Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cumartesiye menu
1bardak form cay
1 yumurta
1y kasıgı peynır
3zeytın
Oglen
1kase yesıl mercimek salata
Cay
Aksam
1kase yoğurt corba 2kasık bulgur pilavı kayısı komposto..
1saat yuruyus
Kuzular sabaha hazır pismeyi bekleyecek.
Eki Görüntüle 2236460 Eki Görüntüle 2236461
Eki Görüntüle 2236462 Eki Görüntüle 2236464
Menüm sabah 8.30bi kase sebze çorba bi peynirli vasabi ekmek evde ekmek kalmamış dolapta vardı
Saat 15. 30 lahanalı sebze çorbası iki dlm buğday ekmeği yarın kase baharatlı yoğurt
Yeşil çay 4 ceviz az leblebi 4 büyük kuru üzüm su şu an 7 bardak spora yüzmeye gidicektim küçük oğluma bugün kimse yok bırakıcak o yüzden gidemedim hayırlısı
Menüler menüler:)
Uyandığımda (7.00)
Yoğurt
Kahvaltı (12.00)
Tabağın çeyreği kadar tulum
Salatalık domates
8 zeytin
1-2 leblebi
İki bardak çay
Haşlanmış yumurta
Ara Öğün (16.00)
1 muz
Akşam (20.00)
Ezogelin çorba
Salata
Azıcık ucundan simit (hiç olmasa iyiydi ama o an canım çok çekti birden)
1 tl su ve spor yokElhan
oynakbasi34
ben aslinda 2 gündür çok hüzünlüyüm mugedeki zavallı kızcağız yüzünden izleyeniniz varmi
neredesiniz hanımlar grubu çok sessizlesti yeni gelen bacılar hele gelin bir muhabbet edelim kaynasalim
Hıh size teessüf ediyorum bir ay önce aldığım kot pantolonu hiç giymemiştim bugün bir beden kucuguyle değiştirdim nabeeerrr![]()
Slm hanımlar bugün çok yorucu bir gündü sabah pazari hallettik kahvaltı özel ders derken kizları jimnastike götürdük bende aynı salonda plates yaptım valla etlerim döküldühamlamisim ordan çıktık yemeğe gittik ailecek AVM ye şuanda evde devrildim yatıyorum kızlar babasıyla sirke gitti
![]()
Cumartesiye menu
1bardak form cay
1 yumurta
1y kasıgı peynır
3zeytın
Oglen
1kase yesıl mercimek salata
Cay
Aksam
1kase yoğurt corba 2kasık bulgur pilavı kayısı komposto..
1saat yuruyus
menumu yazayım da bende geç olmadan
sabah 11.30
çeyrek simit
1 bardak çay
öğlen 15.30
1 kepçe pırasa
5 6 karalahana sarması bol etli ve az bulgurlu
salata
1 dil ekmek tb buğday
akşam 19.30
4 dolu yk yoğurtlu havuç salata (yoğurtlu sarımsaklı makarna yaptım eşime allahım koca bir tabak yedi resmen bende napiyim dedim baktım kabak yok havuç var onu hemen çevirdim tavada sarımsaklı yoğurtla yedim )
ara 21.50
2 kare bitter
1 bardak sade kahve
şu 2 lt
20. dakika tempolu yürüdüm
oynakbasi34 @meryemoczan21
Menüler menüler:)
Uyandığımda (7.00)
Yoğurt
Kahvaltı (12.00)
Salatalık domates
8 zeytin
1-2 leblebi
İki bardak çay
Haşlanmış yumurta
Ara Öğün (16.00)
1 muz
Akşam (20.00)
Ezogelin çorba
Salata
1 tl su ve spor yokElhan
oynakbasi34
Vallahi evde ne pişiyor onlardan yıyorum cnm. Kendime ayrı yapmam, zayıflama surecımı @lıstıgım sekilde devam ettirmeye calisıyorum. Karsılıgınıda alıyorum bakalım hayırlısııt olsun umut menünün genel olarak güzel ama acaba pilav ve mercimeği aynı güne almasan mi canimm ikiside karbonhidrat birde kaseler ne ebatta canım ortalama kaç kaşık mercimek aldı mesela birde yoğurt çorbasına un falan koyuyormusun
