Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayıptır... koskoca adama başkasının yanında bu yapılırmı. ne kadar haklı olursan ol. sen haksızsın...
ayıptır... koskoca adama başkasının yanında bu yapılırmı. ne kadar haklı olursan ol. sen haksızsın...
Vicdan azabi cekmen de lazim. Bir uzmandan destek almalisin, patlamalarin normal degil.![]()
Vicdan azabi cekmen de lazim. Bir uzmandan destek almalisin, patlamalarin normal degil.![]()
Sürekli düşündüm uzmandan destek almayı.ama şöyle bir geriye bakıyorum.aslında eşimdede çok hata var.üslubu gerçekten kötü.yani anlatmak istediği şey farklı anlatış şekli farklı.bir yerden sonra sabır falan kalmıyor gıcık olmaya başlıyorsun.oysaki benm eşim bana göre dünyanın en iyi insanıdır.öyle olmasa şuan kendi içimde kendimle yüzleşmek zorunda kalmazdım zaten.ama üst üste sürekli aynı bu yanlış anlamalara bağlı tartışmalar olunca insanda ssabır vs kalmıyor ister istemez sinirleniyorum sürekli olunca
Sürekli düşündüm uzmandan destek almayı.ama şöyle bir geriye bakıyorum.aslında eşimdede çok hata var.üslubu gerçekten kötü.yani anlatmak istediği şey farklı anlatış şekli farklı.bir yerden sonra sabır falan kalmıyor gıcık olmaya başlıyorsun.oysaki benm eşim bana göre dünyanın en iyi insanıdır.öyle olmasa şuan kendi içimde kendimle yüzleşmek zorunda kalmazdım zaten.ama üst üste sürekli aynı bu yanlış anlamalara bağlı tartışmalar olunca insanda ssabır vs kalmıyor ister istemez sinirleniyorum sürekli olunca
Evet canım haklısın çok haklıysın hemde.biz gerçekten çok severek evlendik.halada öl desin ölürüm çok seviyorum eşimi.o da çok iyi bir insandır fedakardır,çok düşünür beni.ama dediğim gibi bir yerden sonra ister istemez sinirlerime hakim olamamaya başladım.size iyice vicdan azabı çektirmek istemem ama şuan ağlamamak için kendimi zor tutuyorum..tamamıyla haksızsınız... ayıp etmişsiniz... bir başkasının yanında insan hayat arkadaşını bu denli küçük düşüremez..gerekçesi ne olursa olsun...kaldı ki olay bile yokmuş ortada...
o adam orada size ne diyosun sen be diyip tutup kolunuzdan hırpalayadabilirdi ki haketmişsiniz..ama yapmamış... erkek adam..gücü yetmediğinden değil çok karakterli olduğundan yapmamış.
benim sevgilim en ufak lafımda canıma okur,kalbimi kırar,,ayrılmaya kalkar... sebep de sebep değildir... ve siz böyle bir eşiniz varken neler yapmışsınız.... ben okurken utandım ve üzüldüm... bence biraz şımarmışsızın siz yanlış anlamayın kırmak için söylemiyorum.tespitim bu sadece...
siz de pişmansınız madem onun onurunu bundan sonra çiğnemek yerine yüceltin.. çünkü öyle bir adam size küfür edebilirdi,etmemiş... vurabilirdi,vurmamış... kapının önüne koymuşsunuz; çekip gidip bir daha yüzünüze bakmasa yeridir..yapmamış...
seviliyorsunuz... ve daha da önemlisi "karakterli bir adam" tarafından seviliyorsunuz... bu adam sizi ne üzer ne aldatır... yapmayın... kalmadı böyleleri... bu sizze ders olsun
Biri sevgilisini döver biri eşini beş parasız soğukta dışar atar. Kadınlarda garipleşmeye başladı.
Ailemi arkamda bırakım Türkiye'nin ta bir ucuna geldim onun için.burada kimsem yok.çalışmıyorum akşama kadar onu bekliyorum evde.hiç arkadaşım yok daha yeni yeni alışıyorum buralara.belkide ondan bu kadar ona sarmalarım bilemiyorum.kendi hatalarımın farkındayım ama onda hiçmi suç yok.Kocana tolere etme seviyen azalmis. Belki de o kadar gicik degil , belki gercekten onu demek istiyor ama sen ters anliyorsun. Gicik oldugun biriyle bu sekil evlilik surmez farkindasin degil mi.