Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

handan1976

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2008
593
2
96
49
Bursa
öncelikler herkeze merhaba ben 2 aydır şahin beye gidiyorum tüp bebek konusunda en iyisi oldugunu duydum ve ona gitmeye karar verdim ve gittimde gercekten iyi bir doktor nisan ayı inşl benim ayım olacak.benim gibi şahin beye giden arkadaşlaardan deneyimlerimizi paylaşalım birbirimize bu konuda yardımcı oluruz

MERHABA BEN DE BUGÜN İTİBARIYLA ŞAHİN BEYİN HASTASI OLDUM:)2.denemem olacak geçen ay negatif sonuçlanan bir denemem oldu başka bir merkezde.sanırım biz de nisan ayında başlayacagız..

MERHABA BEN DE BUGÜN İTİBARIYLA ŞAHİN BEYİN HASTASI OLDUM:)2.denemem olacak geçen ay negatif sonuçlanan bir denemem oldu başka bir merkezde.sanırım biz de nisan ayında başlayacagız..

şahin beyi secmekle çok iyi bir karar vermişsin canım bende kendim için aynı şeyleri düşünüyorum onun hakkında çok iyi şeyler duydum

günaydın Handan:)benim nisan da belli olacağı içni birşey diyemiyorum.önceki denemem başka bir merkezde oldu ve negatif..biz de pek sorun da yok bazen eşimin degerleri düşüyor ama dr lar dogal yolla kesin olmaz demiyor ancak yaş gidiyor 32 oldum o nedenle tüp yapacagız tkr..ben ist da 2 yere gittim ama ş.dışı benim için yorucu olacak o nedenle bursa istiyorum.

evet görüştük 2 gün önce eski dr um tavsiye etmişti nisan reglimde muayene edecek sonra karar verecegiz zamanına..

ozaman belkide beraber tedaviye başlayacagız.gecen ay adetin 2 günü gel demişti gittim sanırım bu ay uygun görmedi hormon hapı verdi ve önümüzdeki ay adetinin 2 günü gel dedi bakalım.kim bilir belkide aynı zamanlarda tedaviye başlarız ne güzel olue dimikaydirigubbakcemile5

ben bu gittigimde sadece görüştük kontrolum nisan reglimde olacak bakalım dedigin gibi bir sorun çıkmazsa belki nisan da beraber başlarız:)

handan 1976 merhaba bende şahin beyin hastasıyım şu anda 27 haftalık hamileyim şahin bey ve ekibine güvenebilirsin hala görüşüyoruz şahin beyle yani uzaktandanda olsa takip ediyor ve sorularım olursa cevaplıyor endişelenme canım rahatlıkla git derim ben

merhaba, doğru seçim yapmışsınız Şahin Hocama gitmekle...ılk önceleri bende kararsızdım hatta ıstanbul'a gitmeyi düşünüyordum hocamla öngörüşme sonrası başka bir yere gitmemizin yanlış olacağını düşündük.23 Martta transferim oldu.Ekip mükemmel, tedaviye başladığım gün bana neyin nerede yapıldığını gösterdiler, ilaçları nasıl kullanacağını göstererek anlattılar.Hocam zaten dalında süper ama ekibiylede voltranı oluşturuyorlar.Tedavi süreci korkulanın aksine çok rahat geçiyor.Ben anlamadım bile bir bakmışım anne adayıyım.Darısı başınıza...:CüvCüv:

evet canım dogru secim yaptıgımı düşünüyorum insana güven veriyor dok bey konuşmasıylada hem güleryüzlü şimdiye kadar onun hakkında hiç olumsuz birşey duymadım

Back
X