ne yapmam gerektiğiyle ilgili yorumlarınız bekliyorum ?

Alondraaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2013
461
94
123
bi sevgilim var bu kişi akrabam . halamın oglu kendisi. abimde sevgilimin kız kardeşiyle nişanlıydı . bütün ailem benim bu çocukta gönlüm oldugunu biliyordu fakat görüştügümüzü bilmiyordu. sonra görüştügümüzü benim telefonuma gelen mesajla abim ögrendi görüştümüzü ve diger annemlere söyledi bunu. görüştügümüz ortaya çıkınca otralık karıştı. asıl konuya geleyim bunlar ögrendikleri halde biz görüşmeye devam ediyoruz bilmiyorum hata mı ? yapıyorum ama annem istemiyor. 4 yıllık bi süreç oldu sürekli onun ailesine karşı annem fitneliyor beni. onlar söyle onlar böyle.. bazen bende bu durumdan çok bunalıyorum. dört yılda neden evlenmediniz derseniz de babası vefat etti ve memleketten taşınmak zorunda kaldılar daha yeni taşındılar ve biraz durumumuz düzelsin istemeye gelicez dedi sevgilim. bende seviyorum ama abimin eşi ara sıra telefonumu kurcalıyor. ben görmeden ve abisine siz neden görüşüyorsunuz falan baskı yapıyor. bu baskılardan bıktım ne yapmam lazım sabır mı etmeliyim yoksa ayrılmalımıyım... ? ( yeterince kısa ve açık olmuştur umarım eleştiri yağmuruna tutanlar )

Son düzenleme:
uygur alfabesiyle yazılmış gibi olmuş. karmakarışık. okuyamadım. özet geçebilecek biri var mı?

okudum ama okuduğumu anlıyamadım valla halası varmış galiba oğluyla konu sahibi sevgili sevgilisininde kardeşi konu sahibinin abisiyle evli halasıda konu sahibini istemiyor anladığım kadarıyla

ayy çok karmaşık canım ya bırak memlekette başka insan mı yok anasıda istemiyormuş babası da neler yapmışlar bırak başını derde sokma hiç..

pardonda gelininiz niye ortada henüz olmayan damat adayı için görümcem işte benim abimle böyle böyle yaptı desin.bide başata yazmışsınız babam annem biliyor.işte babam beni çekti bi köşe onu seviyormusun dedi bende evet dedim.başta çok güzel arkadaş gibiyiz babamla annemle falan demişsiniz.ee sonrada tekme tokat:53:

okudum ama okuduğumu anlıyamadım valla halası varmış galiba oğluyla konu sahibi sevgili sevgilisininde kardeşi konu sahibinin abisiyle evli halasıda konu sahibini istemiyor anladığım kadarıyla

ayy çok karmaşık canım ya bırak memlekette başka insan mı yok anasıda istemiyormuş babası da neler yapmışlar bırak başını derde sokma hiç..

konu içinde tekerleme.. mesele bundan ibaretse...diğer detaylar dekor kalmış:51:

vış aneyyyyy özeti bile anlamadım bu konu beni aştı çıkıyorum malesef :17::17:

konu sahibi halasının oğlunu seviyor görüşüyorlar.o sırada abisi için görüştü çocuğun kız kardeşini nişanlıyorlar.bir gün telefondan mesajını okuyor abileri.tekme tokat olaya dalıyorlar.abisi evleniyor.ve hala görüşüyorlar bu süreçte.konu sahibide soruyor sevgili kk hatunlarına yarın bir gün evlenirsem yengem eşime dermi bu benim abimle böyle böyle yaptı halam ve eniştem olanları anlatırmı??*

Son düzenleme:
hepsini azimle okudum yanlış anlamadıysam şöyle. Arkadaşımız ile halasının oğlu arasında bir gönül meselesi var. Aynı şekilde Abisi ile de bu sevdiği kişinin kardeşi, yani halasının kızı evli. Aileler hem akraba hem de sevgililerin işlerine çok müdahale etmişler. Arada yaşanan olaylar var. Mesela kızın mesajlarını okuyup, aile, kız ile halasının oğlu arasında bir şey geçtiğini zannedip dövmüşler, baskı kurmuşlar. Aile arkadaşımınızn hem gönlü olduğunu biliyor kuzenine hemde cezalandırıyor. Arkadaşımızda diyor ki , ben artık yoruldum canımdan can gidiyor. İleride başka birisi olsa hayatımda, evlenmek istesem, gelinimiz ( abisinin evlendiği sevdiği kişinin kız kardeşi) yaşanan herşeyi biliyor, evleneceğim kişiye anlatır. Ne yapacağımı bilmiyorum diyor.. Özetle böyle. Bende yanlış anlamadıysam eğer

