- Konu Sahibi diclem3555
Iyi geceler hanımlar, Eşinizin ailesiyle aranız nasıl? Iyi huy lari, kötü huy lari, eltinizle aranızda nasıl? ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iyi geceler hanımlar, Eşinizin ailesiyle aranız nasıl? Iyi huy lari, kötü huy lari, eltinizle aranızda nasıl? ?
Allah daim etsin canım iyi olmayı..mükemmel,biz iyi anlaşan geniş bir aileyiz.![]()
Selamlar,
Kayınvalide ile aram berbat en başından beri sevip kabullenemedi görümcem benden 2 yaş küçük o hepsinden beter ama babammm (kayınpederim)onun için canımı bile veririm o kadar çok seviyorum adamın hası o da beni çok seviyor.
Ama kv ile yaşanan sorunlar en çok eşimi üzüyor aynı binada üst katımızda oturuyorlar ve daha dün akşam kıyamet koptu nereye kadar böyle gidicek bilmiyoorum babam sen onları boşver kocamla mutlu olman benim için herşeyden önemli diyor ama olmuyor işte hayatımda bu kadar gamsız evlat ayrımı yapan bir kadın tanımadım hala dün akşamın etkisindeyim tek sığınağım Allah![]()
altlı üstlü oturuyoruz aşiri meraklı pimpirikli takintili çok konuşkan bi kv var ama hiçbişeyime karişmaz sagolsun ufak bi soguklukta görmezden gelir alttan alir görümcelerimde öyle elti çok şükür yok kp zaten yok allah rahmet eylesin