Arkadaş kazığı yiyen:((

Ahuu14

Yarabbim büyüksün...
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2014
3.973
3.747
333
Meraba arkadaşlar ben gerçekten ne yazacağımı nerden başlayacağımı bilmiyorum yazacak o kadar şey varki.

öncelikle benim üç tane arkadaşım vardı( 2 si kardeş) işte onların arasında ençok sevdiğim herşeyimi anlattığım arkadaşım (kardeş olanlardan büyüğü)ki komşu oluyoruz sürekli o bizde ben onlarda her zaman yanımda oluyordu annemin geçerdiği rahatsızlıkta sürekli yanımdaydı beni teselli ederdi benimde ona güvenim sonsuzdu sürekli benim yardıma ihtiyacım oluyordu ve o da diğer arkadaslarıma göre zor günlerimde yanımdaydı.. Ben tam iki yıl birine platonik aşık olmuştum ve bunu ilk gidip ona anlatmıştım o da sürekli avutuyordu o da senden hoşlanıyor yada git konuş ben hep ona söylüyordum o da dinliyordu hep bişeyler geveliyordu ağzında en sonunda megerse kardeşiyle üç yıldır beraberlermiş ve oda bunu bildigi halde b ana hiç söylememiş bunu öğrendiğim anda ne hissettim anlatamam beynimden vurulmuşa döndüm çok kötü giden birliktelikleri varmış ayrılmışlar sonrada ailesi gidip diğer arkadaşımızı istemiş arkadaşımız gelip bize durumu anlatı ben şahsen böyle biriyle degil birlikte olmak konuşmadığım için Allah'a şükrediyorum onun bana yaptığı yanına kalmadı gerçekten oda biliyordu (kardeşi) ben ona çok fazla anlatmazdım ama biliyordu ben en ufak bi duygusunu bilsem yada başka biriyle birlikte olduğunu kendimi avuturdum bi şekilde;Yaşayanlar bilir mutlaka karşılıksız aşkın ne kadar kötü bişey olduğunu:( çektiğim acıları asla unutamam ama o acılar sayesinde de bu kadar hayata karşı dik duruyorum Allah'ın herzaman haklının yanında gerçekten kalbi temiz olanın yanında olduğunu o zaman yaşayarak anladım.o olaydan sonra çok yalvardı telefon etti çok pişmanım diye ama ben affedemiyorum ben ona gidip ağlar ken o kardeşinin mutlu aşk hikayelerini dinlemiş yanıma gelip hiç bişey olmamış gibi davranmış bi yandanda bana ve anneme o kadar yardımı dokundu siz olsaydınız ne yapardınız ? çok uzun oldu umarım açıklayıcı olmuştur. okuduğunuz için teşekkürler

Arkadaşım cidden bir şey anlamadım. Kim kiminle beraber, kim ayrılmış kim kimi istemiş. .
Biraz noktalama işareti koyup biraz da kişileri ayirt edecek şekilde yazarsan daha rahat anlarız umarım. .

hikaye çok tuhaf :44:
belki sen üzülme diye söylemedi,neden söylemedin dediğinde ne diyor peki?

Konu çok karisik olmuş takma isimler kullanarak yazarsaniz daha mantikli olur:50:

Sımdı bızım kız birine asık. Asık oldugu cocuk bızım kızın en yakın arkadaşının kardeşiyle bırlıkte.ama kotu gıtmıs ilişkisi ayrılmışlar. Sonra oğlanın ailesi kimi gıdip istemiş? Bızım kızın diger samimi arkadaşınmı ? Ayyyy bahçıvan Usak hikayesine dondu olay :))))

Sımdı bızım kız birine asık. Asık oldugu cocuk bızım kızın en yakın arkadaşının kardeşiyle bırlıkte.ama kotu gıtmıs ilişkisi ayrılmışlar. Sonra oğlanın ailesi kimi gıdip istemiş? Bızım kızın diger samimi arkadaşınmı ? Ayyyy bahçıvan Usak hikayesine dondu olay :))))

evet diğer samimi kız arkadaşını istemişler,o yüzden hikaye banada tuhaf geldi film gibi mübarek :52:
kızlar bunda anlamıcak ne var,bazılarına göre iyi anlatmış kız :)

Ben anladım sanırım özet geçeyim.