Şimdiden eline sağlik. Bana bak Hilal eğer kizartip yersen elimden kimse alamaz seni.afiyet olsun umut menünün genel olarak güzel ama acaba pilav ve mercimeği aynı güne almasan mi canimm ikiside karbonhidrat birde kaseler ne ebatta canım ortalama kaç kaşık mercimek aldı mesela birde yoğurt çorbasına un falan koyuyormusun
ooooohhhhhh mihtesemmmmm görünüyor amann allahım bende yarın yapacağım valla hemde kizarticagimartı çıkarsa günahı senin boynuna nasıl acıktımmm
Vasabi ekmek değil. Klavyenin azizliğine uğramış o....vasa ekmeği doğrusu. Kraker ekmek. Glutensiz. Migrosta satılıyor çeşitler var. Peynirli, domatesli, susamlı falan. En sağlıklısi sade olan. Tok tutuyor bayağı....afiyet olsun canım menün çok güzel ama vasabi ekmeği nedir acaba nasıl birşey
Canım yapacağın zaman tarifini veririm. Tarif farkı yok haşlama ile kızartmanin. Büyüklüğü farklı sadece. Kızartma büyük oluyor , haşlama küçük. Haşlamada çok inceltmiyorsun çatlama olmasın diye...Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı geceler
Şükür eve donebildimAnnemler kalsa daha erken oturun diye tutturdu ama.kızın havuzunu bahane edip kaçtık
Aslında eşim 19 gibi geldi Annemler ama tam ben internete girecekken telefonun şarjı bittişarj aleti de yanımda olmayınca öyle kaldım
Fena geçmedi gece ama benim kizkardes yine araştırma pesindeydiyok eniştem ne kadar tazminat alacak, yok efendim arabayı degistirecekmisiniz, kaç paralık bir şey düşünürsünüz falan diye bütün gece didikleyip durdu sanki o ödeyecek paraları
bende sırf gicik olsun diye hep havada cevaplar verdim
hatta araba konusunda da resmen gicik etmek için belki sifir alırım dedim
![]()
![]()
Sonunda baktı ogrenemeyecek sustu
Sorma valla içim disima çıktı ağlamaktanKüçücük bir çocuk daha o benim gözümde ve hayatı bir pislik yüzünden maf oluyor
Şarj maduru oldum
Helalllll ♡♡♡♡♡ Valla süpersin canım hep öyle incecik kal
Ohhh sefa olsun canımhak ettin bu keyfi ♡♡♡♡
Çok güzel bir menü canım tebrikler ♡♡♡
Anammmmm bu ne güzel bir şey ♡♡♡♡
Benim büyük kız bayılır hatta bir kere denedim baya beğenildi tabi o zaman kızartma yaptım ama bir sonraki denemem haşlama olacakhatta senden tarif alayım sonuçta ben netten almıştım tarifi ama denenmis olanı yapmak daha güzel olur
Birde haslamayla kizartmanin tarifi aynı mı farklı mı
Harika bir menü canım senide tebrik ediyorum ♡♡♡♡♡
Maşallah bugun menüler süper ♡♡♡♡ tebrikler![]()
Azcık sımıtten bısey olmaz cnm. Nefis ceket bazen tabikiMenüler menüler:)
Uyandığımda (7.00)
Yoğurt
Kahvaltı (12.00)
Salatalık domates
8 zeytin
1-2 leblebi
İki bardak çay
Haşlanmış yumurta
Ara Öğün (16.00)
1 muz
Akşam (20.00)
Ezogelin çorba
Salata
1 tl su ve spor yokElhan
oynakbasi34
Ya ben bir de şeyi soracaktım, benim kilo verimim neden durdu? Hareket ediyorum, yediklerime de dikkat etmeye çalışıyorum, ama hala 66,8'deyim?
Dünkü menüyü yazmamışım.
7:00 kalkış
8:00 Elma
10:00 menemen + meyve suyu, şekerim çok düşük, nasıl dengelerim bilmem
13:00 3 çubuk kraker (dayı kızı gözüme baktı ye ye diye)
16:00 haşlanmış sebze (brokoli, havuç, karnabahar, bezelye...)
