bakarmısınız .

yenigeliin

Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2014
38
1
6
35
Bolu
Merhabalar.. arkadaslar ben niisanlym 7-8 aydr.. bugün nsanlmn 80 küsür milyar borcu olduğunu ( kredi karti aileye verme nisan vs ) öğrenince tabiiki sinirlerim iyice gerildi napsam bilemedim :( akıl verin nolur. . Saçma gelebilir fakat lütfen anlaysla karsilayn..

Merhabalar.. arkadaslar ben niisanlym 7-8 aydr.. bugün nsanlmn 80 küsür milyar borcu olduğunu ( kredi karti aileye verme nisan vs ) öğrenince tabiiki sinirlerim iyice gerildi napsam bilemedim :( akıl verin nolur. . Saçma gelebilir fakat lütfen anlaysla karsilayn..

80 bin demek istedin sanırım.. yuh diyorum napmış? nasıl olmuş? ev mi almış? valla umarım nişanlın çok kazandıran bir iş yapıyordur. sinirlenmekte haklısın.

Allah kolaylık versin,80 bin az bi para değil,nasıl ödemeyi düşünüyor,açıklamadı mı?ailesi de yardımcı olur herhalde değil mi?

Son düzenleme:
80 bin borç az bir borç değil,bu borcu duyan herkes üzülür ama siz bu borcun içine nişAn borcunuda katmıştınız nişanı erkek tarafımı karşıladı.

Son düzenleme:
Allah kolaylık versin çok zor gerçekten geçinirim diye düşünme hiç benim eşimde uzman bizde sıkıntı çekiyoruz iyiki borç 80 bin değil

ciddi bir problem :53:
evinize icra gelmesin sonra :52:
oturun konusun nisanlınızlaa:26:

Nisani erkek tarafi karşıladı çünkü biz illa olsun demedik kendileri istediler . Ailesi sanmıyorum Yardım etsin zaten birazda o yüzden sinirliyim zamanında ailesi icinde birsürü şey yapmış borca sokmuşlar vs vd şimdide kimsede tık yok. . Faiz üstüne faiz kafayı yememek elde değil :31:

böyle durumları küçük yaştan beri yaklaşık 10 yıl boyunca ailemden dolayı yaşamış biri olarak söyleyebilirim ki, kredi kartını tamamen iyi niyetten arkadaşa,eşe dosta, başkalarına verme olayı bir tür hastalık.saflık hastalığı mı denir ne denir bilmiyorum. arkadaşım sana söyleyeyim bunun sonu gelmiyor. bu tip erkekleri adam etmek çok zor. birine veriyor kredi kartını ondan kazığı yiyor ama akıllanmıyor öteki arkadaşına veriyor vsvs.
gerçekten böyle günler benim için çok uzak olan günler değil, bu nedenle bir daha hatırlamak istemiyorum o yüzden ayrıntısıyla anlatmak istemiyorum. ama bilmeni isterim ki o borç belki bir şekilde kapatılır fakat başka bir zaman yeni bir kazığı yer nişanlın.
kredi kartını vereceği kişi nasıl kanına giriyor bilmiyorum. insanın aklı ermiyor zaten. fakat eşinin, çoluğunun çocuğunun rızkını gidip de başkasına vermek kabullenilemeyecek bir durum. senin anlattığına göre ailesine vermiş sanırım yanlış anlamadıysam ama 80 bin sence de çok fazla değil mi, aile bile olsa?

tek yapacağın şey eğer çok seviyorum yapamam diyorsan gözünü açmaya bak çok kötü durumda değillerse ailesine yardım etmesini engelle konuş tartış kavga et gerçeği görsün benimde benzer durumum oldu çünkü ailem ailem ailem diye diye ölüyodu yüzüstü bırakılınca anladı herşeyi anlamıyorum erkekleri bu yüzden evlenicem diyolar dünya borç yapıyolar tam tersi olması gerekirken nasıl bi özgüvendir çözemedim çıksın şimdi çıkabiliyosa işin içinden 80 bin nerden baksan 8 senede anca ödenir

Benimkinin ağır hastası. Biz borç ödüyoruz. Bir yandan babaya kredi çekiliyor. Kendi kazandığıyla ödüyor. Bir şey demiyorum. ailesi sonuçta. Bilmiyorum altından kalkabilecek maaşı varsa seni ilgilendiren bir durum yok gibi. Ama başına iş açılacaksa dikkat et..

canım sen ailesine hiç güvenme bence benimkilerde öyle çünkü küçücük bişey yaparlar herşeyi yaptık olur yapalım düğünü bi an önce biz herşeyi yapcaz yardım etcez derler takılarına göz koyarlar hepsini konuş önceden ayrılmayı dşünmüyorsan olmayan şeyler değil sinirlendim şimdi ya insan evladını borca sokarmı aklım almıyor almakta istemiyo

Yüzüstü birakmak istemiyorum ama nasıl kkatlancambilmiyorum. Cek abiye ver cek memlekete gelnce aileye ver başları skssa hemen ona ama Sonu düşünen yok silah altında kendi sürekli bişey demek istemiyorum ama katlanamiyorum :( rwsmi dini nikah var birde işin içinde. . Kafayi yememek elde değil haktr ama Rabbim yarna brakrda kmseye brakmaz inşallah uff :(

Nisani erkek tarafi karşıladı çünkü biz illa olsun demedik kendileri istediler . Ailesi sanmıyorum Yardım etsin zaten birazda o yüzden sinirliyim zamanında ailesi icinde birsürü şey yapmış borca sokmuşlar vs vd şimdide kimsede tık yok. . Faiz üstüne faiz kafayı yememek elde değil :31:
Bu borcun içinde nişan borcunuz varsa nişan borcunun bir kısmını siz ödeyebilirsiniz hatta bana göre ödemelisiniz,çünkü nişan kız tarafına aittir bütün yörelerde,ailesine yaptıgı borcu kendisi öder nişanlınızın ama nişan borcuna yardım edebilirsiniz,bizde eğer nişan yapılıyorsa salon ev fark etmez erkek tarafı tek kuruş ödemez.

canım senin durum benden beter işin çok zor böyleleri adam etmek başa bela birde evlenince evindende kısar ailesi için en iyisi ayrılmak aslında aklı başına gelsin ne diyeceğimi bilmiyorum ama seni çok iyi anlıyorum

Bu borcun içinde nişan borcunuz varsa nişan borcunun bir kısmını siz ödeyebilirsiniz hatta bana göre ödemelisiniz,çünkü nişan kız tarafına aittir bütün yörelerde,ailesine yaptıgı borcu kendisi öder nişanlınızın ama nişan borcuna yardım edebilirsiniz,bizde eğer nişan yapılıyorsa salon ev fark etmez erkek tarafı tek kuruş ödemez.

Zaten en son o olacak kafamda bilezikler yatırım için kalır diodum su olanlara sinirm bozuluo abisne öder annesi der kaynbabana söyleme haberi yok herkes nsanlmdan bisey umar sanki fabrikatör.. altnlar kalsa yine bi kism ödeme yapılır kafam cok karsik :(

evet haklısın anladığım kadarıyla karşı taraf nişanı pek istememiş ama erkek tarafı yapalım oğlumuzu borca sokalım böyle olmaz bizimde bi namımız var demiş ve nişan yapmışlar bir nişan ne kadar tutacak 80 binin yanında

Back
X