çok kötüyüm:((

giresun25

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2013
714
128
123
Dünkü başıma gelenler aklıma geldikçe ağlıyorum dun geceden berı..
2yıllık bır ılışki bı kavgamız oldu gecen gun 3gun konusmadık..ortak bı gmaıl acmıstık ve her yaptıgını goruyordum..dun telefondan gmaıle baktım ısyerındekı kızla konusmalarını okudum
bızımkı yer bıldırımı yapmıs kızda gez sen yazmıs oda yavsamıs kıza sensız ben adım atmam soz bırdaha yapmam
özur dılerım vs yazmıs kıza..beynımden vuruldum..ve 1ay sonra sozumuz vardı..
2senenı ver aılene herseyı kabullendır kaza gecırsın basında dur ama yapılana bak.
Kendımden nefret edıyorum onun ıcın suan agladıgım ıcın..
Kızlar napmam lazım unutmak ıstıyorum:(((kafayı yıcem

2yıllık bır ılışki bı kavgamız oldu gecen gun 3gun konusmadık..ortak bı gmaıl acmıstık ve her yaptıgını goruyordum..dun telefondan gmaıle baktım ısyerındekı kızla konusmalarını okudum
bızımkı yer bıldırımı yapmıs kızda gez sen yazmıs oda yavsamıs kıza sensız ben adım atmam soz bırdaha yapmam
2senenı ver aılene herseyı kabullendır kaza gecırsın basında dur ama yapılana bak.

çok üzüldüm.. peki kendisiyle konuştun mu? bir açıklaması var mı?

Ne kadar şanslı olduğunun farkında mısın?
İş ciddiyete binmeden ortaya çıkmış foyası.
Telefonundan engelle.
Face varsa sil.
Ortak gmaıl sil.
Tek ilacı zaman canım.
Zaman zaman ve zaman.

Son düzenleme:

Canım sonuçta senin okuyacağını biliyo dimi ortak g mail demişsin.. belki seni cezalandırmak için bile bile yazmıştır :26: Bu kızda seni bile bile çocuğa bunları yazdıysa o kızın saçını yolmak lazım :4: sen bilirsin ama canım erkek arkadaşına dersini vermelisin ilk başta sakin olup düzgün bi şekilde konuş nedir ne değildir bi anla durumu sonrada tavrını koy.. seni kaybedeciğini anlayınca ne yapıcak bakalım eğer durumu düzeltmeye çalışırsa eyvallah ama umursamaz bi tavır takınırsa yol ver gitsin :5:

hiçbir erkek için değmez yok et onu hayatından keyfine bak ondan kurtuldugun için çok şanslısın

Ne kadar şanslı olduğunun farkında mısın?
İş ciddiyete binmeden ortaya çıkmış foyası.
Telefonundan engelle.
Face varsa sil.
Ortak gmaıl sil.
Tek ilacı zaman canım.
Zaman zaman ve zaman.

gmaıl sıfresını degıstırmıs gmaılı sılemıyorum nasıl yapıcam:((( hazmedemiyorum en kotu zamanında ben oldum hep 2yılımı verdım
sonuç hüsran..

Canım sonuçta senin okuyacağını biliyo dimi ortak g mail demişsin.. belki seni cezalandırmak için bile bile yazmıştır :26: Bu kızda seni bile bile çocuğa bunları yazdıysa o kızın saçını yolmak lazım :4: sen bilirsin ama canım erkek arkadaşına dersini vermelisin ilk başta sakin olup düzgün bi şekilde konuş nedir ne değildir bi anla durumu sonrada tavrını koy.. seni kaybedeciğini anlayınca ne yapıcak bakalım eğer durumu düzeltmeye çalışırsa eyvallah ama umursamaz bi tavır takınırsa yol ver gitsin :5:

ıkısıde cok relaks kıza sordum arkadaşım dıyor bende dedım senın arkdasın sensız yapamıyormuş sanırım dedım:SS ıyıkı orda deıldım
bızımkısıde arkadaşım dıyor..

böylesiyle olmaz ya yazanlar haklı bu sana bi fırsat tek yolu asla ama asla iletişime geçmemek bi kez konuş dinle ama yaptığı çok ortada yani ciddi düşünülecek kapasitede biri değil bencede..ama iletişim kurarsan seni ikna eder hiç konuşmaman lazım

Klasik cevaplar istersen yüzleştireyim.
Hadi bakalım yüzleştirsin ama kendi vicdanıyla !
Kıza yüz veren sevgiliniz.
Önünüze bir fırsat çıkmış bir daha düşünün nişan olayını.

gmaıl sıfresını degıstırmıs gmaılı sılemıyorum nasıl yapıcam:((( hazmedemiyorum en kotu zamanında ben oldum hep 2yılımı verdım
sonuç hüsran..

