- 13 Ocak 2010
- 30
- 0
- 86
- Konu Sahibi tilsim0104
Dün alışverişe iki aile gittik( eşimin arkadaşı ve eşi. Tabi ben hiç sevmiyorum ikisinide) ben markette elimde liste dolanıyorum bunlar üçü gırgır şamata yapıyo. Aradım çıkalım hadi almıyorum hiçbişey dedim bi posta tartıştık. Herneyse düzeldi çıktık marketten dükkanları dolaşmak için. Sözde erkekler oturacaktı bizde dükkanları gezecektik. Ama diğer çiftimiz tartışmış eşimde bunları barıştırmaya çalışıyo, yok kızdan özür dile hakkettin sen falan diyo hakara kikiri yani. Herneyse bende surat 10 karış! Onların eve geldik hep birlikte biz geçtik ayrı odaya tartışıyoruz. Dedim sen onlarla ilgilen 3ünüzde beni çok kırdınız bugn artık gelmiycem hiç birlikte biyere falan diye söylendim. Eşimde sende sürekli ilgi ister oldun, burada surat asıp duruyosun, senin tribinimi çekicem, ben napcem seninle böyle. Ozamn sende kendi arkadaşlarınla görüşme falan diye söylendi. Neyse geçtik odaya belli tavrımız ama karşıdakiler hiçbişey yapmıyoda demiyoda. Garezine yapar gibi el ele dizdize gülüşüp durdular. Çıktık eve geldik kitledim odamı yattım.
Şimdi konuşmuyoruz! Ben napıcam şimdi. Eşimin en yakın arkadaşı ama sevmiyorum kendisinide eşinide ( zaten kız hiç bi iş yapmıyo bize geldiğindede ben yemektir kahvedir her şeyi hazırlarken o erkeklerle odada oturuyo buda beni deli ediyo zaten)
Onlar yüzünden yaptığım ikinci büyük tartışmam.
Akıl fikir verin nolur yoksa bugünde eve gidince kapımı kitleyip yatıcam. Konuşunca o hep haklıoluyo konuşamıyorum bile… 
Şimdi konuşmuyoruz! Ben napıcam şimdi. Eşimin en yakın arkadaşı ama sevmiyorum kendisinide eşinide ( zaten kız hiç bi iş yapmıyo bize geldiğindede ben yemektir kahvedir her şeyi hazırlarken o erkeklerle odada oturuyo buda beni deli ediyo zaten)
Onlar yüzünden yaptığım ikinci büyük tartışmam.
Akıl fikir verin nolur yoksa bugünde eve gidince kapımı kitleyip yatıcam. Konuşunca o hep haklıoluyo konuşamıyorum bile… 