Konu Sahibesi; X
Konu Sahibesinin platonik olduğu çocuk; Y
En yakın arkadaş - Kardeşlerden abla olan - bütün dertlerin paylaşıldığı - Z
Küçük Kardeş - Q
Diğer Arkadaş - B

X - Y'ye platonik aşık
Z - Q kardeş
Q - Y 3 yıllık ilişkileri varmış ama kötüymüş ilişkileri ayrılmış
Y daha sonradan ailesiyle B'yi istemeye gitmiş
X'in problemi Z neden bana Q'nun Y ile olan ilişkisinden bahsetmedi iki yüzlü oynadı?

~

Benim fikrim, bence Z, abla olan arkadaşınız, o kadar annenizin, sizin yanınızda olmuş. Kırılmanızı, üzülmenizi istemediğinden, nasıl konuşacağını ne diyeceğini bilemediğinden size bir şey anlatmamıştır. Anlattıklarınıza göre kötü düşünceli bir insan olduğunu zannetmiyorum.

Behlül kaçar. (Bu başlığa bu diziden atıf yapmak zorunda hissettim.)

evet diğer samimi kız arkadaşını istemişler,o yüzden hikaye banada tuhaf geldi film gibi mübarek :52:
kızlar bunda anlamıcak ne var,bazılarına göre iyi anlatmış kız :)

Uuuuu tam yesılcam tadında ;) bacım sen onceki arkadaşını affet ama isteme olan kızı affetme bırısı sadece lafta kalmış ötekı icraata başlamış ayol :)))

Uuuuu tam yesılcam tadında ;) bacım sen onceki arkadaşını affet ama isteme olan kızı affetme bırısı sadece lafta kalmış ötekı icraata başlamış ayol :)))

İstemeye gidilen kız belki istememiştir, hayır demiştir, zaten gelip konu sahibesine de durumdan bahsetmiş.

ama icraata geçenin bişeyden haberi yokki,samimi olduğu arkadaşına anlatıyormuş herşeyini,öyle yazmış :)
yoksa haberi varmı? belki orayı yazmamıştır,evet hem daha istemeye gidilen kızdan bi haber yok
belki kabul etmeyecek,konu sahibi gelince,bizi aydınlatır artık...

Son düzenleme:
Arkadaşlar teşşekürler yorumlarınız için biraz karışık yazdığımın farkındayım şimdi kusura bakmayın öncelikle en yakın arkadaşım a hesap sorduğumda kırılmanı istemedim daha çok üzülürsün diye söylemedim diyor .Ama bi insan bana sürekli rol yapmışsa bunun üstüne vazgeç degil de, o da seni seviyor demişse affetmelimiyim bilmiyorum. Diğer isteme arkadaşımız da gelip bize anlattığında herşey ortayı çıktı zaten; kardeş olanda bizim gözlerimizin önünde ona yalvardı!! o sırada onların evindeydik arkadaşım, ne yapsa suratını astı ve öbür odaya gidip telefonla konuştu resmen, sanki ben orda hiç yokmuşum gibi davrandı.Ben gerçekten duyduklarım gördüklerim üzerine şoke oldum o çocuktan da nefret ettim o olaydan sonra da şunu demiş kardeş olan arkadaşımız için ,o kızı hiç sevmedim zaten ,o bana çıkma teklif etti! Deyip onun arkasına saklandı resmen Ailesi de ısrar etmiş illa ,bu kızı isteyeceksin diye şimdi kızla iki yıldır beraberler (not: o kız benim maalesef ki annemin akrabası olduğu için sürekli bize gelip gidiyor hatta bagzen beni telefonla da arıyor ve gece her yattığımda acaba ben onunla konuşmasam, mı diye düşünüyorum gerçekten kafayı yiyecem danışacak kimsem yok ) yorumlarınızı bekliyorum lütfen

Arkadaşlar madem diğer konu kapatıldı yorumlarınızı buraya bekliyorum gerçekten kendimi kötü hissetmesem bu kadar ısrarcı olmazdım of

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back
X