7'li rakamlara elveda 5'lere merhaba :D

DİYET PLANIM
74.4 ile başlıyorum ama aslında 72ydim 2 kiloyu son 3 günde aldığım için 72ye kadar ki beslenme planım:
Sabah: Şekersiz çay domates ve salatalık
Öğle: mevsim meyvesi
Akşam:Yoğurt veya salata

Bu planı dediğim gibi 72ye kadar uygulayacağım. Spor olarak başlangıç leslie ile 1 mil yürümeyi planlıyorum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1404658855978.webp
    $1404658855978.webp
    8 KB · Görüntüleme: 106
"Hayatın şans eseri değil, yaptığın değişiklikler sayesinde düzelir!" Jim Rohn

Ben de hayatımı değiştirmeye karar verdim ve ilk öğünüm yarım kase naneli pul biberli yoğurt.
Sporuda 10 gibi yapmayı planlıyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben öyle sıkıcı zayıflamayı sevmem.Moralim bozulduğunda bu kağıda bakarak hatırlarım amacımı :)

Eklentiler

• $1404676720576.webp
    $1404676720576.webp
    2,9 KB · Görüntüleme: 97
73.5le güne uyandım ve tabiiki çok mutluyum bugünkü yeme planım
Sabah: tarçınlı bir kupa süt
Öğlen: bir şeftali
Akşam: domates salatalık ve peynirden salata yapmayı düşünüyorum.
Akşam yemeğimi 6 buçuk gibi yer 10 gibi leslie 1 mil yaparım.

Eklentiler

• $1404718536722.webp
    $1404718536722.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 84

Bende sabah müsli mi yiyerek başladım gune. Acayip tok tutuyor kahvaltı veya öğle yemegi yerine tavsiye ederim, hem de saglıklı_
Bu arada leslie dediğin nedir canım nasıl bir spor?_

Son düzenleme:

Merhaba kararsizkiz :) Gunlugunu bol sans bol azim getirsin. Beslenme planini begendim.Biraz dusuk kalorili ara öğünsüz tam sevdigim gibi bir diyet plani. Umarim istedigin kiloya dusersin.Kolay gelsin.

Bende sabah müsli mi yiyerek başladım gune. Acayip tok tutuyor kahvaltı veya öğle yemegi yerine tavsiye ederim, hem de saglıklı_
Bu arada leslie dediğin nedir canım nasıl bir spor?_
Ah evet müsli iyi oluyor.
Leslie dediğim evde yürüyüş gibi youtubedan bakabilirsin leslie sansone walk at home programın adı leslie kadının adı 1-2-3-4-5 miller var canım tavsiye ederim

Merhaba kararsizkiz :) Gunlugunu bol sans bol azim getirsin. Beslenme planini begendim.Biraz dusuk kalorili ara öğünsüz tam sevdigim gibi bir diyet plani. Umarim istedigin kiloya dusersin.Kolay gelsin.
Çok teşekkürler.

slm kolay gelsiin bende size katılmak istiyorum kabul ederseniz boy 160 cm kilom 71.500 yaş 27

Her diyet girişimimde içimden hep bir ses " Bu da diğerleri gibi olucak en fazla 2-3 gün boşuna uğraşıyorsun" diyor. Kimdir bu ses neydir amacı bilmiyorum ama uğraşıp duruyo benle ve beynimi yiyor ne zaman bir boşluk bulsa ve ben oyun oynarken tv izlerken hep kendimi sakinleştirmeye uğraşıyorum kendimle konuşuyorum "Sakin ol yapıyorsun işte hem incecik olucaksın,..." Sonra devam ediyor konuşmaya ses " Hadi 2 hafta dayandın ama ha böyle esirgeyerek geçirmişsin ha ölmüşsün ne fark eder, insanlara bak herkes istediğini yiyor,mutlu" ben yine sakinleştirmeye uğraş dur. İşte yine saat olmuş nerdeyse 2 . Bir saattir düşünüp durmuşum yatağımda. Ama yenicem bu sesi ve buraya yazıyorum ki utansın o ses. Yenicem tüm aklımda kalan engelleri ve 58 kiloyu görücem o tartıda...

