- 13 Mayıs 2013
- 461
- 94
- 123
bi sevgilim var bu kişi akrabam . halamın oglu kendisi. abimde sevgilimin kız kardeşiyle nişanlıydı . bütün ailem benim bu çocukta gönlüm oldugunu biliyordu fakat görüştügümüzü bilmiyordu. sonra görüştügümüzü benim telefonuma gelen mesajla abim ögrendi görüştümüzü ve diger annemlere söyledi bunu. görüştügümüz ortaya çıkınca otralık karıştı. asıl konuya geleyim bunlar ögrendikleri halde biz görüşmeye devam ediyoruz bilmiyorum hata mı ? yapıyorum ama annem istemiyor. 4 yıllık bi süreç oldu sürekli onun ailesine karşı annem fitneliyor beni. onlar söyle onlar böyle.. bazen bende bu durumdan çok bunalıyorum. dört yılda neden evlenmediniz derseniz de babası vefat etti ve memleketten taşınmak zorunda kaldılar daha yeni taşındılar ve biraz durumumuz düzelsin istemeye gelicez dedi sevgilim. bende seviyorum ama abimin eşi ara sıra telefonumu kurcalıyor. ben görmeden ve abisine siz neden görüşüyorsunuz falan baskı yapıyor. bu baskılardan bıktım ne yapmam lazım sabır mı etmeliyim yoksa ayrılmalımıyım... ? ( yeterince kısa ve açık olmuştur umarım eleştiri yağmuruna tutanlar )
Son düzenleme: