- 11 Mart 2013
- 33.686
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.076
- 798
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba kızlar :) sevgilimin sevk tarihi 5 mayıs sanırım o tarihte teslim olacak acemi birliklerin yerlerinin açıklanmasını sabırsızlıkla bekliyoruz bu dönemde gelin birbirimize destek olalım birlikte şafak sayalım![]()
Allah kavuştursun canımm :) Bende 93/4 yareniyimmm yerleriniz ne zaman belli olcak uzun dönem mi?![]()
canım teşekkür ediyorum uzun dönem gidecek senin kide uzun dönem herhalde allah kavuştursun senide e devlette 10 - 20 nisan arası açıklanacak yazıyordu şimdilik bir şey yok bekliyoruz bizde artık sen tecrübeli olarak bizimle tecrübelerini paylaşırsın :)![]()
Vay be ne çabuk geçiyor-muş zaman.. Geçen yıl bu zamanlarda 2 ay olmuştu nişanlım asker'e gideli, şimdi 2 ay oluyor geleli
Bende 93/1 yarenlerindendim, zaman geçmiyor geçmiyor diyordum ama su gibi geçiyor.
Allah kavuştursun şimdiden![]()
Vay be ne çabuk geçiyor-muş zaman.. Geçen yıl bu zamanlarda 2 ay olmuştu nişanlım asker'e gideli, şimdi 2 ay oluyor geleli
Bende 93/1 yarenlerindendim, zaman geçmiyor geçmiyor diyordum ama su gibi geçiyor.
Allah kavuştursun şimdiden![]()
Şimdi evlenmek için gün sayıyorsunn ne güzelll :))
zaman geçmez geçmez diyoruz ama su gibi akıp geçiyor gerçektende hakısın zeynocum bak ne mutlu sana artık teskere için değil nikah için gün sayıyorsun acaba bende o günleri yaşayabilecek miyim diye düşünüyorum :)
Topiği görünce şaşırdım ya
Şimdiden hayrlı teskerelerbnde 93-3 lerdenim ilk zamanlar sudan cıkmş balık gibi hiç bşyden haberiniz olmuyo ama her zamn bize danışabilrsnz sorcagınz bşy oldugunda elimizden bşy geliyosa yardımcı olurz
![]()
inşallah canım benim nişanlın nerede askerlik yaptı rahat görüştünüz mü benim korkum haber alamammak aslında yoksa zaman geçer biliyorumda işte :44:
Acemi birliğimiz ; İzmir/Narlıdere - Usta birliğimiz ; Ankara/Güvercinlik'ti canım..
Acemilikte aşırı rahattı, tabi yemekleri fasa fiso.Gittiğinde 58 kiloydu, 50 kiloyla karşıladı bizi yemin töreninde.. :26: 75 gündü tabi o zaman acemilik bi de
Ankara desen disiplinli oluyor genelde ama yok bizim şansımıza o da çok rahattı. Yemekhaneci oldu, sonra kantinci olarak devam ettirdi. Arada askeriyenin elektrik işlerine falan bakıyordu işte.. Öyle böyle devam ettik, usta birliğine ilk gittiği gün götürdü telefonu yanında gizli kullandık 4-5 ay sonra zaten genel olarak eğer komutan iyiyse askerliğin 6. ayından sonra telefonu kullanabiliyorsun. Şükür geleli 2 ay 6 gün oldu
Ve Ankarada 72 kiloyla geri aldım, her zaman kantinci olmanın avantajı
Haber alamama durumu gittiği yere göre değişir canım. Ankesörlüyle konuştuğumuz zamanda biten tam 62 kart mevcut![]()
teşekkür ederim zeynocum yaa ankara evet disiplinliymiş bizimde yerler 18 ile 20 arası açıklanacak sanırım mayıs 5 yada 6 da gidecek:)
İnşallah güzel bi yere düşer de hayırlı insanlarla karşılaşır tatlım. Uzak yakın hiç düşünme bunu, rahat olsunlar yeter ki![]()
İnşallah güzel bi yere düşer de hayırlı insanlarla karşılaşır tatlım. Uzak yakın hiç düşünme bunu, rahat olsunlar yeter ki![]()
evet yaa rahat olsun uzak yakın önemli değil canım haklısın askerlik şubesinden verilen kağıtta sevk tarihi 5 mayıs en geç 7 sinde gidersin demişler işten ayrıldı dinleneyim diye inşallah bi an önce gidip gelir gidip gelsin istiyoruz artık:)
Nişanlımında sevk tarihi 4 şubattı 6 şubatta teslim olmuştu, gittiği yere göre değişiyor tabi yol izni falan da verilirse +1 gün daha eklenir gidişine..
Hayırlısıyla yapıp gelir inşallah canım![]()
ankesörlü telefon kartının sistemi nasıl canım içinde dkka filan mı yüklü :)
Evet canım içinde dakika yüklüKarttan karta değişiyor miktarı tabi.