Selam kızlar ,ben icine kapanık duygularımı iyi dile getirebilen biri değilim insallah derdimi anlatabilirim ben 32 yasinda Almanya'da 15 yaşındaki oğlumla yasıyorum erken anne oldum, ailemin zoruyla evlenip buraya geldim cok mutsuz oldum ve oglum küçükken ayrıldım yıllardır yalnızım oglum büyümeden hayatıma kimseyi almak istemedim, 3 yıl önce Türkiye'den biriyle tanıştım asık olduk birbirimize o benden 2 yas kucuk ve hic evlenmemiş aileler tanıştı isteme olayı oldu soz yüzüğümüz takıldı, kendisi öğretmen ve buraya gelmek istemiyor benim turkiyeye kesin dönmemi istiyor, sorunlar şöyle ki: kendisinin ve ailesinin cok borçları var maddi olarak sıkıntılı bir aile,tabi ailesinede cok düşkün, 3 yıldır sozlendigimizden beri maddi hiçbirşey yapamadı bana ama manevide mutsuz etti borçlarından dolayı bunalimdaydi bana cok yansitti hatta ilk iki yılda okadar cok tartıştık ki benimle sözlenme kararını bile doğru olup olmadıgını yargıladı ve ben cok üzüldüm.bazen alkol aldı bunalım şarkılar dinledi daha cok seyler olduda kısa keseyim ben neyse korkmaya başladım 3 ay önce ayrıldık bu 3 ay içerisinde burdan takiplerimde çıktı mantığa uygun olan,baktım benimki hic caba göstermiyor bende faceden falan sildim tamamen sonra beni kaybedince yalvarmaya başladı simdi sürekli arayıp ağlıyor yalvarıyor affet sen haklısin diyor e tabi bende aşığım icim gidiyor ama borçlu bir aile, aileye düşkün bir es, oğlumun özlemi bir yandan,ya ask biterse gittiğime pişman olursam kararsızım ask mı mantık mı diye, bu arada ona evet dersem oglum burda babasıyla kalacak okuyor cunku burda, onun özlemide olacak tabi,kararsızım askıma koşup maddiyati takmayıp gideyim mi turkiyeye, yoksa buradaki talibimle mantık evliliği yapıp oğlumdan uzaklaşmadan askımı kalbime mi gomeyim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi