Akdattı beni ve sonrasında olanlar

PrudeGirl

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2013
230
128
123
Ankara
Uzun lafın kısası, çok sevdiğim adam beni kızın tekiyle aldattı tek gecelik, kız bunu tehdit etmiş ayrıl diye yoksa herşeyi anlatırım diye, bana ağlaya ağlaya anlattı. Erkek arkadaşım yakışıklı ve maddi durumu çok iyi biri, kızların rahat rahat bırakmadığı bir tip.
Çok kötü oldum ve tekmeyi bastım.
1 haftadır yapmadığı şey kalmadı.
işyerime çiçek göndermeler
kız kardeşini bile gönderdi yanıma

ve sonunda en şok olduğum şeyi yaptı
evlilik teklifi etti, gel günübirlik yurtdışına gidelim türk elçliliklerin birinde nikahı yapalım sıraya girmeden diye, çocuklarımın annesi olmanı istiyorum sana aşığım dedi, bir şıllık yüzünden seni kaybedemem dedi.

İşin kötüsü ben çok soğuk davranır gibi yapıyorum, ama bu adama sırılsıklam aşığım. Bir şans daha versemmi biliyorum. 1 haftadır çok kötü acı çekiyorum, boğazımdan lokma geçmedi.

Edit: Konu kapanabilir, affetmeye karar verdim.

Son düzenleme:
sizin hayatınız sizin kararınız bir erkeğin yakışıklı ve zengin olması ona karşısındaki kişiyi aldatma hakkı vermez bu bana çok saçma gelmiştir sadakat içsel bişeydir .siz tekrar güvenebilir misiniz peki bu durumda karşı tarafa onun cevabını kendinize vermelisiniz

Unutabilecek misin yaptiklarini? Evlensen yine yapmayacaginin da garantisi yok. Evlilik sadexe mantikla sevmekle olmuyor. Cinsel cekim de cok onemli. Bi insan seninle birlikteyken baskasiyla nasil birlikte olabilir? Demekki bedenen onu arzulamis seni degil. Belki sana asik cok saygi duyuyo ama sadece bu kadar. Evlenirsen cinsel hayatin berbat olacak bu da bi gercek. Ve cinsellik evliligin buyuk bi parcasi. Sana her dokundugunda o kadinla olan birlikteligi gelir aklina. Yasadigin sey cok zor. Allah sabir versin. Yine de unutabilirim mutlu olabilirim diyorsan evlen tabi. Ama cok iyi dusun. Ani karar verme. Bi sure bekle. Ani kararlar genelde yanlis olabiliyor. Allah pisman etmesin.

Uzun lafın kısası, çok sevdiğim adam beni kızın tekiyle aldattı tek gecelik, kız bunu tehdit etmiş ayrıl diye yoksa herşeyi anlatırım diye, bana ağlaya ağlaya anlattı. Erkek arkadaşım yakışıklı ve maddi durumu çok iyi biri, kızların rahat rahat bırakmadığı bir tip.

evlilik teklifi etti, gel günübirlik yurtdışına gidelim türk elçliliklerin birinde nikahı yapalım sıraya girmeden diye, çocuklarımın annesi olmanı istiyorum sana aşığım dedi, bir şıllık yüzünden seni kaybedemem dedi.

İşin kötüsü ben çok soğuk davranır gibi yapıyorum, ama bu adama sırılsıklam aşığım. Bir şans daha versemmi biliyorum. 1 haftadır çok kötü acı çekiyorum, boğazımdan lokma geçmedi.

Onu bunu bılmem tek gecelık,ıkı gecelık...Aldatmıs mı ona bakarım...
Kızın sevgılınızı tehdıt ettıgını nereden bılıyorsunuz? Sevgılınız soyledıyse bunu sıze herseyı anlatırım da demıs neymıs o hersey?
Aglayarak anlatması cok ıtıcı...
Acıkcası bana cok da ınandırıcı gelmedı...
Evlılık lafını duyunca yelkenlerı suya ındırmeyın ve ıyıce dusunun derım...

Evlenmeden once seni aldatan adamla evlenirsen hayatin boyunca aldatilmayi goze almis olursun.

Sevgilin de diger kizi kötüleyerek kendini aklamis.
Peki kiz sillik oluyor da kendi ne oluyormus acaba?

Soğuk davranmayı bırakıp biran önce bu adamla tüm ilişkinizi kesin..
Size ulaşamasın..

Bir kere yaptı , bunun devamı gelmeyeceğine inanıyorsanız ; boşuna inanmayın derim..

Unutabilecek misin yaptiklarini? Evlensen yine yapmayacaginin da garantisi yok. Evlilik sadexe mantikla sevmekle olmuyor. Cinsel cekim de cok onemli. Bi insan seninle birlikteyken baskasiyla nasil birlikte olabilir? Demekki bedenen onu arzulamis seni degil. Belki sana asik cok saygi duyuyo ama sadece bu kadar. Evlenirsen cinsel hayatin berbat olacak bu da bi gercek. Ve cinsellik evliligin buyuk bi parcasi. Sana her dokundugunda o kadinla olan birlikteligi gelir aklina. Yasadigin sey cok zor. Allah sabir versin. Yine de unutabilirim mutlu olabilirim diyorsan evlen tabi. Ama cok iyi dusun. Ani karar verme. Bi sure bekle. Ani kararlar genelde yanlis olabiliyor. Allah pisman etmesin.

Bu konuda beni arzuladigindan eminim, cinsel iliskiye girmedim, izin vermedim, tutucu biriyim bu konuda. Kendisinin de buna saygi duydugunu saniyordum ama alakasi yokmus, fizik olarak cok sukur nerdeyse sokakda bakmayan yok.

valla anlattığınız gibi ilişkiler dizilerde genellikle var olmakta

ben böyle laçka ilişkilere gelemem hiç bir zamanda romantizm hissi uyandırmaz

adam herşeyi yaşayıp size geliyor kız şıllık oluyor ama adam mağdur

kendinizi kandırmayın

Benim fikrim net:Bir ihanetin üstüne yuva kurulmaz.

İnsanın gururu ve onuru aşktan daha kıymetlidir. İnsan aşk için onurundan vazgeçerse, bu karaktersiz bir aşk getirir. Ve böyle bir aşk bitmeye mahkumdur.

Sen onu affetmeyi kafaya koymuşsun zaten. Yoksa sana evlenme teklifi ettigi anda hyr der cevabi yapistirirdin. Ama yok gidelim elçilik te kiyalim falan baya planlar benimsenmiş bence. Biraz aci ama bence sen aldatilmayi da benimsemissin. Zengin yakisikli ay kiz tehdit etmis falan. Naaahhhh kabul ederum ben olsam. Elimde olaa seyini koparıp eline tutustururum ben ama sen affetmeye niyetlenmişsin zaten. Aldatilmak cok rencide edici biseyken sen pozitif bakiyorsun bence. Biraz sert oldu kusura bakma ama yapma yahu... adam daha sevgiliyken aldatiyor sen bahanelere sığınıyorsun...

özeline girmek istemiyorum ama senle cinsel bi paylaşımı varmıki sana bu durumu anlatmak zorunda kalıyo çoğu adam sevgilisiyle paylaşmıyosa uafek tefek bişey bunu aldatma olarak bile görmüyo bize ters bu düşünce ama erkek bakışını söylüyorum sonra şuna takılıyorum canım eğer bu kız tek gecelik sadece cinsellik için görüşülmüş bi kız olsa senden haberi olmazdı ve böyle bi tehdidi olmazdı olamazdı canını yakmak istemiyorum ama bunlar bayada flört etmiş sadece cinsellikle sınırlı değil paylaşımları

Cnm bence bi kere yapan herzaman yapar bunun biri ikisi olmaz yolun basindasin daha iyi dusun derim erkek arkadasin yakisikli diye aldatmayada hakki mi var yani bu onun nefsiyle ilgili cnm bence

Bir kere affedersen emin ol devamı gelecektir. Diğer arkadaşlara katılıyorum inandırıcı gelmedi bana. Ayrıca tek gecelik bi kadın zaten bu tarz durumlara alışkın olmaz mi ? Herşeyi anlatırım falan diyorsa bu işin altında başka şeylerde var ve bence tek geceyle sınırlı değil.

İster tek gecelik ister 10 dk lık olsun...
Bu yaptığını ne yakışıklılığı nede zenginliği kurtaramazdı benim için.
Ne yapacağınızı siz bilirsiniz ama bu adamla gözü karartıp evlenmek demek,ihanete meyilli bir evlilik demek.

Kadın "şıllık" olurken adam ne oluyor :ssz: silah zoruyla mı girmiş koynuna.. müstakbel eşiniz istemiş olmuş.. Kadını yaftalamadan da kendinizi kandırabilirsiniz..

Neyse.. mutluluklar ne diyelim

Edit: Konu kapanabilir, affetmeye karar verdim.
İyi yaptın.:ssz:

Bence affedin ve evlenin. En iyi erkek pişman olmus erkektir diye de rahatlayın. Sonuçta Sizinde belirttiğiniz gibi zengin yakışıklı etrafında kız olan bir erkek. Napalim kabullenin adam isteyerek yapmıyor ki sonuçta. Zengin ve yakışıklı ve biz kizlar bu erkeklere bayılıyoruz. Sizde sokakta görünce bakılmadan geçmeyen bir bayansiniz. Cocuklarınızın geni de guzel olur hem.
Ben olsam napardim? Tabi ki evlenmezdim. Ama siz evlenin. Cunku yazdığınızdan anladığım kadarıyla siz bize onu haklı göstermek isteyerek yazdınız yani sizde istiyorsunuz evlenmek. Sizde cok suçlu bulmuyorsunuz.
Sirilsiklam asigim desenizde sirilsiklam mantığınız da var ona karsi. Ask biterse mantıkla devam edersiniz.

sen sadece sevgilini tehdit eden kızı öğrenmişsin. ya diğerleri? artık her ulaşamadığında hatta uyuyor diye mesaj atmadığında acaba gerçekten uyuyor mu diyeceksin... biraz gururlu olmanı öneriyorum. zengin ve yakışıklı bir sevgili her şey demek değildir.

Bu arada farkettimde nickiniz cuk oturmus prudegirl. Namusluluk taslayan anlamina geliyor yanlis bilmiyorrsam. Hem mustakbel esinin davranislari, hemde onun yaptiklarini normal karşılayıp onu affeden sen... gercekten namus timsalisiniz..(namus anlayisim cinsellikle alakali degil adam olmakla dürüst dogru olamkla alakali. Kimse yanlış anlamadan solim.)

Son düzenleme:
Back
X