Anlamadığım başta zaten ailen seni sewgilinle yakistiriyorlarmis. Sonra baban sana sormuş o çocukda gönlün war mi die ee buraya kadar normal tamam da mesajlari görünce abinler falan nie delirdi seni dövdüler.
Ne yazıyordu ki o mesajlarda cinsel içerikli konuşmalar falan mı ??

hepsini azimle okudum yanlış anlamadıysam şöyle. Arkadaşımız ile halasının oğlu arasında bir gönül meselesi var. Aynı şekilde Abisi ile de bu sevdiği kişinin kardeşi, yani halasının kızı evli. Aileler hem akraba hem de sevgililerin işlerine çok müdahale etmişler. Arada yaşanan olaylar var. Mesela kızın mesajlarını okuyup, aile, kız ile halasının oğlu arasında bir şey geçtiğini zannedip dövmüşler, baskı kurmuşlar. Aile arkadaşımınızn hem gönlü olduğunu biliyor kuzenine hemde cezalandırıyor. Arkadaşımızda diyor ki , ben artık yoruldum canımdan can gidiyor. İleride başka birisi olsa hayatımda, evlenmek istesem, gelinimiz ( abisinin evlendiği sevdiği kişinin kız kardeşi) yaşanan herşeyi biliyor, evleneceğim kişiye anlatır. Ne yapacağımı bilmiyorum diyor.. Özetle böyle. Bende yanlış anlamadıysam eğer

anlatsın ne anlatcaksa yenge hanım ağbide buarada kardeşinin yuvasını bozmasını oturup izlemez heralde:30: kimin ne dediğinde çok karşına çıkacak insanın sana güvenmesi değer vermesi önemli canım

Yurt dışından yazan arkadaşları anlayıp özet geçiyordum ama seni anlamak ne mümkün hatta itici 'vuruo, dövüo, patlatıo' tarzın , yarı da bıraktım.

Bunlar nasıl ilişkiler, toplu histeri mi geçiriyorsunuz.
Dayaklar, tükürmeler, bıçaklar
Akrabalık ilişkilerini çözmek bile mümkün değil
Uzak durun, bitirin herşeyi.
Çalışın ve ailenizden mümkün olduğunca uzak bir hayat kurun kendinize.

konu sahibi halasının oğlunu seviyor görüşüyorlar.o sırada abisi için görüştü kızın kız kardeşini nişanlıyorlar.bir gün telefondan mesajını okuyor abileri.tekme tokat olaya dalıyorlar.abisi evleniyor.ve hala görüşüyorlar bu süreçte.konu sahibide soruyor sevgili kk hatunlarına yarın bir gün evlenirsem yengem eşime dermi bu benim abimle böyle böyle yaptı halam ve eniştem olanları anlatırmı??*

Berdel gibi bişey mi?
Başka biriyle mi evlenmeyi düşünüyormuş konu sahibesi?:26:

üşenmedim okudum:6:bu kızcağız halasının oğluyla görüşüyomuş 4 yıldır.aileler biliyomuş.bi gece abisi mesajlarını okumuş sewgilisiyle birlikte olduklarını düşünmüş (ama olmamışlar) arkadaşı dövmüşler olaylar büyümüş.bi ara ayrılmışlar şimdi tekrar birliktelermiş.kızın annesi ve oğlanın annesi istemiyomuş evlenmelerini.istemeye gelicez diyomuş çocuk ama sürekli bahaneler çıkıyomuş.konu sahibesi de ayrılmak istiyo ama etrafındaki herkes bu ilişkiyi bildikleri için gelecekteki evleneceği kişiye bu olanları anlatırlarmı diye çekiniyo ne yapayım diye kk üyelerine soruyo...ohh bee.buyrun arkadaşlar söz sizin :21::21::21:

Back
X