Burun Estetiğini KBB'cılar mı? Plastik Cerrahlar mı yapmalı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

burun estetiğini kbb mi plastik cerrahlarmı yapmalı????

• kulak burun boğazcılar

OY: 7 38,9%
  • plastik cerrahlar

OY: 11 61,1%

• Ankete Katılan
    18
  • Anket Kapalı .
E

EU1

Ziyaretçi
kızlar burun estetiğini kbb doktorlarımı yoksa plastik cerrahlarmı yapmalı?????? ve tercih sebebinizi yazın

eger sadece estetik amaclıysa tabii ki estetik cerrah yapmalı, adı üstünde yani estetik amaclı oluyorsun, icinde de bir problem varsa kbbciler düsünülebilir ama kbbciler estetik kısmını cok iyi halledemiyorlar bu bir gercek, yalnız estetigi de cok güzel yapan kbbciler var, aslında ameliyatı ne icin oldugunla da orantılı bir sey bu...

Bencede bir plastik cerrahı yapmalı.... bende olucağım en kısa sürede güney estetik merkezinde ama korkuyorum kızlar geçici değil diim bu güzel görüntü ben mecbur olacağım :(

canım guney estetık merkezıne nasıl karar verdın
ben adanda serkan sayılıkanın ısmını cok duydum onla gorusecem ınsallah adanaya gelınce..sana fıyat bellı oldumu ne kadar acaba doktorun kım???

Canım ben internette araştırırken buldum ve aradım görüştüm Op. Dr. Yalçın
KAYA ile kendisi lokal ve genel anestezi fiyat farkı olduğunu söyledi ben yarın sabah randevu alacağım görüştükten sonra haber veririm olur mu burda?

Serkan sayılkan mı? canım ya bana numarası varsa verebilirmisin iyi bir doktormu? onunlada görüşeyim iyi araştırmak lazım :(

iki gruptada iyi yapan dr lar vardır
ama ben şahsen bi kbb ciye daha cok güvendim koku alamamak,nefes alamamak gibi şeylerden korktuğum için..burnumun içi de sorunlu oldugu için kbb doktoruna oldum ameliyatımı,estetik olarak ta nefes olarak ta memnunum..

Her iki grupta da iyi estetik yapan doktorlar var...ben KBB ciye oldum ameliyatımı çok doğal oldu burnum..ayrıca nefesimi tıkayan burun etleri ve kemikle ilgili de müdahale yapıldı..şu an nefesim süperr..zaten artık içi yapılmadan dışı hiç yapılmıyomuş dünyada da ...bence daha önce yaptığı burun ameliyatları bu konuda çok önemli bir yol gösterici..bir de ameliyat öncesinde yeterli ilgi alaka ve bilgi vermesi de önemli bence..
dediğim gibi çok iyi yapan KBB cilerde var çok iyi yapan plastikçilerde var...ama içide sorunluysa KBB ci bulun derim ben..

Bence her halukarda her iki doktorda ameliyathanede hazır bulunmalı derim ki bir çok ünlü estetik cerrahı bu şekilde çalışıyor olası bir komplikasyona karşılık...

gamzei doktorunu ögrenebilir miyim? ben de kbb ciye olmak istiyorum amleiyatımı

daha önce plastik cerrah yapmisti ve resmen nefes alma konusunda hic düzelme olmamisti...burun ise güzellescegine cirkinlesmisti...ondan burunu cok iyi taniyan biriyi yapmali bence...sadece görüntü degil saglikta önemli...ondan kbb tercih ettim...ve cok memnunum...zemuszemus

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X