Kararsız ve çaresizim lütfen yardım :(

mirya07

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2014
35
1
86
İstanbul
Selam kızlar ,ben icine kapanık duygularımı iyi dile getirebilen biri değilim insallah derdimi anlatabilirim ben 32 yasinda Almanya'da 15 yaşındaki oğlumla yasıyorum erken anne oldum, ailemin zoruyla evlenip buraya geldim cok mutsuz oldum ve oglum küçükken ayrıldım yıllardır yalnızım oglum büyümeden hayatıma kimseyi almak istemedim, 3 yıl önce Türkiye'den biriyle tanıştım asık olduk birbirimize o benden 2 yas kucuk ve hic evlenmemiş aileler tanıştı isteme olayı oldu soz yüzüğümüz takıldı, kendisi öğretmen ve buraya gelmek istemiyor benim turkiyeye kesin dönmemi istiyor, sorunlar şöyle ki: kendisinin ve ailesinin cok borçları var maddi olarak sıkıntılı bir aile,tabi ailesinede cok düşkün, 3 yıldır sozlendigimizden beri maddi hiçbirşey yapamadı bana ama manevide mutsuz etti borçlarından dolayı bunalimdaydi bana cok yansitti hatta ilk iki yılda okadar cok tartıştık ki benimle sözlenme kararını bile doğru olup olmadıgını yargıladı ve ben cok üzüldüm.bazen alkol aldı bunalım şarkılar dinledi daha cok seyler olduda kısa keseyim ben neyse korkmaya başladım 3 ay önce ayrıldık bu 3 ay içerisinde burdan takiplerimde çıktı mantığa uygun olan,baktım benimki hic caba göstermiyor bende faceden falan sildim tamamen sonra beni kaybedince yalvarmaya başladı simdi sürekli arayıp ağlıyor yalvarıyor affet sen haklısin diyor e tabi bende aşığım icim gidiyor ama borçlu bir aile, aileye düşkün bir es, oğlumun özlemi bir yandan,ya ask biterse gittiğime pişman olursam kararsızım ask mı mantık mı diye, bu arada ona evet dersem oglum burda babasıyla kalacak okuyor cunku burda, onun özlemide olacak tabi,kararsızım askıma koşup maddiyati takmayıp gideyim mi turkiyeye, yoksa buradaki talibimle mantık evliliği yapıp oğlumdan uzaklaşmadan askımı kalbime mi gomeyim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Selam kızlar ,ben icine kapanık duygularımı iyi dile getirebilen biri değilim insallah derdimi anlatabilirim ben 32 yasinda Almanya'da 15 yaşındaki oğlumla yasıyorum erken anne oldum, ailemin zoruyla evlenip buraya geldim cok mutsuz oldum ve oglum küçükken ayrıldım yıllardır yalnızım oglum büyümeden hayatıma kimseyi almak istemedim, 3 yıl önce Türkiye'den biriyle tanıştım asık olduk birbirimize o benden 2 yas kucuk ve hic evlenmemiş aileler tanıştı isteme olayı oldu soz yüzüğümüz takıldı, kendisi öğretmen ve buraya gelmek istemiyor benim turkiyeye kesin dönmemi istiyor, sorunlar şöyle ki: kendisinin ve ailesinin cok borçları var maddi olarak sıkıntılı bir aile,tabi ailesinede cok düşkün, 3 yıldır sozlendigimizden beri maddi hiçbirşey yapamadı bana ama manevide mutsuz etti borçlarından dolayı bunalimdaydi bana cok yansitti hatta ilk iki yılda okadar cok tartıştık ki benimle sözlenme kararını bile doğru olup olmadıgını yargıladı ve ben cok üzüldüm.bazen alkol aldı bunalım şarkılar dinledi daha cok seyler olduda kısa keseyim ben neyse korkmaya başladım 3 ay önce ayrıldık bu 3 ay içerisinde burdan takiplerimde çıktı mantığa uygun olan,baktım benimki hic caba göstermiyor bende faceden falan sildim tamamen sonra beni kaybedince yalvarmaya başladı simdi sürekli arayıp ağlıyor yalvarıyor affet sen haklısin diyor e tabi bende aşığım icim gidiyor ama borçlu bir aile, aileye düşkün bir es, oğlumun özlemi bir yandan,ya ask biterse gittiğime pişman olursam kararsızım ask mı mantık mı diye, bu arada ona evet dersem oglum burda babasıyla kalacak okuyor cunku burda, onun özlemide olacak tabi,kararsızım askıma koşup maddiyati takmayıp gideyim mi turkiyeye, yoksa buradaki talibimle mantık evliliği yapıp oğlumdan uzaklaşmadan askımı kalbime mi gomeyim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

merhaba bana kalırsa sorunlu bir evlilikten çıkıp tekrar sorunlu bi evliliğe koşma üstelik senin bi evladın var herşeyden önce senin ona sorumlulukların var aşk elbetteki hakkın ama sen ikinci şansını deniyosun o yuzden bana kalırsa bu ilişkiyi bitir herşeydn önce oğlunun sana ihtiyacı var aşk bitio tükenio mantığını kullanırsan mutlu olursun dilerim hakkında hayırlı olan olur

