siz olsanız ne yapardınız çok acil

glpak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2013
140
5
48
35
nişanlımın ailesiyle birçok problemimiz oldu düğün de sorun olmaması için ikimizde bazı şeylere katlanmaya karar verdik ailesi düğün parasını onlar vereceği için herşeyi yaptırmaya çalışan insanlar nişanlımda bunun bilincinde bu sorunlar yaşanırken görümcem bana oturduğumuz yeri küçümser gibi buralar çok varoş şeklinde hakaret etti ki öyle bir durum yok öyle bir durum olsa bile kimseyi küçümsemek onun haddi değil. neyse daha sonra beni telefondan engellemeye başladı sosyal medyadaki yerlerden sildi ve bu aralar doğum günü allah var ben aramayı ya da mesaj atmayı düşünmüyordum ama kaynanam temiz sayfa açmamı gerektiğini aramam gerektiğini söyledi kızına bir özür dilemesi gerektiğini bile hatrlatmadan bana kalkıp böyle demesi beni rahatsız etti siz olsanız arar mıydınız ya da mesaj atar mıydınız

küçümsemişte orda oturacak olan aynı zamnda abisi onuda küçümsemiş oluyor farkındamı acaba.neden sizi engelliyor peki tel.den falan sorun ne

aranızdaki sorunlardan bahsetmeden temiz bir sayfadan bahsetmişsin.
temiz sayfaya her zaman varız da sorundan soruna değişir. ondan bahset bakalım azıcık.

Telefondan engellemiş sosyal paylaşım sitelerinden engellemiş vs mesaj atın giderse gider gitmezse ben gönderdim üzerime düşeni yaptım engellediyse onun sorunu gerisi beni ilgilendirmez demek doğru olur sanırım.

nişanlımın ailesiyle birçok problemimiz oldu düğün de sorun olmaması için ikimizde bazı şeylere katlanmaya karar verdik ailesi düğün parasını onlar vereceği için herşeyi yaptırmaya çalışan insanlar nişanlımda bunun bilincinde bu sorunlar yaşanırken görümcem bana oturduğumuz yeri küçümser gibi buralar çok varoş şeklinde hakaret etti ki öyle bir durum yok öyle bir durum olsa bile kimseyi küçümsemek onun haddi değil. neyse daha sonra beni telefondan engellemeye başladı sosyal medyadaki yerlerden sildi ve bu aralar doğum günü allah var ben aramayı ya da mesaj atmayı düşünmüyordum ama kaynanam temiz sayfa açmamı gerektiğini aramam gerektiğini söyledi kızına bir özür dilemesi gerektiğini bile hatrlatmadan bana kalkıp böyle demesi beni rahatsız etti siz olsanız arar mıydınız ya da mesaj atar mıydınız

Ortada hiçbir tartışma olmadan siz niye adım atacakmışsınız,suçunuz neymiş sormadınız mı kayınvalidenize?

sorunumuz bana bu varoş kelimesini kullanması nişanlım gidip ona neden böyle dediğini sorması ve tartşmaları onun üzerine kendisinin tribe girip engellemesi ve bu insan 30 yaşında biri. nişanlımın ailesi çok problemli insanlar düğünü kendimiz yapıcaz parayı biz vericez diye ne ailemi arayıp bilgi verirler ne de benim fikrimi sorarlar onlar yapacakları için ne istersem onu yapmamı istiyorlar. evlerine gittiğimde hep soğuklar psikolojik sebeplerden dolayı bir süre kimseyle görüşemedim kaynanam onu aramamı problem yaptı beni aramayana düğün yapmam dedi kayınpederm acillik oldum onlara geri dönüş yapılmadı diye görüşmek için sorun çıkardılar daha bir çok olay yaşadım bunun üzerine aramak veya mesaj atmak inanın içimden gelmiyor ama eğer arayp mesaj atmazsamda düğün konusunda çok problem çıkaracaklar maddi manevi herşeyi nişanlıma yıkacaklar ne yapmalıyım nolur akıl verin

Ortada hiçbir tartışma olmadan siz niye adım atacakmışsınız,suçunuz neymiş sormadınız mı kayınvalidenize?

telefonda söyledi canım inan laf bilen bir insan değilim sonradan geldi aklıma bana ben böyle şeylere alışık değilimn dye kibar kibar lafını soktu kapayınca aklıma geldi ve o gün bugündür kendimi yiyip bitiryorum

Ben sizin yerinizde olsam kv' ye ben sizin kızınız gibi elit kesim değilim varoşum bu yüzden doğum gününü kutlamayı beceremem derdim!!!

anlayana.........

kendi kızının terbiyesizliğine baksın önce. Beyaz sayfaları kirleten karşı taraf ise silgisini tüketen neden siz olasınız:ssz:

Ne ara ne mesaj at.

Aramam, net. Önce burnunu indirsin, büyük dağların dedesinden kalmadığını fark etsin.

Ben sizin yerinizde olsam kv' ye ben sizin kızınız gibi elit kesim değilim varoşum bu yüzden doğum gününü kutlamayı beceremem derdim!!!

anlayana.........

kendi kızının terbiyesizliğine baksın önce. Beyaz sayfaları kirleten karşı taraf ise silgisini tüketen neden siz olasınız:ssz:

Ne ara ne mesaj at.

haklısın canım ama işte sorun bu sefer öyle boyuta geliyor ki düğün için sorun çıkarıyorlar şu düğüne kadar köprüden geçene kadar lafını düşün dio çevremdekiler ama o yapıda da bir insan değilim psikolojim mahfoldu bir yanda nişanlım bir yanda gururum

daha bir çok olay yaşadım bunun üzerine aramak veya mesaj atmak inanın içimden gelmiyor ama eğer arayp mesaj atmazsamda düğün konusunda çok problem çıkaracaklar maddi manevi herşeyi nişanlıma yıkacaklar ne yapmalıyım nolur akıl verin

Ailesi yardım etmesin ne kaybınız olur ?
Daha çok kazancınız olur sizin başınıza kakmazlar onu biz aldık şunu biz yaptık vs.
Ya da her beğendiğine laf ederler. Gönlüne göre yapamazsın.

Benim eşimde herşeyini kendisi yaptı ailesinin durumu yoktu o ayrı ama .En azından biz yaptık kime ne diyebiliyoruz.:31: ya da karşı taraf ağzını açamıyor.

Kafa rahat.

hiç üzülme duruşunu da bozma ama kendini de ezdirme:31:

Ailesi yardım etmesin ne kaybınız olur ?
Daha çok kazancınız olur sizin başınıza kakmazlar onu biz aldık şunu biz yaptık vs.
Ya da her beğendiğine laf ederler. Gönlüne göre yapamazsın.

Benim eşimde herşeyini kendisi yaptı ailesinin durumu yoktu o ayrı ama .En azından biz yaptık kime ne diyebiliyoruz.:31: ya da karşı taraf ağzını açamıyor.

Kafa rahat.

hiç üzülme duruşunu da bozma ama kendini de ezdirme:31:

haklısın canım biz zaten ev filan kurmayacağız yurtdışına gideceğiz sadece yapacakalrı düğün eğer yapmazlarsa altından kalkamayız onun için bunlar inan senin dedğin o kadar mantıklı geliyor ki ama sonrasında yaşatacaklarından korkuyorum

daha nişanlıyken böyleyse evliliğini düşünemiyorum allah yardımcın olsun

Ben haklıysam, aramazdım
Silen kendi, adım atması gereken kendi diye düşünürdüm

haklısın canım biz zaten ev filan kurmayacağız yurtdışına gideceğiz sadece yapacakalrı düğün eğer yapmazlarsa altından kalkamayız onun için bunlar inan senin dedğin o kadar mantıklı geliyor ki ama sonrasında yaşatacaklarından korkuyorum

Keşke düğün yerine nikah yapsanız, bu dırdırları dinlememiş olursunuz..

