Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

ovvvvvuuuu maşallah sağaa deli mi dürttü o saatte tatlı yaptın 😂
😂😂 kız o ne ilginç lafmış ilk defa duydum, deli dürtmedide önceki gün mutfak alışverişi yapmıştım ben biçok şeyi hemen kavanozlara yerleştiririm işte fazla kalanlarını poşetinde bırakmıştım ki zaten halka tatlı tarifi bulmuştum aklıma yatan ,hazır o poşettekilere yer bulamamışken yapayım dedim ;)
Okudum anladım be ya :eğlence:dun gerçekten çok güzeldi...aslında bugün de niyetim vardı ama bir arkadaş davet etti....grup olarak gideceğiz...davete icabet de sünnet...önümüz üç aylar başka bir gün dedim inşallah...
Ben bugünde niyetliyim nasip olursa yarında inşallah ;)

Selamın aleyküm kizlarrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese iyi günler ;)

Şu anda Aysemle Hastanedeyiz :D yaş ilerleyin buluşma yerleri değişir oldu :D
Ben onu beklerken sizlere de bakayım dedim ;) Beğenmedim bilerek ki eve geçince listeyi kaldığım yerden takip ede ede toparlayayim diye ;)

Fizik Tedavi Doktorunu sevmedik :D çok kendini beğenmiş ve patavatsiz bir hatundu :( bana direk sen morbit obezsin acil endokrine görün işte fena durumun falan diye bir sürü şey saydı :( len bana bilmediğim bir şey söyle diyemedim :D Tamam haklı olabilir ama ses tonu hiç hoşuma gitmedi ;) sanki çocuk karşında ;)

Bakalim kadın doğum nasıl biri Ayşeden sonra sıra bende :D

Bu arada kızı Verme Savaş dispanserine ( kapanmammis ) götürdüm ;) pazartesi sonuç belli olacakmış ;)

Selam gençlik..
Güzel dilekleriniz için çok sağolun. Biz Ankara’ya geldik. İşin pirini bulduk. Tabi Rabbim nasıl uygun gördüyse o dur ama işte okulunu okuyanı da bulduk.
MR, cd ne baktı ve kuzucuğumu muayene etti. Hiç önemli birşey değil bu takip bile önermem keyfinize bakın dedi ve dünyaları bana verdi:dua: yalnız takip diyen hocanın ismini deyince Ankara’daki o zaman şey deri yeri çok ilginç 20 yıldır hiç böyle görmedim deri. Ben tabi panik yaptım tehlikeli mi diye hayır hayır hiç tehlikeli değil keyfinize bakın dedi. Çok şükür

Günaydın Yenam :KK200:
"1857'de 129 kadın bize çiçek alın diye ölmedi" biz çiçek istemiyoruz, bizi sömürmesinler, biz başımızın çaresine bakacak kadar da güçlüyüz. "
Bebeğim dünya emekçi kadınlari olarak ben de evde, okulda, işyerlerinde çalışan bütün arkadaşlarımin gününü kutluyorum.
Tüberküloz filmlerde, karasevdali aşklarda kalmıştı vay be Allah esirgesin hepimizi. Suriye'den gelenlerin birçok mikrobu da beraberinde getirdiklerini de duymuştum...sebep olanları Allah......içten, dıştan tehdit üstüne tehdit...dayan yüreğim dayan :KK14:

Hep öyle diyorlar ama ben ırkçılık yapmak istemedigmden ne diyeceğimi bilemiyorum ..
Hep Amerika'nın oyunu diyorum 😁

Tatlı Cumalar:) Kilo bildirimimi yapayım.

Geçen hafta: 80.5
Bu hafta: 80.1
-400

oynakbasi34 oynakbasi34 Elhan Elhan

Bu arada tüm başlığın Kadınlar gününü kutluyorum:KK200:

Keşke cuma dışında ki günlerde gelsen azıcık sohbet etsek. Misal tiyatrodan sinemadan az sanatsal konuşsak 😊

İki kilo fazlam var ve ben hiç takmıyorum :rolleyes:insanin uğraşacak kilolarinin olması ne güzel...harika bir gün geçirmek ićin bir nedenim var....savaşmayı özlemişim....:-)

Bakış acini yidigimin fıstığı 😍

Herkese iyi günler :KK66:

Şu anda Aysemle Hastanedeyiz :KK70: yaş ilerleyin buluşma yerleri değişir oldu :KK70:
Ben onu beklerken sizlere de bakayım dedim :KK66: Beğenmedim bilerek ki eve geçince listeyi kaldığım yerden takip ede ede toparlayayim diye :KK66:

Fizik Tedavi Doktorunu sevmedik :KK70: çok kendini beğenmiş ve patavatsiz bir hatundu :KK43: bana direk sen morbit obezsin acil endokrine görün işte fena durumun falan diye bir sürü şey saydı :KK43: len bana bilmediğim bir şey söyle diyemedim :KK70: Tamam haklı olabilir ama ses tonu hiç hoşuma gitmedi :KK66: sanki çocuk karşında :KK66:

Bakalim kadın doğum nasıl biri Ayşeden sonra sıra bende :KK70:

