Vicdan azabı çekiyorum:(

Vicdan azabi cekmen de lazim. Bir uzmandan destek almalisin, patlamalarin normal degil. :19:

ayıptır... koskoca adama başkasının yanında bu yapılırmı. ne kadar haklı olursan ol. sen haksızsın...

Zaten günlerdir haftalardır bu nedenle vicdan azabı çekiyorumya.ben haklıysamda haksız duruma düşüyorum şu yaptığımla.ama gerçekten tak etmişti artık sinirime hâkim olamadım,elimde değildi sakin kalmak

size iyice vicdan azabı çektirmek istemem ama şuan ağlamamak için kendimi zor tutuyorum..tamamıyla haksızsınız... ayıp etmişsiniz... bir başkasının yanında insan hayat arkadaşını bu denli küçük düşüremez..gerekçesi ne olursa olsun...kaldı ki olay bile yokmuş ortada...
o adam orada size ne diyosun sen be diyip tutup kolunuzdan hırpalayadabilirdi ki haketmişsiniz..ama yapmamış... erkek adam..gücü yetmediğinden değil çok karakterli olduğundan yapmamış.

benim sevgilim en ufak lafımda canıma okur,kalbimi kırar,,ayrılmaya kalkar... sebep de sebep değildir... ve siz böyle bir eşiniz varken neler yapmışsınız.... ben okurken utandım ve üzüldüm... bence biraz şımarmışsızın siz yanlış anlamayın kırmak için söylemiyorum.tespitim bu sadece...

siz de pişmansınız madem onun onurunu bundan sonra çiğnemek yerine yüceltin.. çünkü öyle bir adam size küfür edebilirdi,etmemiş... vurabilirdi,vurmamış... kapının önüne koymuşsunuz; çekip gidip bir daha yüzünüze bakmasa yeridir..yapmamış...

seviliyorsunuz... ve daha da önemlisi "karakterli bir adam" tarafından seviliyorsunuz... bu adam sizi ne üzer ne aldatır... yapmayın... kalmadı böyleleri... bu sizze ders olsun

ayıptır... koskoca adama başkasının yanında bu yapılırmı. ne kadar haklı olursan ol. sen haksızsın...

Vicdan azabi cekmen de lazim. Bir uzmandan destek almalisin, patlamalarin normal degil. :19:

arkadaşlara katılıyorum..çok ağır tepki vermişsin benim bile ağlayasım geldi yazık adama..bence doktora git canım sinir için tedavi gör çok öfkelisin..bu kadar basit şeylerden olay nerelere gelmiş yazık günah koskoca adam...

Sürekli düşündüm uzmandan destek almayı.ama şöyle bir geriye bakıyorum.aslında eşimdede çok hata var.üslubu gerçekten kötü.yani anlatmak istediği şey farklı anlatış şekli farklı.bir yerden sonra sabır falan kalmıyor gıcık olmaya başlıyorsun.oysaki benm eşim bana göre dünyanın en iyi insanıdır.öyle olmasa şuan kendi içimde kendimle yüzleşmek zorunda kalmazdım zaten.ama üst üste sürekli aynı bu yanlış anlamalara bağlı tartışmalar olunca insanda ssabır vs kalmıyor ister istemez sinirleniyorum sürekli olunca

Başkasının yanında erkek de olsun kadın da olsun tartışmayı uzatmamalı. 'tamam hayatım' diceksin susucaksın başkaları varken. Napabilirsin ki başka :19:
Tek başınızayken napıyosanız yapın.
Size misafirliğe gelen insan da kavgalarınızı görmeye mecbur değil. Onu rahatsız etmişsiniz bi kere, çok yanlış.

çocuklar bile azarlanmıyor artık başkalarının yanında..çok kötü olmuş..

İyi davranın.

Evet o vicdan azabından kurtulmanın yolu , geceleri eşinizi ağlayarak ve muhtemelen acıyarak izlemek değil .

İyi davranın ona . Acıma hissi ile değil hakkettiği için .

Ha hakkettiğini nereden mi çıkarıyorum ?

Allahım al canımı da kurtulayım diyen bir adama , ha demek benden o kadar bıktın diyen bir kadın dır dırı ancak bu kadar yanlış anlaşılma ile çıkar çünkü.

Ve aczinden değil sizi sevdiğinden size cevap vermemiştir , o soğukta gidecek bir yeri olmadığından mı çatıda ağlıyordur sizce ? Hiç sanmam .

Olayı daha büyütmeme çabasından dolayı sizin ona iyi davranmanızı , özür dilemenizi hak ediyor.

Ha bu arada haklıyım ama çok üzüldüm yine de demişsin ya , kusura bakma ama gerçekten haklı değilsin .

Sürekli düşündüm uzmandan destek almayı.ama şöyle bir geriye bakıyorum.aslında eşimdede çok hata var.üslubu gerçekten kötü.yani anlatmak istediği şey farklı anlatış şekli farklı.bir yerden sonra sabır falan kalmıyor gıcık olmaya başlıyorsun.oysaki benm eşim bana göre dünyanın en iyi insanıdır.öyle olmasa şuan kendi içimde kendimle yüzleşmek zorunda kalmazdım zaten.ama üst üste sürekli aynı bu yanlış anlamalara bağlı tartışmalar olunca insanda ssabır vs kalmıyor ister istemez sinirleniyorum sürekli olunca

maalesef bu söylediklerinin hiçbiri mazeret değil canım ..mesele başka... başbaşa olsanız hadi neyse... bir başkasının yanında hayat arkadaşını sıfırlamış,silmiş atmışsın sen yaa..bu ne demek? ben olsam boşanırdım senden... ki inan adam sana dava açsa bu bir boşanma sebebidir yani.... onu da geçtim...kapının önüne koymak ne demek? o sana yapsa bir yabancının yanında??? bu nasıl utançtır Allahım?

Biri sevgilisini döver biri eşini beş parasız soğukta dışar atar. Kadınlarda garipleşmeye başladı.

Kocana tolere etme seviyen azalmis. Belki de o kadar gicik degil , belki gercekten onu demek istiyor ama sen ters anliyorsun. Gicik oldugun biriyle bu sekil evlilik surmez farkindasin degil mi.

Son düzenleme:
size iyice vicdan azabı çektirmek istemem ama şuan ağlamamak için kendimi zor tutuyorum..tamamıyla haksızsınız... ayıp etmişsiniz... bir başkasının yanında insan hayat arkadaşını bu denli küçük düşüremez..gerekçesi ne olursa olsun...kaldı ki olay bile yokmuş ortada...
o adam orada size ne diyosun sen be diyip tutup kolunuzdan hırpalayadabilirdi ki haketmişsiniz..ama yapmamış... erkek adam..gücü yetmediğinden değil çok karakterli olduğundan yapmamış.

benim sevgilim en ufak lafımda canıma okur,kalbimi kırar,,ayrılmaya kalkar... sebep de sebep değildir... ve siz böyle bir eşiniz varken neler yapmışsınız.... ben okurken utandım ve üzüldüm... bence biraz şımarmışsızın siz yanlış anlamayın kırmak için söylemiyorum.tespitim bu sadece...

siz de pişmansınız madem onun onurunu bundan sonra çiğnemek yerine yüceltin.. çünkü öyle bir adam size küfür edebilirdi,etmemiş... vurabilirdi,vurmamış... kapının önüne koymuşsunuz; çekip gidip bir daha yüzünüze bakmasa yeridir..yapmamış...

seviliyorsunuz... ve daha da önemlisi "karakterli bir adam" tarafından seviliyorsunuz... bu adam sizi ne üzer ne aldatır... yapmayın... kalmadı böyleleri... bu sizze ders olsun
Evet canım haklısın çok haklıysın hemde.biz gerçekten çok severek evlendik.halada öl desin ölürüm çok seviyorum eşimi.o da çok iyi bir insandır fedakardır,çok düşünür beni.ama dediğim gibi bir yerden sonra ister istemez sinirlerime hakim olamamaya başladım.
Ya bazen öyle bir hale geliyor ki düşününbasit bir örnek vereyim bizle alakası olmasada beni anlamanız için. bana bu siyah renk diyor,ben e neden siyah dedinki beyazya bu diyorum.e ben beyaz demiştim zaten siyah derken beyaz demek istemiştim diyor.sen yanlış anladın vs diyor e işte bu bir yerden sonra insanın sabrını zorlamaya başlıyor her zaman aynı hareketi görünce gerçekten zor

kuzeninizin eşile görüşmek zorunda mısınız?bnce hayır:52::52::52:
eğer sevmiyosanız görüsmeyin bitsin bu nasıl bir iş anlamadım :53:

bugünkü konularda ilginç geldi.:52:

biri sevgilimi dövdüm diyor, biri evden attım diyor.

açıkçası böyle erkeklerin var olduğuna sevindim.:51:

biri sevgilisini dövüyor erkek arkadaşı tepki bile vermiyor.

sen kocanı evden atmışsın o çıkmış ağlıyor falan.

demek ki sert olmayan erkekler de varmış.:32:

bence sen de eşine yaptıklarından dolayı pişmanlığını ve vicdan azabını anlat.

anlık bir sinirle yaptığını söyle.

Adama acıdım ya. Resmen acıdım yani. Gözlerim doldu okurken.
Karısı tarafından sürüyerek evden atılan, çatıda oturup ağlayan bi adam.
Allah ıslah etsin seni. Bigün adamın başını yemezsin inşallah.

Şu yaptığını bir erkek karısına yapsa sen de burda okusan o adama verip veriştirirdin değil mi?

Bir de kuzeninin yanında adamı evden kovmuşsun, bu kadar sinirlenip kendini kaybedecek bir konu da yokmuş ortada.

Bana kalırsa gerçekten uzmana görün hatta eşinle birlikte gidin, ikinizin de hatalarınızı görmenize yardımcı olacaktır.

Biri sevgilisini döver biri eşini beş parasız soğukta dışar atar. Kadınlarda garipleşmeye başladı.

herkes kendinde herşeyi hak görüyo da o yüzden canım..kimse artık karşısındakinin düşüncelerini duygularını, üzülür mü, kırılır mı önemsemiyor..

Kocana tolere etme seviyen azalmis. Belki de o kadar gicik degil , belki gercekten onu demek istiyor ama sen ters anliyorsun. Gicik oldugun biriyle bu sekil evlilik surmez farkindasin degil mi.
Ailemi arkamda bırakım Türkiye'nin ta bir ucuna geldim onun için.burada kimsem yok.çalışmıyorum akşama kadar onu bekliyorum evde.hiç arkadaşım yok daha yeni yeni alışıyorum buralara.belkide ondan bu kadar ona sarmalarım bilemiyorum.kendi hatalarımın farkındayım ama onda hiçmi suç yok.

Back
X