Bazen abarttım mı diyorum, anlamıyorum ki? Ya psikolojim bozuldu, bu gidişle yağları çektireceğim![]()
Balkondayim şu an kahve sigara yapıp hazirlanicam kuzum.
İyi etmişsin evi temiz bırakıp çıkmak çok güzel oluyor :)
Ciddi misin.. Ben duygusuzum herhalde bi güzel yutuyorum valla :))
Wwwoooooowwwwww vurdu gol olduHıh size teessüf ediyorum bir ay önce aldığım kot pantolonu hiç giymemiştim bugün bir beden kucuguyle değiştirdim nabeeerrr![]()
Cnm sanirim wasa dan bahsediyor. form biskuvilerin biraz daha buyugu tahta gibi ama icerigi farkli tabiki. 2 dilimi 1 dilim ekmege es deger. Kitir kitir yemesi guzel. Uzerine peynir surup guzel olur ya da diyette degilsen recele marmelata banmasi. Ben bazen salatanin icine kucuk kucuk parcalar atardim. Yerken citir citir guzel olurduafiyet olsun canım menünün çok güzel ama vasabi ekmeği nedir acaba nasıl birşey
Tavuk göğsünü abartmadıysan bence çok sıkıntı yok kaptanım, söyletme de bugünü paylaşşşYoğun istek üzerine dünkü menümü de paylaşayim ;
Uyanınca 06.30da
1 kupa sıcak su
Kahvaltı 08.30da
3 haşlanmış yumurta
Aslında 2 tane yiyecektim de büyük kız ben yemem diyince bir yarım saat sonra kalan 1 taneyi de yedim
Ara 10.00da
1 duble şekersiz Türk Kahvesi
Öğlen 13:00 de
2 kase tarhana çorbası
Sonra baş ağrısı mide bulantisi falan başlayınca hiç bir şey yemek istemedi canımeşim zorla kendi tatlisindan ( yalancı tavuk Göğsü ) bir kaç kaşık yedirin tatlı bari içini tutar diye
çok saçma bir menü oldu farkındayım
Gece sabaha karşı ancak uyuyabildim baş ağrısı yüzünden![]()
Hadi gözün aydınKızlar slm hepinize İstanbuldan eşyam geldi bugün çoook meşgulüm yemek yemeyi unuttum![]()
Menü şahaneMenüm gelsin
Kahvaltı 8de bir dilim tb ekmeği üzerine krem peynir ve filtre kahve
Öğlen 1de Türk kahvesi ve bir parça çikolata
Akşam 5te bir kaç pirzola ve yeşil salata yerim.
Anlamam arkadaş, evrene mesaj gönderelim dedinde biz ciksssssss mi dedikLilişim sana olan düşkünlüğümü görmezden gelir de bana gönül koyarsan bak Allah seni taş eder. Beni koyma müşgüle gel seninle kaşık atalım bir tabak keşküle.İki haftadır yağlarimla nasıl çabaladığımı bilmiyorsun inatçı çıktı bu seviye. Sporsa spor, suysa su, diyet yemek, sıfır kaçamak napcami şaşırmış durumdayım. Marji benim kilodayken rahat rahat veriyordu bana noldu bilmiyorum. Mezun olmam lazım olamıyorum.
Kardes takımda motivasyon artırma çalışmaları vardı denize düşen hesabı atladim hemen. Valla kötü bir niyetim yok. Kurban olduğum barı sen anla beni.
