nazlier'in çeyiz hazırlıkları :)

septemberlove

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2014
521
245
123
Kızlar Merhabalar, :3:

Hergün çeyiz topiklerinizi takip ediyordum, sonunda ben de açmaya karar verdimm, umarım aldıklarımı beğenirsiniz :16:

Bir sürü aldığım şey var ama şimdilik resimlerini bulabildiklerimle başlıyorum, diğerlerinin fotoğraflarını çekip ekleyeceğim :40:

Eklentiler

• $untitled.webp
    $untitled.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 209
  • $0092660_karaca-ilgin-seramk-7-parca-pembe-tencere-set.webp
    $0092660_karaca-ilgin-seramk-7-parca-pembe-tencere-set.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 198
  • $78766721_tn70_0.webp
    $78766721_tn70_0.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 221
  • $Captureçatalbýçak.webp
    $Captureçatalbýçak.webp
    6 KB · Görüntüleme: 217
  • $Captureçelikten.webp
    $Captureçelikten.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 227
  • $karaca-anemon-42-parca-porselen-kahvalti-takimi.webp
    $karaca-anemon-42-parca-porselen-kahvalti-takimi.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 209
  • $kdx7b.webp
    $kdx7b.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 224
  • $pr_01_18481_max.webp
    $pr_01_18481_max.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 228
  • $yemek takýmýmm.webp
    $yemek takýmýmm.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 258
Ve diğerleri, bakalım nasıl yetişecek Eylül'e :1:

Eklentiler

• $8690012073943_0_304x424_1.webp
    $8690012073943_0_304x424_1.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 217
  • $FB,12524,50,fackelmann-findik-kremasi-surme-bicagi-hediyelik-urunler-fackelmann.webp
    $FB,12524,50,fackelmann-findik-kremasi-surme-bicagi-hediyelik-urunler-fackelmann.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 209
Topiğiniz hayırlı olsun :nazar: Devamınıda bekliyoruz çok güzeller güle güle kullanın inşallah :16:

Gunluk yemek takiminizi nerden aldiniz cok hosuma gittide

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhabalar :3:

Bakırköy'de bir süpermarketten aldım, porland'ın takımı.. Çok uygun fiyata aldım. :46:
İnternette resmini ararken gittigidiyor.com'da rastladım ama porland pembe bahar diye google'da ararsanız bulabilirsiniz:34:

Sevgiler :16:

İşte yeni aldıklarım :16::nazar:

$image (2).webp $image (1).webp $t2uebajtathqzz3yh7pt.webp $daopiqhw2gl8xyzsslsv.webp

Taa geçtiğimiz kış almıştım bu takımdan :34:

$CIMG0131.webp

Bu salon takımı da halamın hediyesi :16: Örtü sermeyeceğim bir yere diyorum ama ilk zamanlar mecbur kalıcam sanırım :1:

$image (3).webp

Merhabalar :3:

Bakırköy'de bir süpermarketten aldım, porland'ın takımı.. Çok uygun fiyata aldım. :46:
İnternette resmini ararken gittigidiyor.com'da rastladım ama porland pembe bahar diye google'da ararsanız bulabilirsiniz:34:

Sevgiler :16:

Tesekkurler tam olarak bunla ilgili konu acmistim cvp icin sagolun.gulegule kullanin insallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hergün çeyiz topiklerinizi takip ediyordum, sonunda ben de açmaya karar verdimm, umarım aldıklarımı beğenirsiniz :16:

Bir sürü aldığım şey var ama şimdilik resimlerini bulabildiklerimle başlıyorum, diğerlerinin fotoğraflarını çekip ekleyeceğim :40:

Hepsi cok guzel, gule gule mutluluklar kullanin. Bardak takimini ayri bir begendim nerden ve ne kadara aldiniz?

Canım seninle seramik tenceremiz aynı :)
Ben de 13 eylülde evleniyorum. Kahvaltı takımımda karacadan ama seninkiyle bunun arasında kalmıştım ve bunu seçtim tencerenin rengine bitmiştim :)

bazı kişiler karacadan memnun değilmiş ama inşallah ikimizde memnun kalırız ;)

$indir.webp

Canım seninle seramik tenceremiz aynı :)
Ben de 13 eylülde evleniyorum. Kahvaltı takımımda karacadan ama seninkiyle bunun arasında kalmıştım ve bunu seçtim tencerenin rengine bitmiştim :)

bazı kişiler karacadan memnun değilmiş ama inşallah ikimizde memnun kalırız ;)

Eki Görüntüle 1191761

Çok güzel şeyler almışız ikimizde :16:
Ben de bu kahvaltı takımının yeşilini beğenmiştim ama nişanlıma beğendiremedim çok çiçekli diye :19:

Benim yakın zamanda evlenen bir arkadaşım var, çatal-bıçak takımı ilk kullanımında paslanmış diğerlerinden memnunmuş. :44:
Biz de dikkat edeceğiz artık, çatal-bıçaklara canım :34:

Çok güzel şeyler almışız ikimizde :16:
Ben de bu kahvaltı takımının yeşilini beğenmiştim ama nişanlıma beğendiremedim çok çiçekli diye :19:

Benim yakın zamanda evlenen bir arkadaşım var, çatal-bıçak takımı ilk kullanımında paslanmış diğerlerinden memnunmuş. :44:
Biz de dikkat edeceğiz artık, çatal-bıçaklara canım :34:

çatal kaşık takımı karacamıymış canım. bu arada bennimkide gördü çok güzelmiş biraz fazla pembeli çiçekli ama güzelmiş dedi :D

Back
X