Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
buradaki malzeme yün değil hediye paketlerin üzerindeki süsleri kullanmışlar birde elindeki motif makinası değil bir kapak yanılmıyorsam inceleyin bir fikir olur motif makinası bulamayanlar için
çok pahalı değil diye biliyorum .ama dediğin gibi olur neden olmasın cybell.ben bir sitede şu bildiğimiz bantlar varya onun kenarlarına çivileri takmış onunla yapılmış modeller bile gördüm hakka kalemlerle bile yapılmış olanlar var.onları bulup ekliyim buraya bir fikir olur.illa motif makinasının olması şart değil yerimseniben
bende motif makinasıyla kendime merserize iple panço yaptım çok güzel oldu zemuszemus foto eklemeyi becerebilseydim koyardım fotoları ama yok kafa basmıyolmaz:mafoldumben
çok merak ettim ya ben bu zımpırtıyı nerde satılıyor acaba...??? bu makine bende yapmak istiyorum çok güzel bir şeye benziyor baksana bir sürü şey yapılır bu makineden