![]()
Hahaha bir cikssss daha aramıza katılmışşşnereye girmiş kız aman sanalda olsa huy değişmiyor işte yapacağını yapıyor insan bizide diğer takımım da fena dalgaya almıştı biri hastalandım olucem yogunbakimdayim falan dalgaya vuruyor aklı sıra ne üzülmüştüm o kadına ağlamıştım hatta
yapıyorlar malesef ciksss![]()
İlahiii abla sorsaydınya sana ne oldu kendine gel diyeMaşallah güzel arkadaşlarıma resminden sebeplenelim bari bizde afiyet şifa olsun sizlere güzel içli köfte ler vs gelelim lilimamabu liliş niye böyle cıks mıks yazıyo hiç. Böyle yazmıyodu diyodum jeton köşeli anca takladı Ay iyiki böyle dalga geçen şaka diye yalanlara yazan bi ortamı mız yok ben de zira gerçek sanır herkese Maskara olurdum çünkü dünya mıza yalanı sokmayalım derken söylenen herşeye de çabuk inanmak gibi bi hıyum var anlayınca da çok üzülüyorum o yüzden de sizlerden ayrıca çok memnunum güzel arkadaşlarım
Simit kısmını lokma olarak düşünüp menünü beğendiğimi söylemek isterim efenimMenüler menüler:)
Uyandığımda (7.00)
Yoğurt
Kahvaltı (12.00)
Salatalık domates
8 zeytin
1-2 leblebi
İki bardak çay
Haşlanmış yumurta
Ara Öğün (16.00)
1 muz
Akşam (20.00)
Ezogelin çorba
Salata
1 tl su ve spor yokElhan
oynakbasi34
Amiiin canım amin, bugün gezmelerdeydim o yüzden yoktum bebişimLilimam meralcimmm neredesin canımmm kız.mezun oldunuz valla allahım biz kalanlara da o hissi tattirsin inşallah lili bu kelebek bende.niye yok ki
Senin bu kardeşinin öz olduğuna eminsin değilmi kaptanımSelamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı geceler
Şükür eve donebildimAnnemler kalsa daha erken oturun diye tutturdu ama.kızın havuzunu bahane edip kaçtık
Aslında eşim 19 gibi geldi Annemler ama tam ben internete girecekken telefonun şarjı bittişarj aleti de yanımda olmayınca öyle kaldım
Fena geçmedi gece ama benim kizkardes yine araştırma pesindeydiyok eniştem ne kadar tazminat alacak, yok efendim arabayı degistirecekmisiniz, kaç paralık bir şey düşünürsünüz falan diye bütün gece didikleyip durdu sanki o ödeyecek paraları
![]()
![]()
Sorma valla içim disima çıktı ağlamaktanKüçücük bir çocuk daha o benim gözümde ve hayatı bir pislik yüzünden maf oluyor
Şarj maduru oldum
Benim büyük kız bayılır hatta bir kere denedim baya beğenildi tabi o zaman kızartma yaptım ama bir sonraki denemem haşlama olacakhatta senden tarif alayım sonuçta ben netten almıştım tarifi ama denenmis olanı yapmak daha güzel olur
Erik suyu kaçamağa girmiyor canım için rahat olsun zaten şekersizmiş. Erik meyveler içinde çok masum şeker oranı düşük. Ben de yeşil erik hastasıyım biliyor musun....mevsimi bir gelse....ah...ağzımın suyu aktı resmenSlm kizlarrr
Misfirlikten kacamak yapmadan dondugumu zannediyirdumki sabah meyve suyu muhabbetinden sonra acaba kacamagami giriyor diye dusunmeye basladim. Ev yapimi sekersiz erik suyu icmistim misafirlikte. Simdi bu kacamak mi degil mi bi diyiverin gari.
Sabah 10.00 1 tam yumurta, 2 yumurta sarisi (beyazini zeynep yedi), 2 yk lor, 5 cerry domates, maydanoz, dereotu, cay (galiba bu benim standart kahvaltim oldu)
Ogle 13.15 2 kase tarhana corbasi (misafirlige gitmeden once ictim hemen orda bir sey yememek icin) (resim cekemedim)
Ara 16.00 erik suyu (ev yapimi sekersiz) (resim cekemedim)
Aksam 20.00 (biraz gec oldu ama anca geldik eve) taze fasulye ve yogurt
Eki Görüntüle 2236509 Eki Görüntüle 2236508
Vucudun kendini koruyamaya almostir cnm sen sabredip kacamaksiz devam et. Direnc kirilinca teker teker gidecekler hepsi.
Sigara mi
Wwwoooooowwwwww vurdu gol oldu
Elinize saglik cnm afiyetle yiyin insallah
Cnm sanirim wasa dan bahsediyor. form biskuvilerin biraz daha buyugu tahta gibi ama icerigi farkli tabiki. 2 dilimi 1 dilim ekmege es deger. Kitir kitir yemesi guzel. Uzerine peynir surup guzel olur ya da diyette degilsen recele marmelata banmasi. Ben bazen salatanin icine kucuk kucuk parcalar atardim. Yerken citir citir guzel olurdu
Şimdiden eline sağlik. Bana bak Hilal eğer kizartip yersen elimden kimse alamaz seni.haşla üzerine tereyağlı sos dök. Bir taneden fazla yemeyi düşünüyorsan da hiç yapma. Tartıda eksi görmekten daha güzel bir şey yok canım. Nefsine yenik düşme. Kendime kerevizli hindi etli salata yaptım... tadına bile bakmam içli köftenin. Kusura bakmasın tadıni bilmediğim bir şey değil.
