2014 Kasım Anneleri Doğum Hazırlığı ve Doğum Hikayeleri

PinarYavuz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2013
1.139
2.442
178
Ankara
Hazırlıklar başlasın! :49:

Biz de anne olacağız! :nazar:

2014 Kasım Anneleri olarak hamileliğimizi öğrendiğimiz günden beri burada hep beraber hayatı paylaşıyoruz.

Doğumlarımız yaklaşırken topiğimiz de hazır olsun istedik!

Güzeller güzeli 2014 Kasım Anneleri Doğum Hazırlığı ve Hikayeleri topiği hayırlı olsun.

Dileriz en güzel doğum hikayelerini bizlere de yazmak nasip olur burada.

Son düzenleme:
ayy çok heycanlı gerçekten..yolun yarısından çoğu bitti bile..hepimize hayırlı doğumlar olsun

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

2014 Kasım Anneleri olarak hamileliğimizi öğrendiğimiz günden beri burada hep beraber hayatı paylaşıyoruz.

Güzeller güzeli 2014 Kasım Anneleri Doğum Hazırlığı ve Hikayeleri topiği hayırlı olsun.

kalpler birmiş bnde bugun böyle biir topik açmayı düşünüyordum hadi hayırlı olsun :16:

Inşallah herkesin güzel haberleri yer bulur burada, minik ve miss kokulu bebeklerle dolsun topiğimiz... Teşekkürler Pınar harika bir topic olmuş :) eşimin lafını söyliyim size " hadi bakalım son 300 metreye giriyoruz" :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Inşallah herkesin güzel haberleri yer bulur burada, minik ve miss kokulu bebeklerle dolsun topiğimiz... Teşekkürler Pınar harika bir topic olmuş :) eşimin lafını söyliyim size " hadi bakalım son 300 metreye giriyoruz" :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

valla buda güzelmiş:9: inşallah günlerr su gibi geçer nasıl geçip gittiğini bile anlamayız:16: teker teker doguruveririz:9:

Son düzenleme:
Hayırlısı olsun şimdiden,en güzel ve özel doğum hikayelerimizi paylaşırız inşallah sırayla ...

gerçekten çok heyecanlı 4.bebeğim olmasına rağmen en ufak bişeyde kopuyorum inşallah banada yazmak nasip olur hepimize kolay ve hayırlı doğumlar
nasıl doğacak düşüncesiyle şimdiden uykularım kaçtı hamişler hepinizi gerçekten çok seviyorum :54:

merhaba bişey soracaktım bu aylarda bebek aşağı doğru baskı yapınca bir problem olurmu bu arada 26,11,2014 tahmini doğum tarihi şuanda 21.hft doldu

canım bebek asagı doğru baskı yapınca derken ağrın falan mı oluyor yoksa hareketlerini mi asagda hissediyorsun

Back
X