- Konu Sahibi zeynepizmir844
Arkadaşlar hep aynı kişilerden aynı seyleri duymaktan bıktım ....
tanımadığım kişilerden bir ses duymaya ihtiayacım var ...
aşk evliliği...
hayatımda dört senedir biri var .... bir magazaada part tıme calışıyor askere gitti geldi senelelerdir bi gelişme olmadı...
parasızlıktan ne gezebildik ne eglenebildik ne yiyip içebildik ama aşk için alışkanlıklarımız için katlandık....
aileside yurt dısındaydı ... kimi kimsesi yoktu hep birbirimize destek olduk ite kaka bugunlere cabayla geldik...
şimdide evlenelim diyoruz...
full olucak nasipse nisanda sınavları var ... alıp alabilecegi en fazla 1.000 maaş ev kira olucak ve ömür boyu maal sahibi olamıcaz çoçuklarımız iyi bi egitim alamıcak ve alışık oldugum hayatımı devam edemicem .... kıt kanaat geciniz ... ailesi yardım ederiz diyolar sagolsunlar ama ben sürekli babası emekli maaşını cekti annesi bi kılo pirinç vericek yada tursu kurmuş getircek diye beklicem ...ama ben durumu gayet iyi olan bi ailenin kzıyım ve iyi bi şirkette muhasebe mdürüyüm çalıştıgımınla kendi ayaklarımın üzerinde duruyorum babam herşeyden onemlisi evlenmemi istemicek evi dogru duzgun bi işi yok diye ....
oyuzden hep beklettim...
şimdi gelelim mantık evliliğine ...
calıştıgım iş yerinde 6 senedir biri var .. mühendis son 3 senedir de müdür ....
beni ilk gunden bu yana deli divana seviyoruz ama oyle namazında niyazında iyi ailenin çoçugu ...
( ALLAH gunah yazmasın zayıf ve cırkın biri )
hiç gönül bağlamadım bir gun bile goz ucuyla bakmadımm... asla beni sevmekten vazgecmediii.....
ben velenip gidersem işten çıkmak zorundayım ....
ben gidersemde o bu sehri terki diyar eyliyecek biliyorummm ....
bütün calışanlar gozumun içine bakıyor ömür boyu mutlu olursun seni sevenle evleniceksin bu devirde diyolar ...
bi dediğimi iki etmez ...
benden başka hiç birşeyi düşünmeyen (bu devirde onun gibi biri kalmamıştır kesinlikleee) düzenli bi işi bursada eviii aiyi bi ailesi kardeşleri okumuş ögretmen olmuş polis olmuş bi ailenin çoçuğu ....
biri yakışıklı ve seviyorumm ...
diğeri yakışıklı değil .... ve sadece edebini terbiyesini insanlığını seviyorumm ...
biri zengin değilll hir birşeyi yok garantisi yok...
diğeri duzenli bi maaşı (çok fazla) evi ve şirketin butun herşeyi onun
biri 5 kardeş hiç birinin düzeni yok ..
diğeri tam tersiii....
biri gecimsizlik olursa sevgide saygıda biter elbettt ..
diğeri ömrünün sonuna kadar beni sevicek eminimmm...
şimdi ben kimi seceğimm...
bana demeyin aşk için herşeyi katlanıcaksın işinde çıkar başak bir işte calışırsın ... ben müdürlükten çıkıp nasıl calışabilirim başka bi yerde yaş olmuş 27 .. ve ben çoçuk nasıl yapıcam
çoçuguma kim bakacak aldığım maaşı kreşemi vericem kiramı odicemm ....
ailesinin eline mi bakıcammm ....
şimdi ben kimi secicem ..
davalı döşeli bi ev ...iyi bir gelecek ....
beni seven bi eş ... ve ben onu sevebilecekmiyimm ????
tanımadığım kişilerden bir ses duymaya ihtiayacım var ...
aşk evliliği...
hayatımda dört senedir biri var .... bir magazaada part tıme calışıyor askere gitti geldi senelelerdir bi gelişme olmadı...
parasızlıktan ne gezebildik ne eglenebildik ne yiyip içebildik ama aşk için alışkanlıklarımız için katlandık....
aileside yurt dısındaydı ... kimi kimsesi yoktu hep birbirimize destek olduk ite kaka bugunlere cabayla geldik...
şimdide evlenelim diyoruz...
full olucak nasipse nisanda sınavları var ... alıp alabilecegi en fazla 1.000 maaş ev kira olucak ve ömür boyu maal sahibi olamıcaz çoçuklarımız iyi bi egitim alamıcak ve alışık oldugum hayatımı devam edemicem .... kıt kanaat geciniz ... ailesi yardım ederiz diyolar sagolsunlar ama ben sürekli babası emekli maaşını cekti annesi bi kılo pirinç vericek yada tursu kurmuş getircek diye beklicem ...ama ben durumu gayet iyi olan bi ailenin kzıyım ve iyi bi şirkette muhasebe mdürüyüm çalıştıgımınla kendi ayaklarımın üzerinde duruyorum babam herşeyden onemlisi evlenmemi istemicek evi dogru duzgun bi işi yok diye ....
oyuzden hep beklettim...
şimdi gelelim mantık evliliğine ...
calıştıgım iş yerinde 6 senedir biri var .. mühendis son 3 senedir de müdür ....
beni ilk gunden bu yana deli divana seviyoruz ama oyle namazında niyazında iyi ailenin çoçugu ...
( ALLAH gunah yazmasın zayıf ve cırkın biri )
hiç gönül bağlamadım bir gun bile goz ucuyla bakmadımm... asla beni sevmekten vazgecmediii.....
ben velenip gidersem işten çıkmak zorundayım ....
ben gidersemde o bu sehri terki diyar eyliyecek biliyorummm ....
bütün calışanlar gozumun içine bakıyor ömür boyu mutlu olursun seni sevenle evleniceksin bu devirde diyolar ...
bi dediğimi iki etmez ...
benden başka hiç birşeyi düşünmeyen (bu devirde onun gibi biri kalmamıştır kesinlikleee) düzenli bi işi bursada eviii aiyi bi ailesi kardeşleri okumuş ögretmen olmuş polis olmuş bi ailenin çoçuğu ....
biri yakışıklı ve seviyorumm ...
diğeri yakışıklı değil .... ve sadece edebini terbiyesini insanlığını seviyorumm ...
biri zengin değilll hir birşeyi yok garantisi yok...
diğeri duzenli bi maaşı (çok fazla) evi ve şirketin butun herşeyi onun
biri 5 kardeş hiç birinin düzeni yok ..
diğeri tam tersiii....
biri gecimsizlik olursa sevgide saygıda biter elbettt ..
diğeri ömrünün sonuna kadar beni sevicek eminimmm...
şimdi ben kimi seceğimm...
bana demeyin aşk için herşeyi katlanıcaksın işinde çıkar başak bir işte calışırsın ... ben müdürlükten çıkıp nasıl calışabilirim başka bi yerde yaş olmuş 27 .. ve ben çoçuk nasıl yapıcam
çoçuguma kim bakacak aldığım maaşı kreşemi vericem kiramı odicemm ....
ailesinin eline mi bakıcammm ....
şimdi ben kimi secicem ..
davalı döşeli bi ev ...iyi bir gelecek ....
beni seven bi eş ... ve ben onu sevebilecekmiyimm ????