Vasabi ekmek değil. Klavyenin azizliğine uğramış o....vasa ekmeği doğrusu. Kraker ekmek. Glutensiz. Migrosta satılıyor çeşitler var. Peynirli, domatesli, susamlı falan. En sağlıklısi sade olan. Tok tutuyor bayağı....
Canım yapacağın zaman tarifini veririm. Tarif farkı yok haşlama ile kızartmanin. Büyüklüğü farklı sadece. Kızartma büyük oluyor , haşlama küçük. Haşlamada çok inceltmiyorsun çatlama olmasın diye...
Kızlar menülere yorum yazamıyorum çok yoruldum. Bugün bendensinizabartmak yok ama
allah yardımcısı olsun böyle bir şeyi haketmedi o kız bela oldu çocuğun başına işte allahım sen sonumuzu hayra çıkarSelamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı geceler
![]()
![]()
Şarj maduru oldum
bende kendime ayrı yapmıyorum umutcum ama sanırım eşimi kendime uyduruyorum ben Allahtan balık dışında birşey yok demez oda sadece balık yemez kilo kısmını çok kontrol edemedim canım karşılığını alıyorsan tabii bana susmak düşer her bunye farklı afiyet olsunVallahi evde ne pişiyor onlardan yıyorum cnm. Kendime ayrı yapmam, zayıflama surecımı @lıstıgım sekilde devam ettirmeye calisıyorum. Karsılıgınıda alıyorum bakalım hayırlısıı
Şimdiden eline sağlik. Bana bak Hilal eğer kizartip yersen elimden kimse alamaz seni.haşla üzerine tereyağlı sos dök. Bir taneden fazla yemeyi düşünüyorsan da hiç yapma. Tartıda eksi görmekten daha güzel bir şey yok canım. Nefsine yenik düşme. Kendime kerevizli hindi etli salata yaptım... tadına bile bakmam içli köftenin. Kusura bakmasın tadıni bilmediğim bir şey değil.
Vasabi ekmek değil. Klavyenin azizliğine uğramış o....vasa ekmeği doğrusu. Kraker ekmek. Glutensiz. Migrosta satılıyor çeşitler var. Peynirli, domatesli, susamlı falan. En sağlıklısi sade olan. Tok tutuyor bayağı....
Canım yapacağın zaman tarifini veririm. Tarif farkı yok haşlama ile kızartmanin. Büyüklüğü farklı sadece. Kızartma büyük oluyor , haşlama küçük. Haşlamada çok inceltmiyorsun çatlama olmasın diye...
Kızlar menülere yorum yazamıyorum çok yoruldum. Bugün bendensinizabartmak yok ama
labne ile dnerim bir canım sagolsasin :)Slm kizlarrr
Misfirlikten kacamak yapmadan dondugumu zannediyirdumki sabah meyve suyu muhabbetinden sonra acaba kacamagami giriyor diye dusunmeye basladim. Ev yapimi sekersiz erik suyu icmistim misafirlikte. Simdi bu kacamak mi degil mi bi diyiverin gari.
Sabah 10.00 1 tam yumurta, 2 yumurta sarisi (beyazini zeynep yedi), 2 yk lor, 5 cerry domates, maydanoz, dereotu, cay (galiba bu benim standart kahvaltim oldu)
Ogle 13.15 2 kase tarhana corbasi (misafirlige gitmeden once ictim hemen orda bir sey yememek icin) (resim cekemedim)
Vucudun kendini koruyamaya almostir cnm sen sabredip kacamaksiz devam et. Direnc kirilinca teker teker gidecekler hepsi.
Sigara mi
Cnm sanirim wasa dan bahsediyor. form biskuvilerin biraz daha buyugu tahta gibi ama icerigi farkli tabiki. 2 dilimi 1 dilim ekmege es deger. Kitir kitir yemesi guzel. Uzerine peynir surup guzel olur ya da diyette degilsen recele marmelata banmasi. Ben bazen salatanin icine kucuk kucuk parcalar atardim. Yerken citir citir guzel olurdu
Benim sözlerle beni vuruyor bakar mısınTavuk göğsünü abartmadıysan bence çok sıkıntı yok kaptanım, söyletme de bugünü paylaşşş
Hadi gözün aydın
Menü şahane
Anlamam arkadaş, evrene mesaj gönderelim dedinde biz ciksssssss mi dedikAllah muhabbetinizi arttırsın
Hahaha bir cikssss daha aramıza katılmışşş
İlahiii abla sorsaydınya sana ne oldu kendine gel diyevalla ben anlamını bile bilmiyorum cikssssss in
Eline sağlık şahane gözüküyo ,tarif isteriz ama sen gider başka takımlara yazarsın tarifide malum geyik sayfasıdır kardeş takımdır geziyosun pek yoğunsun evrene mesaj falan yolluyosun kafan karışır tarifide gider başkalarına verirsin
bi kez denedim sert oldu kızartınca ,bende haşlayıp üzerine yoğurt ve salça sos döküp mantı gibi yedim
Simit kısmını lokma olarak düşünüp menünü beğendiğimi söylemek isterim efenim
Amiiin canım amin, bugün gezmelerdeydim o yüzden yoktum bebişimkelebeği kaptanımıza söylemelisin O ilgili mercilere iletir ama sanırım listede olman gerekiyo
ama laf aramızda listeye girmeden takımın amblemini alanlara şahit oldum başka takımlarda
yani ısrar et
Senin bu kardeşinin öz olduğuna eminsin değilmi kaptanım![]()
Bugün yorgunsun yarın misafirleri atlat bi kendine gel kendi yaptığının birebir aynısını istiyorum ben hemen yapcam cınımBenim sözlerle beni vuruyor bakar mısınben diğer takımlarla yarış halindeyim. Muhabbet alışverişim yoktur bu böyle biline...sen beni sevme istersen...ben kardeşimi sevmeye devam edicem. Platonik takilirim napim...
içli köftenin dış kısmına haşlanmış patates koyuyorum irmik kullanmıyorum hem dağılmiyor hem çıtır çıtır oluyor.
Benımde 3 cocuk bıde esım var. Bende onlara uymak zorundayım:)ende kendime ayrı yapmıyorum umutcum ama sanırım eşimi kendime uyduruyorum ben Allahtan balık dışında birşey yok demez oda sadece balık yemez kilo kısmını çok kontrol edemedim canım karşılığını alıyorsan tabii bana susmak düşer her bunye farklı afiyet olsun
Slm kizlarrr
Sigara mi
Tavuk göğsünü abartmadıysan bence çok sıkıntı yok kaptanım, söyletme de bugünü paylaşşş
Hadi gözün aydın
Menü şahane
Anlamam arkadaş, evrene mesaj gönderelim dedinde biz ciksssssss mi dedikAllah muhabbetinizi arttırsın
Hahaha bir cikssss daha aramıza katılmışşş
İlahiii abla sorsaydınya sana ne oldu kendine gel diyevalla ben anlamını bile bilmiyorum cikssssss in
Eline sağlık şahane gözüküyo ,tarif isteriz ama sen gider başka takımlara yazarsın tarifide malum geyik sayfasıdır kardeş takımdır geziyosun pek yoğunsun evrene mesaj falan yolluyosun kafan karışır tarifide gider başkalarına verirsin
bi kez denedim sert oldu kızartınca ,bende haşlayıp üzerine yoğurt ve salça sos döküp mantı gibi yedim
Simit kısmını lokma olarak düşünüp menünü beğendiğimi söylemek isterim efenim
Amiiin canım amin, bugün gezmelerdeydim o yüzden yoktum bebişimkelebeği kaptanımıza söylemelisin O ilgili mercilere iletir ama sanırım listede olman gerekiyo
ama laf aramızda listeye girmeden takımın amblemini alanlara şahit oldum başka takımlarda
yani ısrar et
Senin bu kardeşinin öz olduğuna eminsin değilmi kaptanım![]()