• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşlerinin ailesiyle aranızda nasıl hanımlar.??

diclem3555

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2012
425
4
26
İzmir
Iyi geceler hanımlar, Eşinizin ailesiyle aranız nasıl? Iyi huy lari, kötü huy lari, eltinizle aranızda nasıl? ?

benim kayınvalidem yok, bi görümcem var uzakta evli, kaynım ve kayınpedrim var, iyi aramız, yakınımda kadınlar olmaynca zaten sorun da olmuyr sanırm :)

Kaynanamla kötü hayat felsefesı ben ıcımde saklayıp kendımı yıyecegıme söylerım o kendını yesın...,kayınpederimle iyi,kaynımla hiiç münasebetimiz yok bir kere yuzyuze geldık keza eltimlede. Bu yuzden tanısmamıslığın verdığı bır ıyılık mevcut.

Iyi geceler hanımlar, Eşinizin ailesiyle aranız nasıl? Iyi huy lari, kötü huy lari, eltinizle aranızda nasıl? ?

eşimin ailesi çekirdek ufak aile..tam hayalımdeki gibi.sapsız üzüm :34: 2 saatlık mesafedeyız..nısanlıyken kayınvalıdeme cok ıyı davrandım yuz goz olduk manyak manyak paranoyalar kurdu.bende oğluna delı gıbı asık olsam da dugune 1,5 ay kala yuzugu elıne verdım..hadı naaşş ananla ugrasamam ana oğulun arasını da bozamam dedım.ağladı zırladı ınanmadım sonunda kadın meğersem sınır hastasıymıs ılacını ıcmeyınce sarıyomus boyle.:44:bende ayrılamadım şans verdım sonucta kör kütük aşığım..sonra kayınvalıdeme oyle mesafelı ve bi oyle de hızmetkar oldum kı kadın nerden vuracagını sasırdı...hamdolsun rabbıme eltım de yok..gorumcem de ınanılmaz elit bi kadın :40: o da uzak mesafelıgı sever..oohh miiiisss:51: mesela kayınvalıdem benım manyak bı kadın oldgumu cozdu..bu ış kendını ezdırmemekle alakalı.ama saygını da bozmayacaksın.mesela ben hıc kadınla tartısmadım.biraz şeytan olcaksın canım:51:

valla ii dqvrandigim surece onlarin istedigi gibi dqvrandigim
icin iyi eltimle mesqfeliyim vala tam.iki yuzlu oyuncu ve kiskanc
koyde kaynanamlara ikimizde ordaysa hepten.ruhum
bunalir koyde yqg ustune.yag ceker
eve.gelmek.icin saniye sayarim nerdeyse
esimle dertlesir dururuz qilesi uzerine
allah razi olsun esim destektir hep ailrsi konusunda
ben kotu olsam hepten kotulesit durumlar
susmayi beceriorum tamam deyip gecmeyi.beceriorm
en azindan esimle dertlesiorum her zmn bu konuda
ondan dolayi orda susuorum

Benim Kayinvalidem Vefaat etti 1.5 sene önce kanserden. Ama keşke olsaydı diyorum en azından başımızda olurdu koruyup kolları. Gorumce m yok. Kaynim var 2 tane. Eltim le iyi anlaasiyorduk fakat bir kaç birşeyini gördüğüm için fazla samimi değilim artık. . Kayinpederim iyidir yardım eder destek çıkar bu güne kadar kırıcı birşeyini görmedim. Mesela biz kayinpederime bayram için kıyafet hediye ettik eşimle o da bize para verdi kızım evinde ne eksik varsa aldı. . Öyle yani..

Görünürde iyi anlaşıyoruz.
Tabi onlar sınırlarını aşıp benim dişlerimi gösterdiğim zamanlar hariç. Ama hiç sözlü tartışmamız olmadı.
Özlerinde çok iyi insanlar kayınlarım kp ve kv.
Ama benim hoşlanmadığım pek çok özellikleride var malesef.
Bikere çok rahatlar, sonra güya çok çalışkanlar ama işlerine gelen işlerde, düzensiz bi hayatları var...
Daha nezih bi aileye gelin olmak isterdim.
İnşallah uzaklaştığımda o aileyi kurmak bana nasip olur.

Ben henuz evlu degilim ama 2 senedir nisanliyum. Ailesiyle araniz iyi:-D kaynnam inanılmaz sakin bi kadin, kayonpederim bana bayiliyor :-D kizlari yok yani gorumce derdi yok. 2 kaynim biri evli. Eltim biraz garip bi kiz ama sallamiyorum bayramdan bayrama ancaaaa... bekar kaynimla aramizdan su sizmiyor :-D kardesinden çok beni kayirir :-D rabbim bozmasin mutlulugumuzu....

kayınvalidemle ayrı şehirdeyiz ama maşşallah herşeye yetişir. sanki ev onun evin telefon açıp evi nasıl temizlicemi anlatır. sanki pislik içinde yaşıoz :) senede bi kere gelir onda da sanki kendi evimde misafir gibiyim. yemeğide yapar temizliğide. bende dolanırım boş gözükmiyim diye :) hayır yapsında abartmasın sadece yardım etsin.kendi evi gibi davranmasın. bide bana 'kızım evimi temizleyince sinir oluyon mu ' diyo :) seviorum ama herşeye karışmasına sinir oluyorum. özellikle buraya gelince yatak odama girmesine sinir oluyorum. kapıyı kapatıyorum yine giriyor. laf söylüom anlamıo. napiyim onuda öyle kabullencez.

Selamlar,
Kayınvalide ile aram berbat en başından beri sevip kabullenemedi görümcem benden 2 yaş küçük o hepsinden beter ama babammm (kayınpederim)onun için canımı bile veririm o kadar çok seviyorum adamın hası o da beni çok seviyor.
Ama kv ile yaşanan sorunlar en çok eşimi üzüyor aynı binada üst katımızda oturuyorlar ve daha dün akşam kıyamet koptu nereye kadar böyle gidicek bilmiyoorum babam sen onları boşver kocamla mutlu olman benim için herşeyden önemli diyor ama olmuyor işte hayatımda bu kadar gamsız evlat ayrımı yapan bir kadın tanımadım hala dün akşamın etkisindeyim tek sığınağım Allah :25:

Mesafeli bir ilişkimiz var. Üç saat uzaklıkta oturuyoruz. Zaten sıcakkanlı olamam pek. İçime kapanık biriyim.
Eşimin ailesi de kalabalık değil, anne ve babası sessiz sakin kendi halinde insanlar. Çocuklarına pek karışmıyorlar.
Bir görümcem var, nişanlıyken biraz gerginlik yaşamıştık. Ama o da evlendi gitti.

Selamlar,
Kayınvalide ile aram berbat en başından beri sevip kabullenemedi görümcem benden 2 yaş küçük o hepsinden beter ama babammm (kayınpederim)onun için canımı bile veririm o kadar çok seviyorum adamın hası o da beni çok seviyor.
Ama kv ile yaşanan sorunlar en çok eşimi üzüyor aynı binada üst katımızda oturuyorlar ve daha dün akşam kıyamet koptu nereye kadar böyle gidicek bilmiyoorum babam sen onları boşver kocamla mutlu olman benim için herşeyden önemli diyor ama olmuyor işte hayatımda bu kadar gamsız evlat ayrımı yapan bir kadın tanımadım hala dün akşamın etkisindeyim tek sığınağım Allah :25:

Yakın oturunca böyle oluyor malesef :((...mümkünse başka yere taşının eşinizi ikna edip. Uzak ol tatlı ol mantığı...

idare eder derecede ilişkimiz. kayınvalidem o kadar cok konusmayı seviyor ki karsısındakini dinleyemicek kadar nerde ne olnus bütün dedikoduları bilir.bende cok konusan insanlardan hiç haz etmem bu ve bi kaç huyu daha beni ondan sogutuyor ama allahtan 2 saatlik mesafede oturuyrz cok sık gelmiyor biz ise yazdan yaza ve bayramlarda yanına gidiyoruz.ama hiçbir sekilde saygısızlıgım olmuyor.kayınpederim yok vefat etti.görümcem ise kendi halinde sessiz sakin kaynımı ise yılda 1 kez görüyoruz yada görmüyoruz baska sehirde...öyle işte

Başlarda vıcık vıcıktı .Bunun acısını benden çıkardılar.Anamdan emdiğim sütü burnumdan getirdiler. Baktım olmuyo soğuk davrandım ve mutluyum.Ne kadar uzak okadar iyi.:16:

altlı üstlü oturuyoruz aşiri meraklı pimpirikli takintili çok konuşkan bi kv var ama hiçbişeyime karişmaz sagolsun ufak bi soguklukta görmezden gelir alttan alir görümcelerimde öyle elti çok şükür yok kp zaten yok allah rahmet eylesin

altlı üstlü oturuyoruz aşiri meraklı pimpirikli takintili çok konuşkan bi kv var ama hiçbişeyime karişmaz sagolsun ufak bi soguklukta görmezden gelir alttan alir görümcelerimde öyle elti çok şükür yok kp zaten yok allah rahmet eylesin

allahın şanslı kullarındansın...
:46:

Back
X