18 haftalik cennet kokulu bebegim melek oldu

eFuLim

sürprizlerle dolu hayat...
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2012
6.349
1.666
198
25/06/2014 kontrolum vardi
Canimin cani güzeller güzeli kizim 3 hafta önce yasamaktan vazgecmis
Benim hayatta olmam bir mucizeymis

Melegimmi normal dogumla cansiz bir sekilde dunyaya getirdim

Yazacak coookkkk sey var ama gucum yok

Suan sadece ayni durumu yasayanlardan destek bekliyorum

Pamuk kizim guzel kizim minik kizim cennette annesine ve babasina kosk hazirliyor

Icim param parca kelimeler yetersiz kaliyor

Kalbim aciyor

: (((

Son düzenleme:
Başın sağolsun canım.. Söylenebilecek hiçbirşey yok, acını sonuna kadar yaşa içine akıtma, diğer taraftan zaman seni iyileştiriyor sen farketmeden.. Allah sabırlar versin..

26/06/2014
17:00
25 cm
220 g
18 haftalik

Pamuk kizim guzel kizim minik kizim cennette annesine ve babasina kosk hazirliyor

Kalbim aciyor

Allahım sabrını artırsın cnm bende 8 ay önce 17 haftalık kızımı kaybettim acını şuan hissedebiliyorum nedesem anlamsız gelicek biliiyorum ama öbür dünyada seni bekleyen bi vildanın var oyzden üzülme Allahın takdiri böyleymiş :43: acını artırmak istemiyorum ama neden kaybettin bebeğini ben anensefaliden kaybetmiştim:43:

Hersey cok taze : (((

Otopsi yaptirmadik insaAllah kizim babasina gonderilecek turkiyeye orada defnedilecek ben hastanedeyim ne zaman cikacagim bilmiyorum..

Canim kizim canimin can parcasi : (((

Şoktayım.:53::50:

Canım arkadaşım,ne desem boş.Ama Rabbim senden daha çok sevmiş,yanına almış bu pis dünyaya bulaşmadan.İnşallah şefaatçin olur,Rabbim dayanma gücü versin.:14:

Şoktayım.:53::50:

Canım arkadaşım,ne desem boş.Ama Rabbim senden daha çok sevmiş,yanına almış bu pis dünyaya bulaşmadan.İnşallah şefaatçin olur,Rabbim dayanma gücü versin.:14:

Hep dua ederdim Allahim o kadar hayirli bir evlat olsun ki bize bile ibret olsun imani..

Ve benim canimin parcasi o ladar masum o kadar hayirli o kadar temiz bir kadere sahibmis ki Rabbim direk cennetine buyur etti : (((

RABBIMin takdiri 30 sene once annem de 5 aylik bebegini kaybetmisti bir de 3 yasinda ablami topraga vermisti..

Dua bekliyoruz insaAllah bol bol dua bekliyoruz : ((

canım inanmıyorum :53::53: şoklardayım walla..
rabbim sana sabır versin :50::50::50: ne denir ne yapılır bilmiyorum..
o hz. ibrahimin yanında sizi beklyecek :50:
*“Mü’minlerin ölen çocukları Cennette bir dağdadırlar. Kıyamet Günü babalarına teslim edilinceye kadar bakımlarını Hazret-i İbrahim (as) ve hanımı Sâre üzerine alır.”

Başın sağ olsun Allah dayanma gücü versin efulim :50:

Inanamıyorum efulim:( soka girdim. Allahım ne yazacağımı bilmiyorjm. Rabbim sabırlar versin size canım arkadasım. Kucuk meleğin size şefaatçi olsun inşallah :( gercekten cok üzgünüm

Çok üzüldüm
Başın sağ olsun
Bebeğin mekanı zaten cennettir, size şefaatçi olacak inşallah

26/06/2014
25 cm
220 g
18 haftalik

Kalbim aciyor

Cnm cok uzuldum basin sagolsun yakin zamanda bi arkadasimda yasadi oda oglunu kaybetti aynen senin gibi cok aci allahim yardimcin olsun hic farketmedinmi son zamanlardaki hareketsizligini:(

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben de gecen hafta 19 haftalik bebegimi kaybettim.biraydan uzun süredir susuz yasamis hic suyu kalmamis.mecburen alinmak zorunda kalindi.ilk bebegimdi oglandi.baslarda cok kotuydum.tum teselli cümleleri beni daha beter kötü yapiyordu.herkes ah ah vah vah ediyordu cok yapmacik geliodu.bisuru hayaller kuruyosun planlar yapiosun piirr hepsi biranda ucuvermis..neden oldu boyle bisey diye cok dusundum.yeri geldi esime kizdim yeri geldi kendime..nazar oldu dedim bazen..ama sonuc itibariyle bu aciyi yasamamiz lazimmis.kaderimizde varmis.Allah verdi Allah aldi.el hükmü lillah çek bol bol.bu fani dünyada bizim bile nekadar yasayacagimiz belli deil.evlatlarimizdan birini cennete gondermeyi garantiledik.sansliyiz.bebeklerimiz bize sefaatci olacaklar ins.acini bol bol yasa isyan etme dua et.hayirlisi boyledir.acin hafifleyecek alisacaksin.Allah sabir versin

26/06/2014
25 cm
220 g
18 haftalik

Kalbim aciyor

okuyunca gozlerim doldu. rabbim en kisa surede sana acini bir nebze dindiricek yeni bir bebek nasip eder insallah. O temiz masum yavrunu rabbim cennetine buyur etti ve melegin seni orada bekliyecek. bu dunyadaki kotulukler ona zarar vermeden rabbimin cennetinde mutlu mesut seni bekliyor.

Allah sabır versin , cennette kavuştursun sizleri .

Cnm cok uzuldum basin sag olsun allah sabir versin veren allah alan allah biz kullara dusen sadece dua etmek rabbim tez zmnda acisini unuttursun insallh

Back
X