Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
peki videonuzu bizle paylaşıcakmısınız:121:
ona göre fikrimi beyan etcem
merhabalar, ben sözlüyüm. sözlümle çok güzel bi cinsel hayatımız var. zaman zaman bunu değişik fantezilerle renklendiriyoruz. bugünlerde ,sevişirken kendimizi videoya kaydetme konusuna takıldık.. denedik ama çok güzel çekemedik. bunu yapması için çok güvendiğimiz bi arkadaşımızdan yardım almayı düşünüyoruz. ama emin olamadık. sizce bu fikrimiz çok mu ileri? abartı mı? yoksa olabilir mi?? biz kesinlikle çok eğlenceli olacağını düşünüyoruz. lütfen bana düşüncelerinizi yazar mısınız? benim için çook önemli lütfen
merhabalar, ben sözlüyüm. sözlümle çok güzel bi cinsel hayatımız var. zaman zaman bunu değişik fantezilerle renklendiriyoruz. bugünlerde ,sevişirken kendimizi videoya kaydetme konusuna takıldık.. denedik ama çok güzel çekemedik. bunu yapması için çok güvendiğimiz bi arkadaşımızdan yardım almayı düşünüyoruz. ama emin olamadık. sizce bu fikrimiz çok mu ileri? abartı mı? yoksa olabilir mi?? biz kesinlikle çok eğlenceli olacağını düşünüyoruz. lütfen bana düşüncelerinizi yazar mısınız? benim için çook önemli lütfen
yok olmaz
hatta kamerayı iyi bir yerre yerleştiriip grupta yapabilirsiniz.. maksat fantazi olsun![]()
yok canım. arkadaşlarına kendilerini çektirebildiklerine göre mezhep bayağı geniş. kıskançlık olmaz bunlarda. arkadaşlarınıda yanına alırlarsa 3lü işte fantazinin kralıonı yaşarlargrupda eşler karışabilir
ondan sonra namus cinayetinden 3. sayfalara manşet
cok tehlikeli okycim o![]()
kendiniz çekemiyosanız mobeselerin önünde yapın bedavadan çekilmiş olur hem açık hava püfür püfür bu havada iyi olur![]()
peki videonuzu bizle paylaşıcakmısınız:121:
ona göre fikrimi beyan etcem