Eski eşten yeni koca olur mu :(

eğerki yarın bir gün, bir sabah seninle boşanacağım demiyeceğine kesin emin olursan evlen...

ama ailesi halen seni istemiyorsa yine gelecek bu adam dolduruşa...

bu soruları kendine sorduğuna göre adamı halen seviyorsun... iyice düşün evlenip boşanmak çocuk oyuncağı değil...

Kızlar ben 1.5 yıl önce boşandım 25 yaşındayım. Eski eşimle ailelerin rızası olmadan gizlice evlendik. Çünkü bizim o aralar maddi durumumuz kötüydü onun ailesi hiç beni kabullenmedi, beğenmedi. 4 yıl evli kaldık. Sonrasında hersey mükemmel giderken kocam sabah beni uyandırıp boşanmak istediğini söyledi.
Ailesinin beni istemediğini ayrılmak istediğini söyledi. Oysaki o gece o işteyken cok seviyor diye ben gece 3 e kadar oturup ona fırında sütlaç yapmıştım. Sonra sadece tek bir cümle sordum sen ne istiyorsun ben ailene güvenerek seninle evlenmedim sana güvendim. Boşanalım dedi. Tamam dedim ailemi aradım 2 saat içinde eşyalarımı toplayıp ayrıldım evden 2 gün sonrada hiçbirsey istemeden tek celsede boşandım. Onurum gururum kırılmıştı. Hiçbir sorun yokken terkedildim. Tek şansım acelede etmedim cocuk için daha bir hafta önce cocuk için karar almıştık ne ironik dimi. Neyse 1.5 yıldır eski esim peşimde yaptığı hatadan pisman olduğunu söyleyip yeniden evlenmek istiyor. Benden başka kimse olmadığnı olmayacağını falan filan standart erkek hikayelerini anlatıyor. Beni cok sevdiğini aptallık yaptığını ailesinin gazına geldiğini falan filan anlatıyor. Beni 5 yıllık birlikteliğimiz boyunca hiç üzmedi bir dediğimi iki etmedi cok sakin iyi huylu kötü alışkanlığı olmayan biridir hep rahat huzurlu mutlu yaşadım ama beni terk etti. Ve ben artık onun için kücük bir sevgi kırıntısı
dahi hissetmiyorum.
Sizce ileride hersey düzelir diye umut edip aynı yola tekrar mı girsem yoksa kurtulduğum hatayı yeniden yapmamak için gerekeni yapma m mı gerekir.

Merhabalar;
Kırmızıyla işaretledim.Sevmiyorsan niye evleneceksin anlamadım vallahi

Ailesinin gazıyla mı boşanmış?
Yoook ben istemem.
Kendi kararlarını kendisi veremiyor sanırım.
Şimdi kimin gazıyla dönmek istiyor?

Bu saatten sora ilesinin ne istediği bence önemli ailesi de onunla aynı fikirde ve pişmansalar eğer istiyorsan sende evlen ama eğer ailesi hala aynı kafadaysa huzurun olmaz yine sıkıntı olur senin için.İyi düşün bence ailenle oturup konuş

Aynı suda iki kez yıkanılmaz tatlım unutma!.....
Sakın denenmişi deneme!
Naçizane fikrim!

Böyle mantıksız bir sebepten dolayı (ailesi istemiyor diye) sizden boşanma kararı alan bir adamdan tekrar koca olacağını düşünmüyorum açıkçası. Zaten olsaydı şu an eski eş olmazdı.

sevmediğinizi söylemişsiniz sevginin kırıntısı yok dıyorsunuz ozaman evlenmek nıye yenıden sevdıgınız zaan bırını ozaman evlenın sevıyorum desydın senı 5 yıl uzmedıgıne gore evlenebılırsın derdın ama ondanda emın deılım acıkcası

Merhabalar;
Kırmızıyla işaretledim.Sevmiyorsan niye evleneceksin anlamadım vallahi

Ailem onun iyi biri olduğnu günümüz şartlarında böyle birini zor bulucağımı bir hata yaptığını ama pişman olduğunu sürekli kafana kakıyor aklım karıştı artık bu hayatta önemli olan bana iyi davranan bir kocamı aşk mı kafam cok karıstı zor durumda kaldım kızlar

eğerki yarın bir gün, bir sabah seninle boşanacağım demiyeceğine kesin emin olursan evlen...