yorumunuz icin cok tesekkurler çaresizim artık mantıklı düşünemez oldum sizlere ihtiyacım var; şöyle ki oglum icin ben buralarda kaldım elimden geleni yaptım oğlumda cok Olgun yetişti, bana diyor ki burdan biriyle evlenirsen daha iyi olur ama mutlu okacaksan git anne mutlu ol ben büyüdüm artık benim icin çektiğin yeter diyor , ama yinede anne yüreği iste düşünüyor, buradaki talibimde mantığa uygun, düzgün çalışkan benim yaşlarımda Olgun sakin huzurlu yuva isteyen birisi oglum babasında olsa dahi bir saatlik yol var arada istediğim an gidip görebileceğim mesafede yani. benimki de bu arada evliliğimizin sorunsuz olacağına beni cok mutlu edeceğine yeminler edip sözler veriyor cok pişmanım senin kıymetini anladım diyor yalvarıyor 3 yıldır borçları bahane edip düğünü kendisi erteleyen adam simdi yaza evlenelim diyor ee bende seviyorum tabi ya doğruysa diye kafam karışıyor depresyona girdim iyice ne yapacağımı bilemiyorum :(((

evliliğinde aşkı tatmamış olman seni tanıştığın kişiye daha fazla bağlamıştır ama daha evlenmeden yaşanan sorunların daha büyüğünü evlendikten sonrada yaşayacağına emin ol.şuan sadece kendini değil çocuğununda geleceğini düşünmek zorundasın.sana mantıkklı geleni sevmeye çalış :42:

bence hayilisi o sahistan vazgecmendir.daha ailesini bile tanimiyorsun bir cocugun var ve yillarca onun icin hayatina kimseyi sokmadin simdi uzaklara tekrar gidip cocugundan ayrilacaksin gecim sikintisindan devamli arayamayacaksin bence yakinindaki tanidigin biriyle cok iyi düsünerek evlen hemde oradaki haklarini kaybetme derim erkekler elindekini kacirinca böyle davranirlar üzülme yaninda degilsin ne yaptiginida bilmiyorsun.bu arada ailsini tanimiyorsun derken neden bu borc onunla ne ilgisi var madem ögretmen bir geliri var zaten o maasla genede zor gecinirsiniz seninde calisman gerekecek.bence ablan olarak cocugundan kopma derim erkek cok bulunur ama evlat anababa birdaha olmuyor.sevgiler.bu arada bende yurt disindayim ve anneyim.istersen özelden yazabilirsin .

Son düzenleme:
Cok teşekkür ederim yorumlarınız icin iyi ki varsınız özelden tabiki yazismak isterim de buraya yeni üye oldum nasıl yazıldığını bilmiyorum siz yazarsanız cok sevinirim

Cok teşekkür ederim yorumlarınız icin iyi ki varsınız, özelden tabiki yazismak isterim de buraya yeni üye oldum özelden nasıl yazıldığını bilmiyorum siz yazarsanız cok sevinirim

Ailesini tanıyorum hep konuşuyorduk annesiyle falan iyidi aramız Bu borç Abi'sinin yaptığı bir hatadan dolayı oluşmuş, sonra annesi destek icin kredi çekmiş baba hic çalışmamış, kız kardeşler evliler fakat maddi acıdan iyi değiller ee tabi bizimkide aileye düşkün kendisininde araba almış zamanında onun kredi borcu var hala, az kaldı bitecek diyor ama iste kafam karıştı bikere

burada sorun maddiyattan öte, maddi sıkıntıların sarsacağı bir evlilik olacaktır... insan sevdiği adamla parasız da yaşar ve mutlu olabilir ama burada başkalarının yarattığı maddi sıkıntıların sizin yapacağınız evliliğe etkisi söz konusu...bütün düzeninizi bozup, hayattaki en önemli varlığınızdan ayrılıp neyin içine geleceksiniz? sorunlu bir aile ve borçların mı? peki ne kadar sürecek sizce? bana pek uzun soluklu olur gibi gelmedi... bence mantıklı harekett etmeniz ya da gerçekten çok sevdiyseniz bitecek sorunlar diyormuş, sorunların bitmesi için zaman bırakıp bittikten sonra durumu yeniden değerlendirebilirsiniz...hem çok gençsiniz, 2. mutsuz bir evliliği yaşamamnız gerekir..acele etmeyin derim...hakkınızda hayırlısı inşallah

Arkadaşların dediğine kesinlikle katılıyorum aile etkisinde fazlasıyla kalabilen biri böyle bi erkekle mutlu olamazsin bence..mantiktan yana ol bende hep mantiktan yana oldum ama tabi zamanla sevebilme ihtimalininde olabileceği biri de olmasina dikkat et.. anlık mutluluklara kapılma derim..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Back
X