Uzun lafın kısası, çok sevdiğim adam beni kızın tekiyle aldattı tek gecelik, kız bunu tehdit etmiş ayrıl diye yoksa herşeyi anlatırım diye, bana ağlaya ağlaya anlattı. Erkek arkadaşım yakışıklı ve maddi durumu çok iyi biri, kızların rahat rahat bırakmadığı bir tip.
Çok kötü oldum ve tekmeyi bastım.
1 haftadır yapmadığı şey kalmadı.
işyerime çiçek göndermeler
kız kardeşini bile gönderdi yanıma
ve sonunda en şok olduğum şeyi yaptı
evlilik teklifi etti, gel günübirlik yurtdışına gidelim türk elçliliklerin birinde nikahı yapalım sıraya girmeden diye, çocuklarımın annesi olmanı istiyorum sana aşığım dedi, bir şıllık yüzünden seni kaybedemem dedi.
İşin kötüsü ben çok soğuk davranır gibi yapıyorum, ama bu adama sırılsıklam aşığım. Bir şans daha versemmi biliyorum. 1 haftadır çok kötü acı çekiyorum, boğazımdan lokma geçmedi.
Edit: Konu kapanabilir, affetmeye karar verdim.
Çok kötü oldum ve tekmeyi bastım.
1 haftadır yapmadığı şey kalmadı.
işyerime çiçek göndermeler
kız kardeşini bile gönderdi yanıma
ve sonunda en şok olduğum şeyi yaptı
evlilik teklifi etti, gel günübirlik yurtdışına gidelim türk elçliliklerin birinde nikahı yapalım sıraya girmeden diye, çocuklarımın annesi olmanı istiyorum sana aşığım dedi, bir şıllık yüzünden seni kaybedemem dedi.
İşin kötüsü ben çok soğuk davranır gibi yapıyorum, ama bu adama sırılsıklam aşığım. Bir şans daha versemmi biliyorum. 1 haftadır çok kötü acı çekiyorum, boğazımdan lokma geçmedi.
Edit: Konu kapanabilir, affetmeye karar verdim.
Son düzenleme: