleslendi. 1 saate yakin uyudu atesi yuksekken onu uyku edindi su an hala oturuyoruz. Cok sukur 37ye dustu atesi. Yatalim uykum var diyorum hayir benim uyku saatim degil diyor :işsiz:

Hiç endişen olmasın cuma olmasa bile çok yakında düşüşe geçeceksin yeter ki olmuyo diye pes etme menülerin çok güzel, spor olabilse çok daha rahat eksi gelecek ama hem oruçsun hemde 3 çocukla nasıl vakit bulursun bilmiyorum,ben zumbada çare buldum imkanın olursa kesinlikle tavsiye ederim günlük 40 dk olanı yapıyodum ben, bugünlerde ara verdim ama bikaçgüne kalmaz tekrar başlamayı düşünüyorum .:KK54:
Insallah cnm. Dun oruc degildim meryemi ogleden sonra yatirinca spor yapmistim. Iyi olmustu oyle. Orucluykende kizlari yatirinca saat22de yaparim diye dusunuyordum ama zeynep atesli oldugu icin yapamadim

Uçuğum Kars gelini misin yoksa...valla imrendim kaz etli bulgur pilavina. :KK53: portakallı ördek yicem ben de :KK22:
Bu pilav ne kadar yendi bilmiyoruz. Perşembe günün kaçamaksiz ve hafif olsun eksi görürsün merak etme.
Lilimam Lilimam canım takımı bir arada tutma çabalarına bugün daha bir hayran kaldım bunu bilesin :KK68:devamsizlik yapanlara ceza verelim bence. Kaçamaksiz bir hafta ya da saf protein günleri gibi. Benim de aklıma Blackhouse geldi noldu o kıza? Unuttum bak...:KK57:
Yok aba ben Samsunluyum bizim oralardada meshurdur :) Annem yapmıs saolsun. Yarını hafif gecirmem lazim evet biz yine yarın kv. Ye gidicez ama nolursa olsun dikkat edicem

Selamın aleyküm kizlarrrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar ;)

Bu sabah erken kalkmayi abartttim sanırım :D
Büyük kız erkenden uyanınca ( kulağı agriyormus fena Grip kuzum ) bende onun seslerine uyandım ;) Petekleri Yakınca hepimizin bogazlari kuruyor yakmayinca da bu sefer hasta olma olasılığı var :( Ne yapacağımı şaşırdım ama devamsızlık sıkıntı olmasın diye mecbur gidecek ;)

14 kilo nedir ki....Ayşecim başladıysa bitmeye mahkum. :eğlence:

Amin bebeğim mezun olmak istiyoruz hayırlısıyla. Son olarak mezun olacam deme :KK43:evrene güzel mesaj gönderelim. Tecrübelerin sana hız verecek. Instada menülerini gördüm. Hele bı de kolejli kıyafetinle tamam benim Banum yapar dedim. :sampiyon:

♡♡♡♡♡ Güzel iltifatin için çok teşekkür ederim canım ;) inşallah yine aynı hallerimi göreceğiz ;) ama bu kez kalıcı olacak ♡

Carsamba menu
yesil cay
Kahvalti :1 haslanmis yumi
1 dilim k.ekmegi
2 zeytin
1 yemek kasigi tulum peynir
oglen:1 kase yogurt corba
1 dilim k.ekmegi
45 dk tempolu yuruyus
Aksam:1 tabak etli nohut,tursu,1 dilim ekmek
2 litre su.
Bide yatmadan 30 dk yurursem benden iyi kimse yok:KK15:

Süper bir menü canım ♡ Tebrikler

Slm kizlar

Sahurda; yulaf lapasi (onceki tarifin aynisi ama tarcin atmayi unutmusum bir de 1 tk chia ekledim). Yaridan biraz fazla yedim vakit cikti bitiremedim.

Iftarda; mercimek corbasi, yarim kase tane fasulye, 1 kase yogurt, 1 tabak karnibahar pilavi (sogan, kirmizi biber, havuc, karnibahar)

Eki Görüntüle 2235521 Eki Görüntüle 2235522

Bir harika menu daha ♡♡♡♡ Tebrikler canım ;) Rabbim oruçlarını da kabul etsin. ...Aminnnn

Slm kızlar ben de menümü yazayım.
Kahvaltı 8de bir dilim kaşarlı tb ekmeği ve sucuklu yumurta, çay
Akşam 4te fırında 5 tavuk kanat
Ara çay

Helallllll ♡♡♡♡

:KK70:bu aralar giremiyorum hakkaten

Kız listeye göreceksin sende bu hafta ;) tabi düzenli girmezsen 1 hafta ileri atmak zorunda kalırım sonra demedi deme ♡

Menümm
13:00 Iki dilim peynir, bi dilim pastırma, zeytin , bi dilim tandır ekmegi
19:30 kaz etli bulgur pilavi, yesil salata,iki kasık fasulye piyazı
oynakbasi34 oynakbasi34 Elhan Elhan

Harikasın canım ;) Tebrikler ♡

Bugünkü menü:
Sabah: Sütlü sade yulaf
Ara öğünlerde: Elma, mandalin
Akşam: 3 kaşık taze fasülye
Su: 1 litre

Spor yapayım dedim, saat 10'da bildirim geldi, 1 squat yaptım, ikincisinde kalkmamadım, her yerimden et kesilmiş :)

Canım akşam çok çok çok az olmuş yoğurt ve salata ekleseydin ;) Dayanabildiysen harika valla ♡

Bence de saatler belirtilirse daha rahat olabilir yorum yapmak açısından ;)

Sorma Blackhouse bir geldi bir daha yüzünü görene aşk olsun :(

Iyi geceler kizlar
Aksam uzeri zeynep ataleslendi. 1 saate yakin uyudu atesi yuksekken onu uyku edindi su an hala oturuyoruz. Cok sukur 37ye dustu atesi. Yatalim uykum var diyorum hayir benim uyku saatim degil diyor :işsiz:

Insallah cnm. Dun oruc degildim meryemi ogleden sonra yatirinca spor yapmistim. Iyi olmustu oyle. Orucluykende kizlari yatirinca saat22de yaparim diye dusunuyordum ama zeynep atesli oldugu icin yapamadim

Çok geçmiş olsun canım ;) Rabbim kuzularimizi hastalıklardan korusun. ...Aminnnn

Duruyorum abla acıktıkca su içiyorum midem suyla doluyor çarşıda çok meşhur helvacı var Bursalılar bilir her gttğimde uğrardım oraya bile gtmedim:halay:

Valla helal olsun ♡ Maşallah harika gidiyorsun ;)

Selamın aleyküm kizlarrrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar :KK66:

Bu sabah erken kalkmayi abartttim sanırım :KK70:
Büyük kız erkenden uyanınca ( kulağı agriyormus fena Grip kuzum ) bende onun seslerine uyandım :KK66: Petekleri Yakınca hepimizin bogazlari kuruyor yakmayinca da bu sefer hasta olma olasılığı var :KK43: Ne yapacağımı şaşırdım ama devamsızlık sıkıntı olmasın diye mecbur gidecek :KK66:

♡♡♡♡♡ Güzel iltifatin için çok teşekkür ederim canım :KK66: inşallah yine aynı hallerimi göreceğiz :KK66: ama bu kez kalıcı olacak ♡

Süper bir menü canım ♡ Tebrikler

Bir harika menu daha ♡♡♡♡ Tebrikler canım :KK66: Rabbim oruçlarını da kabul etsin. ...Aminnnn

Helallllll ♡♡♡♡

Kız listeye göreceksin sende bu hafta :KK66: tabi düzenli girmezsen 1 hafta ileri atmak zorunda kalırım sonra demedi deme ♡

Harikasın canım :KK66: Tebrikler ♡

Canım akşam çok çok çok az olmuş yoğurt ve salata ekleseydin :KK66: Dayanabildiysen harika valla ♡

Bence de saatler belirtilirse daha rahat olabilir yorum yapmak açısından :KK66:

Sorma Blackhouse bir geldi bir daha yüzünü görene aşk olsun :KK43:

Çok geçmiş olsun canım :KK66: Rabbim kuzularimizi hastalıklardan korusun. ...Aminnnn

Valla helal olsun ♡ Maşallah harika gidiyorsun :KK66:
Tesekkur ederim cnm. Amin. Allah razi olsun

Küçük kürünü beslenmesini hazirlayayim da birazdan oda giyinmeye başlar da babası götürür ;) saat 10da da toplantıya gideceğim okula ;) öğleden sonra da havuz faslı

Küçük kürünü beslenmesini hazirlayayim da birazdan oda giyinmeye başlar da babası götürür ;) saat 10da da toplantıya gideceğim okula ;) öğleden sonra da havuz faslı

Back
X