2014 mayıs anneleri doğum hikayeleri

ela26yeni

anne
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2010
1.339
35
68
39
İstanbul
Aslında erken ama olsun herzaman ilkler vardır değilmi her anımızı acısıyla tatlısıyla burda yasadık paylaştık artık bebeklerimizin doğum anlarınıda burda paylaşırız doğuma az kaldı arkadaşlar artık hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza alacağımız günleri sayar olduk hepimize hayırlı doğumlar diliyorum.:49:

Aaaa çok heyecanlandim ödüm koptu başlığı görünce biri doğurdu diye

Mayısın ilk günlerinde doğum yapacak anneler ilk adaylarımız
inşallah sırayı bozmadan teker teker doğururuz bebikleri 😊
bakalım ilk on da kimler olacak😏

Son düzenleyen: Moderatör:

aynen benim de ödüm patladı ela:53: bizim için çok erken, en babamız 31-32. haftada, bebişler Nisan sonunu beklesin en azından inşallah

bu arada yeni topiğimiz hayırlı olsun tabi:46:

aynen benim de ödüm patladı ela:53: bizim için çok erken, en babamız 31-32. haftada, bebişler Nisan sonunu beklesin en azından inşallah

bu arada yeni topiğimiz hayırlı olsun tabi:46:

şubat mart annelerini okuyayım dedi 30. haftasında doğum yapanlar var tabi bizim için erken ama bizim topiktede konuşulmuştu açalım diye açayım dedim hayırlu doğumlar olur inşallah 31. haftamdayım en erken 37 düşünsem 6 haftam kalmış ayy:37: hem sevindirici hem korkutucu :52::52::52:

ben daha hiç hazır değilim. 9 haftada hazır hissedebilir miyim bilmiyorum. odası hazırlanacak, yatağı alınacak, perdeler, halılar, puset, doğum çantası... oooo. en önemli ihtiyacıymış gibi dün gidip bebek tarağı aldım. :37: en önemlisini aldım, kızımın saçları dolaşık olmayacak doğar doğmaz tararım. gerisi hallolur zamanla herhalde. :9:

Ne olacağı belli olmuyor iyi oldu açıldığı. Allah korusun bizde hiç olmasın erken doğum inşallah. Aralık annelerinde mi ne çok vardı. İçim parçalanmıştı okurken. Allah yar ve yardımcımız olsun.

Aslında erken ama olsun herzaman ilkler vardır değilmi her anımızı acısıyla tatlısıyla burda yasadık paylaştık artık bebeklerimizin doğum anlarınıda burda paylaşırız doğuma az kaldı arkadaşlar artık hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza alacağımız günleri sayar olduk hepimize hayırlı doğumlar diliyorum.:49:

ellerine sağlık cnm:) doğuma gerçekten az kaldı. hayırlısı ile kucağımıza alalım inş. bnm önce hep göğüslerim büyüdü dolayısı ile hiç karnımı görmüodum ama artık göbüşüm baya çıktı doğumun yakınlaştığını iice hsssettiimmm:):49:

yeni topiğimiz çok güzl olmuşş ellerinze sağlık.. dilerim hepimiz güzel doğum hikayelerimizi yazarız..:16:

Topiğimizin ilk annesi bedevi arkadaşımız. Allah yavrusuna ve kendisine sağlık sihat versin. En yakın zamanda bekliyoruz doğum hikayesini.:nazar:

ne güzel açılmış doğum topiki :1: Allah ım sırasıyla, sağlıkla, hayırla gelsin tüm bebişler :emir_bebek::nazar: şenlensin buralar :nazar::nazar::nazar:

Rabbim hayirlisiyla dogurmamizi ve hayatimizin en önemli ani olan dogum hikayelerimizi yazmayi nasip etsin insallah....
Bedevii arkadasimizinki ilk olmus Allahim minigini tez zamanda eline almayi nasip etsin... insallah kazasiz belasiz elimize aliriz bizde meleklerimizi:16:

aman allahım dogum topiği acıldıgına gore artık sona yaklasıyoruz demektır:18:
hem zaman gecsınde kuzumu kucagıma alayım dıyorum bır yandanda sanırım dogumdan tırsıyorum:18:insallah cok guzel seyler yazarız bu sayfaya:21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21:

inanmiorum ne ara actiniz burayi ...acayip korku sardi icimi :9: allahim hepimize yardim etsin.....