Eklentiler

• $1404772996074.webp
    $1404772996074.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 155
72.6yla uyandım hem de regli olmama rağmen.Bugünde sıkı tutup yarın 600 kalorilik beslenmeye geçicem
Sabah: 1 adet muz
Öğlen: 3 nektarin
Akşam: yoğurda şeftali ekleyip yiyebilirim.
7'li rakamlardan bir an önce kurtulmak isteğondeyim.

Eklentiler

• $1404805788272.webp
    $1404805788272.webp
    37,5 KB · Görüntüleme: 111
Her diyet girişimimde içimden hep bir ses " Bu da diğerleri gibi olucak en fazla 2-3 gün boşuna uğraşıyorsun" diyor. Kimdir bu ses neydir amacı bilmiyorum ama uğraşıp duruyo benle ve beynimi yiyor ne zaman bir boşluk bulsa ve ben oyun oynarken tv izlerken hep kendimi sakinleştirmeye uğraşıyorum kendimle konuşuyorum "Sakin ol yapıyorsun işte hem incecik olucaksın,..." Sonra devam ediyor konuşmaya ses " Hadi 2 hafta dayandın ama ha böyle esirgeyerek geçirmişsin ha ölmüşsün ne fark eder, insanlara bak herkes istediğini yiyor,mutlu" ben yine sakinleştirmeye uğraş dur. İşte yine saat olmuş nerdeyse 2 . Bir saattir düşünüp durmuşum yatağımda. Ama yenicem bu sesi ve buraya yazıyorum ki utansın o ses. Yenicem tüm aklımda kalan engelleri ve 58 kiloyu görücem o tartıda...

Kiloları 1 günde almadığımız gibi hemen 1 haftada da veremeyiz. hedef kilona göre en az 3-4 ay alacak ama sonuçları için sabırlı ve kararlı olmalısın. kendine çizelgeler oluştur şu kadar zamanda şu kadar vercem de. belli günlerde sporunu yap. bu arada lesileye başlamışsın :21::46::46: tebrikler.
ben de 10 kilo vermek istiyorum . günlüğüm de var. diyet arkadaşı da arıyorum. Ben de diyet arkadaşın olmak istiyorum birkaç kişi birleşirsek güç doğar :13: haftada 1 tartılıp kilo vermiş miyiz bakarız birbirimizin yediklerini sporunu takip ederiz :3: menülerimize yorum yaparız. verimli olur.

Kiloları 1 günde almadığımız gibi hemen 1 haftada da veremeyiz. hedef kilona göre en az 3-4 ay alacak ama sonuçları için sabırlı ve kararlı olmalısın. kendine çizelgeler oluştur şu kadar zamanda şu kadar vercem de. belli günlerde sporunu yap. bu arada lesileye başlamışsın :21::46::46: tebrikler.
ben de 10 kilo vermek istiyorum . günlüğüm de var. diyet arkadaşı da arıyorum. Ben de diyet arkadaşın olmak istiyorum birkaç kişi birleşirsek güç doğar :13: haftada 1 tartılıp kilo vermiş miyiz bakarız birbirimizin yediklerini sporunu takip ederiz :3: menülerimize yorum yaparız. verimli olur.

Canım çok sevinirdim ancak yeni bir şey deniyorum şimdi dkz bilmem duydun mu ama acıkınca ye doyunca bırak bunu uygulıcam bu ara 6 ay verdim kendime 55 kiloya inmek için yavaştan vericem ama senin günlüğüne girip yine yazarım sana motivasyon vermek menülerine bakmak yardımcı olmak için eğer istersen :)

Merhaba günlüğüne uğrayayım dediim,çok azimlisin hayran kaldım eminim ki istediğin kiloya ulaşıcaksın umarım bunu isteyen herkes amacına ulaşır bugün neler yaptın bakalımm

Canım çok sevinirdim ancak yeni bir şey deniyorum şimdi dkz bilmem duydun mu ama acıkınca ye doyunca bırak bunu uygulıcam bu ara 6 ay verdim kendime 55 kiloya inmek için yavaştan vericem ama senin günlüğüne girip yine yazarım sana motivasyon vermek menülerine bakmak yardımcı olmak için eğer istersen :)

ben duymadım nedir dkz biraz açıklar mısın ?:34: :40::40:

Back
X