ama ailesi halen seni istemiyorsa yine gelecek bu adam dolduruşa...

bu soruları kendine sorduğuna göre adamı halen seviyorsun... iyice düşün evlenip boşanmak çocuk oyuncağı değil...

ya beni coluk cocuk olduktan sonra terk ederse ne yaparım

Ailem onun iyi biri olduğnu günümüz şartlarında böyle birini zor bulucağımı bir hata yaptığını ama pişman olduğunu sürekli kafana kakıyor aklım karıştı artık bu hayatta önemli olan bana iyi davranan bir kocamı aşk mı kafam cok karıstı zor durumda kaldım kızlar

adamı sevip sevmediğine emin değil misin?

Ailesinin gazıyla mı boşanmış?
Yoook ben istemem.
Kendi kararlarını kendisi veremiyor sanırım.
Şimdi kimin gazıyla dönmek istiyor?

aynen öyle 30 yaşında ama 15 yaşında gibi davranıyor bazen cocuk gibi cevresinin fikirleriyle hareket edebiliyor

Peki bunu söyleyen ailen ileride aynı şeyi tekrar yaşarsan psikolojinin nasıl olacağını biliyor mu bari?Yani aynı hayatı paylaşacak olan sensin.Sevmeyince nasıl katlanıcaksın bilemedim şimdi.
Ama azcık sevseydin biraz düşün derdim.

Bu saatten sora ilesinin ne istediği bence önemli ailesi de onunla aynı fikirde ve pişmansalar eğer istiyorsan sende evlen ama eğer ailesi hala aynı kafadaysa huzurun olmaz yine sıkıntı olur senin için.İyi düşün bence ailenle oturup konuş

ailesinin benden özür dileyeceğini söyledi ama 4 yıl boyunca ailesinden hic sevgi görmedim ben üstelik tek cocuklarının karısıydım.

Kızlar ben 1.5 yıl önce boşandım 25 yaşındayım. Eski eşimle ailelerin rızası olmadan gizlice evlendik. Çünkü bizim o aralar maddi durumumuz kötüydü onun ailesi hiç beni kabullenmedi, beğenmedi. 4 yıl evli kaldık. Sonrasında hersey mükemmel giderken kocam sabah beni uyandırıp boşanmak istediğini söyledi.
Ailesinin beni istemediğini ayrılmak istediğini söyledi. Oysaki o gece o işteyken cok seviyor diye ben gece 3 e kadar oturup ona fırında sütlaç yapmıştım. Sonra sadece tek bir cümle sordum sen ne istiyorsun ben ailene güvenerek seninle evlenmedim sana güvendim. Boşanalım dedi. Tamam dedim ailemi aradım 2 saat içinde eşyalarımı toplayıp ayrıldım evden 2 gün sonrada hiçbirsey istemeden tek celsede boşandım. Onurum gururum kırılmıştı. Hiçbir sorun yokken terkedildim. Tek şansım acelede etmedim cocuk için daha bir hafta önce cocuk için karar almıştık ne ironik dimi. Neyse 1.5 yıldır eski esim peşimde yaptığı hatadan pisman olduğunu söyleyip yeniden evlenmek istiyor. Benden başka kimse olmadığnı olmayacağını falan filan standart erkek hikayelerini anlatıyor. Beni cok sevdiğini aptallık yaptığını ailesinin gazına geldiğini falan filan anlatıyor. Beni 5 yıllık birlikteliğimiz boyunca hiç üzmedi bir dediğimi iki etmedi cok sakin iyi huylu kötü alışkanlığı olmayan biridir hep rahat huzurlu mutlu yaşadım ama beni terk etti. Ve ben artık onun için kücük bir sevgi kırıntısı
dahi hissetmiyorum. Sizce ileride hersey düzelir diye umut edip aynı yola tekrar mı girsem yoksa kurtulduğum hatayı yeniden yapmamak için gerekeni yapma m mı gerekir.

yani yanlış anlama ama 5 yıldır hiç üzmedi demişsin. ama bir sabah birden bire dolduruşa gelip ayrılmak istemiş. bu tür daha tehlikeli. yinede iyi düşün yelkenleri suya verme. ve inan bana başka birini bulabilseydi senin gibi hemen ona atlardı. seni aramazdı. gerçi ne söylesek boş. hayırlıysa olsun canım

Back
X