hayırlı olsun topiğimiz
ama çok heycanlandım ve içimi tarifsiz bi korku kapladı ilk doğumumuzu da olunca dünden beri korkular ve düşünceler içimi kapladı, sanki akşam sabah doğuracak gibi hissediyorum :14::14::14::14:
Allah hepimize zamanında sağlıkla bebişlerimizi kucağimiza almamızı nasip etsin, kortuğumuz gibi değil en güzel şekilde doğum yapmayı nasip etsin ve güzellikleri paylaşalım :49::49::49:

topigimiz sayesinde heyecanımda korkumda arttı :44::44: inş. hepimiz hayırlı dogum hikayelerimizi paylaşırız :34::40::40:

Biri doğurdu sandım Allah iyiliğini versin ELA!! Hadi bakalım ilk kim yazacak :)) Allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin.. Kızlar nisandada doğursak buraya yazalım heee :)) satış yok :))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Buranın açılmasın çok sevindim demekki az günümş kalmış.Rabbim hayırlarla mutluluk ve sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza :32::49::40::35::35:almamızı nasip etsin inş.Ben doğumdan korkmuyorum inş.ama kurtulup kurtulamayacağımdan çok korkuyorum.

16nisan günü bebeğimi kucağıma aldım. Kızım 37+2 de 3050gr 48 cm doğdu. Pazartesi kontrol için gittiğimde Dr plesentanın yaşlandığını kan damarlarına bebeğin direnç göstermeye başladığını söyledi. Bi hafta sonra sezeryanım olacaktı ancak Dr haftayı beklemeyelim yarından sonra alalım dedi. Tamam dedik. Ogün ve ertesi gün yarım kalan hazırlıkları tamamlamak için geçti. 16 Nisan sabah saat 7 de yatışımız yapılacaktı. Ben saat 4 te uyandım. Uyuyamadım 6 da annem babam eşim uyandılar. Nasıl stres yaptıysam herkese çemkirdim sabah sabah. Sonra saat 7 de acilden yatış yaptırdık beni doğumhaneye bir odaya aldılar önlük giydim. Nst çekildi damaryolu açıldı ve serum takıldı. Bu arada stresim artıyordu tabi. Sonra anestezi uzmanı görüşmeye geldi spinal anestezi istediğimi söyledim. Beni ameliyathaneye götürürlerken annem ben eşim ağlamamak için zor tuttuk kendimizi. Spinal anesteziyi bi kaç kez denemesine rağmen kendimi kastığım için yapamadılar ve genel anestezi ile doğum gerçekleşti. Okadar güzel bir duygu ki herşeye değer. Allahıma şükürler olsun. Şimdi iyiyiz çok şükür

16nisan günü bebeğimi kucağıma aldım. Kızım 37+2 de 3050gr 48 cm doğdu. Pazartesi kontrol için gittiğimde Dr plesentanın yaşlandığını kan damarlarına bebeğin direnç göstermeye başladığını söyledi. Bi hafta sonra sezeryanım olacaktı ancak Dr haftayı beklemeyelim yarından sonra alalım dedi. Tamam dedik. Ogün ve ertesi gün yarım kalan hazırlıkları tamamlamak için geçti. 16 Nisan sabah saat 7 de yatışımız yapılacaktı. Ben saat 4 te uyandım. Uyuyamadım 6 da annem babam eşim uyandılar. Nasıl stres yaptıysam herkese çemkirdim sabah sabah. Sonra saat 7 de acilden yatış yaptırdık beni doğumhaneye bir odaya aldılar önlük giydim. Nst çekildi damaryolu açıldı ve serum takıldı. Bu arada stresim artıyordu tabi. Sonra anestezi uzmanı görüşmeye geldi spinal anestezi istediğimi söyledim. Beni ameliyathaneye götürürlerken annem ben eşim ağlamamak için zor tuttuk kendimizi. Spinal anesteziyi bi kaç kez denemesine rağmen kendimi kastığım için yapamadılar ve genel anestezi ile doğum gerçekleşti. Okadar güzel bir duygu ki herşeye değer. Allahıma şükürler olsun. Şimdi iyiyiz çok şükür

masallah ikinize de. sagsaglim kurtulmussunuz. darisi bizlere.

Back
X