• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biberonla anne sütü veriyorum beni bırakırmı

NisaNurum

Canım Kızım Canım oğlum
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2009
4.057
22
158
38
merhaba arkadaşlar daha öncede bi konu açmıştım kızım emmek istemiyo mememi almıyo diye bende aç kalmasın diye sütümü sağıp kızıma biberonla veriyorum acaba beni bırakırmı biberona alışırmı çok ağlarsa mememi redderse biberonla sütümü veriyorum geceleri alıyoda gündüzleri hiç istemiyo uyanıkken istemiyo yarı uykuluyken alıyo yani genede emziriyorum biberona alışmaz dimi beni bırakır diye çok korkuyorum cevaplarınızı bekliyorum

seni bıraksada korkmana gerek yok bence
çünkü biberonla da olsa kendi sütünü veriyorsun

bırakır! tecrübeyle sabittir. sütünü kaşıkla ver sakın biberonla verme. hangi marka olursa olsun...

ama sürekli onla vermiyorum çok ağlarsa mememi tutmazsa istemezse veriyorum ağlayınca almıyo sakinken alıyo günde 1 yada 2 kere veriyorum biberonla ama genede korkuyorum bırakır diye inşallah bırakmaz kaşıkla verincede ağlıyo çok gaz yutuyo

oğlumun doktoru kesinlikle biberon kullanma demişti. emzirmenin dışında sıvı vereceğinde kaşık kullan demişti

ama sürekli onla vermiyorum çok ağlarsa mememi tutmazsa istemezse veriyorum ağlayınca almıyo sakinken alıyo günde 1 yada 2 kere veriyorum biberonla ama genede korkuyorum bırakır diye inşallah bırakmaz kaşıkla verincede ağlıyo çok gaz yutuyo

valla canım istersen günde bir kere ver ama bırakabilir..bende tecrübeliyim bu konuda çünkü..ama bizim ilk başardaydı ki farkedip hemen bıraktım çok şükür.bocaladı kızım emmemeye başladı ama çok şükür ısrar edince ve biberonu bi daha vermeyince emmeye devam etti..şimdi farketmezsin ama 4 5 aylık olup herşeyin farkında olmaya başlayınca bırakabilir..bence verme canım zor oluyo ama kaşıkla ver..doktorlarda öyle söylüyorlar hep...:nazar:

daha vermicem zaten emmiyo beni bide biberona alışırsa daha kötü olur kendini bilince 3 4 aylık olunca memeyle doyucağını bilir ve emer inş şimdi uğraşıcaz ama yarı uykuluyken felan alıyo öyle 10 15 dk emmesede doyduğu kadar emiyo doymadığı zaman ağlıyo zaten o zamanda kaşıkla veririm ne yapayım yada sakinleşir uyur öyle veririm kalıcı değil inşallah düzelecek

sakın biberon verme.benimki beni bıraktı.beni sadece geceleri emiyodu ama artık geceleride emmiyo.ben mamayı biberonla verdim alıştı.şimdi kahroluyorum.her yolu deniyorum ama almıyo beni.sen yol yakınken bırak biberonu.şimdi sağarak veriyorum ama beni emmediği için sütümde iyice azaldı.sen sakın verme.benim gibi kahrolursun sonra..

tecrübeli bi kaç kişye daha sordum onlarda bırak verme sakın dediler ki dr larda önermiyo benim içim el vermiyo bıraktırdım daha vermeyi düşünmüyorum beni bırakmasını istemem aramızdaki bağ onunla dahada güçleniyo inşallah değişir huyu düzelir yaa

canım benim oğlum beni hiç tutmadı..6 ay boyunca sağıp verdim ondan sonrada kesildi sütüm bunu alışkanlık haline getirme sakın oğlun seni bırakmaz belki ama sütün kesilebilir sürekli yaptığında..bebek anneyi emdiğinde sütün devamı geliyor ama sağdığında bir süre sonra kesiliyormuş..

ben tamamen bıberona karsıyım benımde kızım dort aylık bırakıp gıderken suluk tarzında bır sey var onu kulandım..delıklı onunla verırsen bır sey olmaz

canım benim oğlum beni hiç tutmadı..6 ay boyunca sağıp verdim ondan sonrada kesildi sütüm bunu alışkanlık haline getirme sakın oğlun seni bırakmaz belki ama sütün kesilebilir sürekli yaptığında..bebek anneyi emdiğinde sütün devamı geliyor ama sağdığında bir süre sonra kesiliyormuş..
teşekkür ederim 40 çıktı birazcık bu konuda düzeldi diyebilirim ama ağlayınca genede almıyo uyanık ve ağlamıyosa alıyo idare ediyoruz emziriyorum bırakmasını hiç istemiyorum

ben tamamen bıberona karsıyım benımde kızım dort aylık bırakıp gıderken suluk tarzında bır sey var onu kulandım..delıklı onunla verırsen bır sey olmaz
nasıl bişey canım tam açarsan daha iyi olur ama daha vermiyorum

selam bende senin gibi aynı ensişeyi yaşıyorum. memeden sağıp biberonla veriyorum çünkü emerek doymuyorlar özellikle geceleri huysuzlaşıyorlar. korkuyorum mememi emmeyi unuturlar diye. ama ikiz benimkiler istesemde ilerde zaten biberonla vermek zorunda kalıcam. sonuçta anne sütü alıyorlar. önemli olan bu bence.

canım benim kızımda biberonla besleniyor işe başladım mecburen memeyi çok şükür bırakmadı inşallah bırakmaz

inşallah bırakmaz ama sürekli vermiyorum emmesse mecbur kalıyo insan aç kalmasın diye biberona sağıp veriyorum ablamda aynı senin gibi sağıp veriyo çocuğuna çalıştığı için mecbur kalıyo ama işten gelince emziriyo demekki sadece biberonla verince memeyi bırakıyolar hem emzirip hem biberon verince bırakmıyolar çünkü etrafımdada arkadaşlarım var onlarda sağıp biberonla veriyolar emziriyolarda bıraktıklarını görmedim ama ben genede biberona alışmasın onu aramasın istemesin diye pek vermiyorum dediğim gibi emmesse veriyorum

Merhaba benim de oglusum 15 günlük ve geceleri diymuyor. Biberonla versemmi kararsi kaldim. Dr Brown un doğal akis biberonunu aldim
Benimde bebeğim sütüm az geldigi zaman emmiyor bende sagip ne kadar çıkarsa şırınga ile veriyorum. 0+ aylık biberonumuz var ama bebek kuvvetli cekince çok akıtıyor. Bende emmeyi bırakır korkusuyla biberonda vermiyorum.

Back
X