Daha iyi işte..
Uğraşmana gerek kalmamış,o halletmiş.
Canım 2 yılımı verdim diyorsun da,kk da nice ablaların var(konularına bak)çoluk çocukla ayrılıp,dim dik hayatına devam eden.
Bu sana iyi bir tecrübe oldu,böyle düşün.
Bir müddet ağlayacaksın ama sonra unutup hiç yaşanmamış gibi devam edeceksin hayatına.

Daha iyi işte..
Uğraşmana gerek kalmamış,o halletmiş.
Canım 2 yılımı verdim diyorsun da,kk da nice ablaların var(konularına bak)çoluk çocukla ayrılıp,dim dik hayatına devam eden.
Bu sana iyi bir tecrübe oldu,böyle düşün.
Bir müddet ağlayacaksın ama sonra unutup hiç yaşanmamış gibi devam edeceksin hayatına.

gmail sifresını degıstırmıs ama bende hala otomatık acık sılemıyorum...:(( mega telefonum acaba napmam lazım kım yapar kı bunu

ıkısıde cok relaks kıza sordum arkadaşım dıyor bende dedım senın arkdasın sensız yapamıyormuş sanırım dedım:SS ıyıkı orda deıldım
bızımkısıde arkadaşım dıyor..
Canım bi süre görüşme kafanı iyice bi topla bence insanın içine bi şüphe düştümü malesef ki yürümüyo...

canım orttak gmail olduğu için kıskandrmak istemş olablr seni..

bnde 4 yıldr nişanlımla ne kawgalar ettik amaa böle seyler olmadı..

sadece facesinde ilşki durumunu değiştrmş ve bi arkadaşı hayrdr demşti ve nişanlımda hayrlısı neyse o oldu diyp gülck atmştıı bak mesela bunu hiç unutmam =))

yaklşk 15 gndr hiç knşmadık neden böle yazdn bile demedim ona hiç knşmadım düşün yanii okulda fln normal hayatıma devm ettim...

eee baktı bnden bi tepki yok yine gelen kendisi oldu özledm fln diee =))
ama şimdi çok mutluyuz Allah nazarlardan saklasın hzrnda ewlncez inşş =)

bnce çok fzla takma bırak ne yaparsa yapsın bi takip et oluruna bırak eğer kendi bşy yapmıyorsa özr dilemiosaa barşmak için çabalamıyorsa yol wer derim cnmm =)

1- Ortak mail hesabı ne yahu. Ne yararı var.

a- Çocuk kimseyle konuşmaz . Hmmm beni aldatmıyor der içini rahatlatırsın. (Belki başka bir hesaptan iş pişirir ama ruhun duymaz.)
b- Çocuk birileriyle konuşur. Hayal kırıklığına uğrarsın. İçin içini yer. Uzak durmaya çalışırsın duramazsın.

2- Naapman lazım uzak durman lazım. Keyfine bakman lazım. Boşver giden gitsin.

o benım arkadaşım ıstersen yuzlestıreyım sızı dıyor utanmadan..

bence aralarındaki bir konudan bir muhabbettten dolayı şakalaşma olmuş olabilir

ben olsam yüzleşirdim bu adam benm sevgilim yolarım imajı verirdim kıza da :1:

hem ortak gmail inizmiş senin göreceğini biliyor birşey olsa bukadar yapamazdı

Sadaka ver,üstüne yasin oku şükür et söz möz olmadan nasıl bir adam olduğunu görmüşsün ne mutlu sana

Çok üzüldüm ya..

Unutmak dediğin şey hemen olmaz..Ağla zırla, bağır çağır..Yaşa acını..
2 yıl uzun bir süre, ama işte 2 kelimelik cümle tüm o zamanı yerle bir edebiliyor. Tüm emekleri hiç edebiliyor.

Lütfen bağlantını kes..Eğer kesemezsen en azından sözü ertele..

gmail sifresını degıstırmıs ama bende hala otomatık acık sılemıyorum...:(( mega telefonum acaba napmam lazım kım yapar kı bunu

Kendine yeni bir gmail hesabı aç ve ortak olan gmailden çıkış yapıp kendi gmail adresini aç. Sen değiştirmediğin sürece de ortak olan gmail açılmayacaktır.

Üzüldüm açıkçacı bu duruma. Ama ortak alınan bir gmail var ortada ve senkronize olayından dolayı herşey gmaile tanımlanıyor. Bende sevgilin bilerek yaptırmış ve sana söylemek yerine bu şekilde bir yolla öğrenmeni ve ayrılmanı sağlamış olabilir.

Durumu gözlerinle görüp hala daha ne yapacağım diye düşünme herkesinde dediği gibi evlenmeden farkettiğine şükret ve kendi yoluna bak.. :10:

Back
X