30-35 yaş arası kızlar acaba geç mi kaldık biraz???

sosyal_44

27.10
Kayıtlı Üye
11 Mart 2013
12.209
3.184
178
kızlar merhaba ben 32 yaşındayım, 1 kürtajım var, kürtajdan sonra 2 ay denedik olmadı, acaba hiç hamile kalamayacak mıyım diye endişelenmeye başladım:26::26::26:

ben 30 yaşındayım.1 sene denemenin sonunda gectiğimiz temmuzda hamiş olduğumu öğrendim.şu anda 4,5 aylık :nazar: acele etmemen gerekiyor.kafandan soru işaretlerini atmalısın.uzun bir süreçte olabilir,çok kısa da sürebilir.bol şans!:16:

gec falan kalmadık.herseyın zamanı var.endıselenmeyelım bence

panik oldum işte ne yapayım :9:

ben 30 yaşındayım.1 sene denemenin sonunda gectiğimiz temmuzda hamiş olduğumu öğrendim.şu anda 4,5 aylık :nazar: acele etmemen gerekiyor.kafandan soru işaretlerini atmalısın.uzun bir süreçte olabilir,çok kısa da sürebilir.bol şans!:16:

Rabbim bebeğini sağlıkla sıhhatle kucağına almanı nasip etsin inşallah, darısı başımıza :1:

Sanki bende öle düşünüyorum biraz.. Önce illaki hayırlısı ama yaşta 33 sonuçta :((

canim. yeni gordum topigini ;)
gec filan kalmadiniz kuzum. kismet hersey. herseyin bir vakti var sadece.
ben de bilmeyenler icin yazayim. iki kurtajdan sonra 30 um da hamile kaldim. kismetse 31 se dogurmus olacagim. darisi hepinize olsun

canim. yeni gordum topigini ;)
gec filan kalmadiniz kuzum. kismet hersey. herseyin bir vakti var sadece.
ben de bilmeyenler icin yazayim. iki kurtajdan sonra 30 um da hamile kaldim. kismetse 31 se dogurmus olacagim. darisi hepinize olsun

çok öncesinde açmıştım canım benayım güncellemiş diye geldim bende, arada panik olmuyor değilim işte , sen zaten bana umut oluyorsun , inşallah rüzgar paşanıda kucağına sağ salim alacaksın sende kuzum, yorumun için çok tşkler :16:

merhabalar ben de 30 undan sonrasina erteleyenlerdenim cocuk mevzusunu 32 yasindayim ve tam niyetlendim kistiydi rahim perdesiydi yuksek prolaktiniydi canim cok sıkılıyor her şeyi yaşa baglayasim var ve komik olan bu sefer sorunlar yüzünden erteliyorum bakalim ne olacak sonum :(

merhabalar ben de 30 undan sonrasina erteleyenlerdenim cocuk mevzusunu 32 yasindayim ve tam niyetlendim kistiydi rahim perdesiydi yuksek prolaktiniydi canim cok sıkılıyor her şeyi yaşa baglayasim var ve komik olan bu sefer sorunlar yüzünden erteliyorum bakalim ne olacak sonum :(
geçmiş olsun canım inşallah bir an önce bütün sorunların hallolur be bebişin gelir :16:

Çok geçmiş olsun.. İnşAllah hepsi biter ve tez zamanda gelir bebiş yada bebişlerin..

Çok kişi var 35 den sonra hamile kalan ikinciyi üçüncüğü doğuran ama işte bizde bi an önce isteyince bi parça üzülüyo insan..

Çok geçmiş olsun.. İnşAllah hepsi biter ve tez zamanda gelir bebiş yada bebişlerin..

Çok kişi var 35 den sonra hamile kalan ikinciyi üçüncüğü doğuran ama işte bizde bi an önce isteyince bi parça üzülüyo insan..

cok sagolun bebek mevzusunda bilgisiz olunca cok kolay bir seymis geliyor da istemeye baslayinca anliyorsun beklemek de isin parcasiymis, bakalim ins isteyen herkesin kucagi bir an once dolar cok da bekletmezler artik :)

bence endişelenmeyin kızlar. ama doltorlar 35ten sonraya bırakmayın diyorlar . bakın bir de soyle bı durum var diyelim 35te falan hamile kaldınız cocugunuz ergenlige girdiginde 50 yasında olacaksınız o zaman sımdıkı gıbı dusunecekmısınız bunu bi kendinize sorun bence . arkadas gibi yaklasacabilecek misiniz bence ne zaman dusunuyorsanız cocuk bi 5 yıl sonrayı 10 yıl sonrayı da dusunun derim . hersey gonlunuzce olsun sevgiler..

cok sagolun bebek mevzusunda bilgisiz olunca cok kolay bir seymis geliyor da istemeye baslayinca anliyorsun beklemek de isin parcasiymis, bakalim ins isteyen herkesin kucagi bir an once dolar cok da bekletmezler artik :)

Amin canım inşAllah.. Zaten dediğin gibi ilkin bilmiyosun bişi ama bebek isteyeli beri çok şey öğrendim :))

bence endişelenmeyin kızlar. ama doltorlar 35ten sonraya bırakmayın diyorlar . bakın bir de soyle bı durum var diyelim 35te falan hamile kaldınız cocugunuz ergenlige girdiginde 50 yasında olacaksınız o zaman sımdıkı gıbı dusunecekmısınız bunu bi kendinize sorun bence . arkadas gibi yaklasacabilecek misiniz bence ne zaman dusunuyorsanız cocuk bi 5 yıl sonrayı 10 yıl sonrayı da dusunun derim . hersey gonlunuzce olsun sevgiler..

Canım sanki biz istemiyo gibi yorum yapmışsın.. Bizde zaten onları düşündüğümüz için endişeleniyoruz.. Çocuk bize anneanne der mantığı..

Olduda biz mi hayır dedik.. Kısmet bu işler nasibimizde varsa olur yoksa yapacak bişi yok

teşekkür ederim ins. siz bizi beklettiniz biz de sizi boyle bekletiyoruz demeden gelir ufakliklar :)

sanırım öyle diyorlar canım gelince totolarını ısıralım :))

Zaten herşeyimiz aynı gidiyo sen yada ben hiç fark etmez birimiz önce haber verecek inşAllah o ay bu aydır canım ;)

aynen canım bide aynı ayda hamile kalırsak tadından yenmez :))

amin canım inşallah :))

herşeyin farkındayız canım, öyle bi yazmışsın ki sanki biz istemiyoruz , ayrıca 5-10 sene zaten beklemeyi düşünmüyorum kendi adıma arka arkaya olsun istiyorum :16:

bende 1.5 yıllık evliyim ve 32 yaşındayım henüz bebeğimiz yok ve düşünmüyoruz da umarım geç kalmıyoruzdur.

Back
X