Görümceni de arama... çok yeni sayfa istiyorlarsa kendileri açsın o sayfayı...

cok zor bir durum ama bosver ya gorumce elti bunlar dis kapinin dis mandali sen nisanlinla iyi ol anlas yeter gerisi hikaye. kimseyi arama msj da atma. 30 una gelmis ergen gibi dogum gunumu kutluyor komik geldi bende 33 um yani ama dogumgunu kutlamak biraz abes. herneyse herkesin kendi ozel hayati.bence onlarla mesafeli ol hic karisma nisanlin bunlari goruyosa sorun yok dugunude tabi onlr yapacak yok artik orasi nisanlini ilgilendirir ama ben olsam aramazdim kv deme de hem soguk hm msafeli olurdum. kendinden taviz verme gurur unu kimseye ezdirme karsimda burnu buyuk bir insan varsa ben onu gormezden gelirim yokmus gibi davranirim ignelemek laf sokmak yerine bence bunu yap.cok etkili oluyor tecrubeyle sabit bende gorumceyim ve tam tersi ben gelin den yaka silkiyorum ve yokmus gibi davraniyorum. onemli olan esin ve sen mutluysaniz anlasabiliyosaniz gerisi gereksiz kafana takmaya degmez...

ben de bu düğün olaylarında destek bekleme kısmını hiç bir zaman anlamıyorum. sanırım kafam basmıyor bu tür şeyleri.
herkes evlenecek olgunluğa geliyorsunuz, birinin desteğini almadan evlenme gibi bir B planı yapamıyor musunuz?
bana çok tuhaf geliyor bu durum. koca koca insanların evinin eşyasını al, içeri koy kapıyı kapat..
ha anne babanın içinden gelir yardım eder bu başka bir şey ama etmiyorsa da suçlu durumunda olamaz.

ben de bu düğün olaylarında destek bekleme kısmını hiç bir zaman anlamıyorum. sanırım kafam basmıyor bu tür şeyleri.
herkes evlenecek olgunluğa geliyorsunuz, birinin desteğini almadan evlenme gibi bir B planı yapamıyor musunuz?
bana çok tuhaf geliyor bu durum. koca koca insanların evinin eşyasını al, içeri koy kapıyı kapat..
ha anne babanın içinden gelir yardım eder bu başka bir şey ama etmiyorsa da suçlu durumunda olamaz.

canım bizim evlenmemiz nişanlımın işinden dolayı ve zaten hepsini değil bir kısmında yardım edecekler ki bu sadece kendi istekleri için yemeksiz ve içkisiz düğün yaparsak gelmezlermiş istedikleri gibi düğün yapmazsak onları çiğnermiş nişanlım durumumuzn yettiği kadarını da kabul etmediler misafir oluruz demişler inan çıkamıyorum işin içinden bende senin gibi düşünüyorum kimse kimseye yardım etmek zorunda değil ama en azından manevi destek olursun en azından kendi çocuğunun yanında ama bunlar için susuyorum hep

Keşke düğün yerine nikah yapsanız, bu dırdırları dinlememiş olursunuz..

Görümceni de arama... çok yeni sayfa istiyorlarsa kendileri açsın o sayfayı...

canım düğün ikimizinde istediği bir hayaldi nişanlımda çok istedi bende aileler yanımızda olsun istedik benim ailemi hiçe saymalarına rağmen nişanlım için ses çıkarmadılar inan aramak hiç mantıklı gelmiyor ama kayınpederin kızı çok kıymetli ve aramazsam acısını çıkarcaklar eminim

canım düğününüze az bir zaman mı kaldı?
yaşınız kaç?
sen çalışıyor musun?
yerinde olsam düğünü erteler, para biriktirir, kendim istediğim gibi temiz temiz
yaparım düğünümü..
görümcene gelince ben olsam aramam
bu nişanlıyken böyleyse evlenince ne olur
ama sen bu düşüncelerle arayacaksın bence

Back
X