Bu arada kızı Verme Savaş dispanserine ( kapanmammis ) götürdüm :KK66: pazartesi sonuç belli olacakmış :KK66:

Hah dispanser diyecegime dernek demişim sabah 😀
Banu zayjfla sonra git doktorun karşısına saçlarını şöyle bir savur .. de ki bir zamanlar morbid obez dediğin kadın.. işte o benim..:63::63::63:
Selam gençlik..
Güzel dilekleriniz için çok sağolun. Biz Ankara’ya geldik. İşin pirini bulduk. Tabi Rabbim nasıl uygun gördüyse o dur ama işte okulunu okuyanı da bulduk.
MR, cd ne baktı ve kuzucuğumu muayene etti. Hiç önemli birşey değil bu takip bile önermem keyfinize bakın dedi ve dünyaları bana verdi:dua: yalnız takip diyen hocanın ismini deyince Ankara’daki o zaman şey deri yeri çok ilginç 20 yıldır hiç böyle görmedim deri. Ben tabi panik yaptım tehlikeli mi diye hayır hayır hiç tehlikeli değil keyfinize bakın dedi. Çok şükür

Ayyy çok sevindim kuzum.. çok şükür..
Canım benim

Hep öyle diyorlar ama ben ırkçılık yapmak istemedigmden ne diyeceğimi bilemiyorum ..
Hep Amerika'nın oyunu diyorum 😁

Keşke cuma dışında ki günlerde gelsen azıcık sohbet etsek. Misal tiyatrodan sinemadan az sanatsal konuşsak 😊

Bakış acini yidigimin fıstığı 😍

Hah dispanser diyecegime dernek demişim sabah 😀
Banu zayjfla sonra git doktorun karşısına saçlarını şöyle bir savur .. de ki bir zamanlar morbid obez dediğin kadın.. işte o benim..:63::63::63:

Ayyy çok sevindim kuzum.. çok şükür..
Canım benim
Çok saol YENA YENA m Allah razı olsun:KK200:

YENA YENA :KK200: böyle dedin kalbimden vurdun şimdi beni.

Günlük uğramayı bende çok istiyorum aslında ama bu hafta hergün birşey çıktı umarım haftaya bunu değiştirebilirim:) Keşke İstanbul’da olsaydın bende senin gibi sanata ilgi duyan insanlara hasret kaldım vallahi:)

Selam gençlik..
Ohh masallah canım, bızıde rahatlattın sagolasın. RABBİM YAVRULARIN AYAĞINA TAŞ DEGDİRMESİN inşallah

Selam gençlik..

Cok sevindim cnm hadi gozumuz aydin ❤

Günlük uğramayı bende çok istiyorum aslında ama bu hafta hergün birşey çıktı umarım haftaya bunu değiştirebilirim:) Keşke İstanbul’da olsaydın bende senin gibi sanata ilgi duyan insanlara hasret kaldım vallahi:)

Bende hasretim emin ol.

Selam gençlik..
Merhaba tatlım. Keyfinize bakın nasıl güzel bir cümle.. nasıl rahatlamışsindir canım. Allah'a şükürler olsun. Hafiflemiş olarak hayatınıza devam edin. Çok sevindik seninle beraber.

8. TAKIM 612.ETAP

oynakbasi34 ( 106.5 / / / % ) Sabit, izinli.
mavimli ( 76 /75,8 /0,2 / %0,26 )
ebideryal ( 66.2 / 65,7 /0,5 /%0,76 )
Bonus ( 105.8 / / / % ) Sabit
Ucukkacikk ( 65.5 /63,9 /1,6 / %2,44 )
Umutluanne83 ( 86,5 / 86,7/ +0,2/ %-0,23 )
Zarpy ( 80,5 / 80,1 / 0,4 / %0,50 )
HasibeG ( 98,5 /97,9 / 0,6/ % 0,61)

8. Takım Ortalaması; %0,543

Son düzenleme:

Herkese iyi günler :KK66:

Şu anda Aysemle Hastanedeyiz :KK70: yaş ilerleyin buluşma yerleri değişir oldu :KK70:
Ben onu beklerken sizlere de bakayım dedim :KK66: Beğenmedim bilerek ki eve geçince listeyi kaldığım yerden takip ede ede toparlayayim diye :KK66:

Fizik Tedavi Doktorunu sevmedik :KK70: çok kendini beğenmiş ve patavatsiz bir hatundu :KK43: bana direk sen morbit obezsin acil endokrine görün işte fena durumun falan diye bir sürü şey saydı :KK43: len bana bilmediğim bir şey söyle diyemedim :KK70: Tamam haklı olabilir ama ses tonu hiç hoşuma gitmedi :KK66: sanki çocuk karşında :KK66:

Bakalim kadın doğum nasıl biri Ayşeden sonra sıra bende :KK70:

Bu arada kızı Verme Savaş dispanserine ( kapanmammis ) götürdüm :KK66: pazartesi sonuç belli olacakmış :KK66:
Bir şey çıkmayacak inşallah...

Sohbete seve seve dahil olurum. Tatlım bir tık uzağindayiz sen ses ver yeter...

Back
X