ben de neden bana böyle bakıyor diyordum???

buneyaa87

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2013
81
1
0
Ankara
eltimin bana bakışları beni her daim rahatsız etmiştir. geçen gün facebookta paylaştığı cümle aynen bu, meğer içten içe sürekli küfür yiyormuşum :)

''Bazen bütün küfürleri tek bir bakışa sığdırıverir insan, tabi anlayana''

anlamıyorum biricik yengeciğim sen bana ne anlatmaya çalışırsan çalış, kabullenmen gereken tek acı gerçek var, kıskandığın herkes beni senden daha çok seviyor!!

ohh rahatladım.:7::33::36: :1:

eltimin bana bakışları beni her daim rahatsız etmiştir. geçen gün facebookta paylaştığı cümle aynen bu, meğer içten içe sürekli küfür yiyormuşum :)

anlamıyorum biricik yengeciğim sen bana ne anlatmaya çalışırsan çalış, kabullenmen gereken tek acı gerçek var, kıskandığın herkes beni senden daha çok seviyor!!

''Bazen bütün küfürleri tek bir bakışa sığdırıverir insan, tabi anlayana'' bunu mu yazmış :) vay be dikkat et :)

:))))ayy çok güldüm yaaa rahatladında o bunu okuyabilcekmi

İlginç...
Gerçekten o cümleyi üzerinize mi alındınız?
Ben neler neler yazıyorum. Kimbilir kimler neler düşünüyordur insanlar hakkımda?:9:

AYYY iyiki kaynanam ikinci erkek çocugu doğurmamş cevremde görüyoorum da elti cok farklı sanırım en azından görümcemdn bliyorm totosunu koydugu yerde eltisini anlatıyo :10::1::1:

evet canım aynen onu yazmış, kolay değil tabi aileye on küsür sene sonra gelip büyük yol katetmek, kıskanmasın da napsin garip:1:

sende ki durum bende de var. ki ben daha nişanlıyım ama bi bakışları var yakaladığında şok olursun. senin durumun gibi beni herkes şimdiden sevmeye başlayınca ondan yapıyor :)

Üzerinize neden alındınız ki belki size yazılan bir şey değil şimdi ben evli değilim ama elti adayım mesela baktım bir şey yazıyor mu demiş ki sahte olup sevilmektense kendim olup nefret edilmeyi tercih ederim bana mı yazdı ki :53:alınmayın üzerinize hepimiz neler yazıyoruz yani :26:Kuma gemisi yürür elti gemisi yürümez demişler bir doğruluğu var sanırım böyle konuları okudukça korkuyorum yahu :27:

Üzerinize neden alındınız ki belki size yazılan bir şey değil şimdi ben evli değilim ama elti adayım mesela baktım bir şey yazıyor mu demiş ki sahte olup sevilmektense kendim olup nefret edilmeyi tercih ederim bana mı yazdı ki :53:alınmayın üzerinize hepimiz neler yazıyoruz yani :26:Kuma gemisi yürür elti gemisi yürümez demişler bir doğruluğu var sanırım böyle konuları okudukça korkuyorum yahu :27:

belki de sana yazmıştır neden olmasın ki :37: ben de böyle iyimserdim ama evlenince daha net görüyo insan etrafta olup biteni.

belki de sana yazmıştır neden olmasın ki :37: ben de böyle iyimserdim ama evlenince daha net görüyo insan etrafta olup biteni.

Olabilir kız neden olmasın :37: bir evlenekte görürüm ben onu :60:canım boşver sen iyimser ol yine de içinde bir kötülüğü varsa insanların kendi içlerinde kalır patlarlar öyle gerek yok kendi kendine yazar durur sana yazıyorsa da eğer takmamak en büyük cevaptır anlayana eğer kötü niyetliyse daha çok sinir olur sana gül geç eşinle huzurun olsun gerisi faso fiso :27:

Olabilir kız neden olmasın :37: bir evlenekte görürüm ben onu :60:canım boşver sen iyimser ol yine de içinde bir kötülüğü varsa insanların kendi içlerinde kalır patlarlar öyle gerek yok kendi kendine yazar durur sana yazıyorsa da eğer takmamak en büyük cevaptır anlayana eğer kötü niyetliyse daha çok sinir olur sana gül geç eşinle huzurun olsun gerisi faso fiso :27:

zaten gülüyorum şekerim, eskiden çok takardım kafama kendimi yerdim. aynen dediğin gibi, daha çok sinir oluyor karşı taraf sen dikkate almadıkça, buraya da gülelim diye yazdım zaten, yoksa en büyük derdimiz bu olsun, Allah daha büyük dert vermesin hiçbirimize.

Ya bir şey merak ettim. Facebook'ta paylaştığı yazıyı birebir buraya kopyalamışsınız. Burası çok büyük bir platform. Ya o da burayı okuyorsa? Ya da ortak tanıdığınız birisi sizin kim olduğunuzu anlarsa? Hiç korkmuyor musunuz? :52:

zaten gülüyorum şekerim, eskiden çok takardım kafama kendimi yerdim. aynen dediğin gibi, daha çok sinir oluyor karşı taraf sen dikkate almadıkça, buraya da gülelim diye yazdım zaten, yoksa en büyük derdimiz bu olsun, Allah daha büyük dert vermesin hiçbirimize.

Amin inşallah:nazar:huzur olsunda eşinle herkes kapının dışında kalıyorsa bir önemi yok :51:

Son düzenleme:

O bakışlardan bana da var yakalıyorum sallamıyorum kafamı çeviriyorum kıskanç insan her yerde belli ediyor kendini

Back
X