sevgilinizle sex fantezileriniz

tavsans

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2014
2
-2
0
Muğla
:49: merhabalar, ben sözlüyüm. sözlümle çok güzel bi cinsel hayatımız var. zaman zaman bunu değişik fantezilerle renklendiriyoruz. bugünlerde ,sevişirken kendimizi videoya kaydetme konusuna takıldık.. denedik ama çok güzel çekemedik. bunu yapması için çok güvendiğimiz bi arkadaşımızdan yardım almayı düşünüyoruz. ama emin olamadık. sizce bu fikrimiz çok mu ileri? abartı mı? yoksa olabilir mi?? biz kesinlikle çok eğlenceli olacağını düşünüyoruz. lütfen bana düşüncelerinizi yazar mısınız? benim için çook önemli lütfen

dayak lı kırbaçlıları çok modaymış hem dayak hem aşk hahahaha ne dersin he ? bu forum fantazi sever hatun dolu :9::9::9:

:49: merhabalar, ben sözlüyüm. sözlümle çok güzel bi cinsel hayatımız var. zaman zaman bunu değişik fantezilerle renklendiriyoruz. bugünlerde ,sevişirken kendimizi videoya kaydetme konusuna takıldık.. denedik ama çok güzel çekemedik. bunu yapması için çok güvendiğimiz bi arkadaşımızdan yardım almayı düşünüyoruz. ama emin olamadık. sizce bu fikrimiz çok mu ileri? abartı mı? yoksa olabilir mi?? biz kesinlikle çok eğlenceli olacağını düşünüyoruz. lütfen bana düşüncelerinizi yazar mısınız? benim için çook önemli lütfen

yok olmaz:ssz:
hatta kamerayı iyi bir yerre yerleştiriip grupta yapabilirsiniz.. maksat fantazi olsun:ssz:

içimden bir ses senin bizden olmadığını söylüyor..şayet öyle bişey varsa sessizce çekiliver siteden yoksa:57::57::57::57::57::57::57::57:

grupda eşler karışabilir
ondan sonra namus cinayetinden 3. sayfalara manşet:ssz:
cok tehlikeli okycim o:6:
yok canım. arkadaşlarına kendilerini çektirebildiklerine göre mezhep bayağı geniş. kıskançlık olmaz bunlarda. arkadaşlarınıda yanına alırlarsa 3lü işte fantazinin kralıonı yaşarlar

Son düzenleme:
Back
X