• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

esimle bu hale geldik.bianda ..gorumce!!

ManzaramDeniz

Guru
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2011
7.509
11.367
498
Ufak tefek atismalarimiz olsada cok mutlu giden bi evliligimiz vardi..gorumceme hep abla gibi yaklastim.her derdine kostum..yuzume iyiysede bikac debepten icten ice beni sevmedigini hissettim.hep...
Gorumcem anne baba esim tarafindan simartilmis bi unv ogrencisi.basina buyruktur hep.onu oyle kabul edip sevmistim...
Gelelim medeleye..esim yorgun geldi rve uyuyordu.zorla kandile ailsinin yanina gorurdum...sevindirelim diye..
Benim babam cok buyuk rahatsizlik gecirdi yillar once cok zor zamanlar atlattik.maddi durumumuz olmasaydi simdiki hale gelemezdi..sukur gene iyi ama eskisi gibi degil.artik.bu icimde koca bi yara..
Oturup sohpet ederken gorumcem konudan konuya atlayip babamla ayni rahatsizlikta olan unlu icin"parasi varya ondan iyilesti.garip biri olsa olurdu.olseydi.dedi.bende basit dusunme para olsada olmuyor bak benim.babam boyle kaldi dedim.sonra esimde beni savundu..o sirada bu sert cikti "bana savunmayin onlari,paralari dayesinde ayaktalar....(gerisini hatrlamiyorum )bagirarak soyledim.esim ise "fikirlerimize saygili ol dedi herkes senin dusundugunu dusunmek zorunda degil "dedi..kayinpederim ve kayinvalidem ortami yatistirdi.o sirada sadece kalkalim diyebildim....cok sinirliydim ve cok dokundu bunu soylemesi..babamin o rahatsizlikta oldugunu ve cok zor gunler gecrdgmzi bildigi halde gereksiz yere mubarek gunde incitti beni..tam giderken esim kardesini opup sevdi gonlunu aldi!!! Alir elbet kardesi...ama hemenmi..on yas buyuk abisi..ve oyle rahat bagiriyorki saygisizca..esim bunlari yutarak bide af diledi...
Eve geldik elim ayagim titriyordu...konustum anlattim...kirildgmi soyledim..saygisiz densiz oldugunu soyledim..esim ise zerre hak vermedi bana.bagrdi cagrdi evi yumrukladi ofkedinden ve gitti....
Simdi geldi..
Sonuc ilk defa ayri odalardayiz ve birbirimize up uzak...
Bana kuzar esim yeri gelir,kuseriz...sma ben kizkardesi gbi bagrsam durduk yere uzun sure bakmazdi yuzume....bu yaptigi oyle dokunduki bana kardesni hemen affetmesi(kiskanclik degil asla iki karakterli davrandi esim.ve gorumcemden cok esime ofkeliyim)
Hassasiyetimi anlamadi..evet kardesim densizlik etti bosver deseydi umrumdami olurdu..
Simdi gorumceme iki kat ofkeliyim...evinde musafrdik.buyuklerydik...bize bagrip cagirmasina hakki varmiydi?
Babamin rahatsizligni bile bile o hastalik konusunu acmaya luzumu varmiydi....
Nasil davranmaliyim bilmiyorum..bi yanim sabah kalk git ailenin yanina dusunsun hatasini anlasin diyor..diger yanim bekle diyor...
Bu neydi simdi..icim aciyor resmen...esimden duyduklarimi unutamayacagim...
Yanlis yazdiysam affedin.telden yaziyorum...okuyan herkesede..
Ne yapacagimi hic bilmiyorum...kim hakli burda

Oldukça haklısın ayıp etmış görümcen ama Esin daha büyük etmış mübarek gecede keske bunlar yaşanmasaydı bazen ıyılıkten maraz doğuyor anlamıyoruz ıste sen kandıl dıye kalkıp gıtmıssın olan olmus artık son günlerde üşümeyin esınle bırbırınızı eger alttan alıp barışmaya yanaşırsa red etme derım olur ole karı koca arasında bazen bak bayramda gelıyor kus gırılmez demi

Ufak tefek atismalarimiz olsada cok mutlu giden bi evliligimiz vardi..gorumceme hep abla gibi yaklastim.her derdine kostum..yuzume iyiysede bikac sebepten icten ice beni sevmedigini hissettim.hep...
Gorumcem anne baba esim tarafindan simartilmis bi unv ogrencisi.basina buyruktur hep.onu oyle kabul edip sevmistim...
Gelelim meseleye..esim yorgun geldi eve uyuyordu.zorla kandile ailsinin yanina gorurdum...sevindirelim diye..
Benim babam cok buyuk rahatsizlik gecirdi yillar once cok zor zamanlar atlattik.maddi durumumuz olmasaydi simdiki hale gelemezdi..sukur gene iyi ama eskisi gibi degil.artik.bu icimde koca bi yara..
Oturup sohpet ederken gorumcem konudan konuya atlayip babamla ayni rahatsizlikta olan unlu icin"parasi varya ondan iyilesti.garip biri olsa olurdu.olseydi.dedi.bende basit dusunme para olsada olmuyor bak benim.babam boyle kaldi dedim.sonra esimde beni savundu..o sirada bu sert cikti "bana savunmayin onlari,paralari dayesinde ayaktalar....(gerisini hatrlamiyorum )bagirarak soyledim.esim ise "fikirlerimize saygili ol dedi herkes senin dusundugunu dusunmek zorunda degil "dedi..kayinpederim ve kayinvalidem ortami yatistirdi.o sirada sadece kalkalim diyebildim....cok sinirliydim ve cok dokundu bunu soylemesi..babamin o rahatsizlikta oldugunu ve cok zor gunler gecrdgmzi bildigi halde gereksiz yere mubarek gunde incitti beni..tam giderken esim kardesini opup sevdi gonlunu aldi!!! Alir elbet kardesi...ama hemenmi..on yas buyuk abisi..ve oyle rahat bagiriyorki saygisizca..esim bunlari yutarak bide af diledi...
Eve geldik elim ayagim titriyordu...konustum anlattim...kirildgmi soyledim..saygisiz densiz oldugunu soyledim..esim ise zerre hak vermedi bana.bagrdi cagrdi evi yumrukladi ofkedinden ve gitti....
Simdi geldi..
Sonuc ilk defa ayri odalardayiz ve birbirimize up uzak...
Bana kuzar esim yeri gelir,kuseriz...sma ben kizkardesi gbi bagrsam durduk yere uzun sure bakmazdi yuzume....bu yaptigi oyle dokunduki bana kardesni hemen affetmesi(kiskanclik degil asla iki karakterli davrandi esim.ve gorumcemden cok esime ofkeliyim)
Hassasiyetimi anlamadi..evet kardesim densizlik etti bosver deseydi umrumdami olurdu..
Simdi gorumceme iki kat ofkeliyim...evinde musafrdik.buyuklerydik...bize bagrip cagirmasina hakki varmiydi?
Babamin rahatsizligni bile bile o hastalik konusunu acmaya luzumu varmiydi....
Nasil davranmaliyim bilmiyorum..bi yanim sabah kalk git ailenin yanina dusunsun hatasini anlasin diyor..diger yanim bekle diyor...
Bu neydi simdi..icim aciyor resmen...esimden duyduklarimi unutamayacagim...
Yanlis yazdiysam affedin.telden yaziyorum...okuyan herkesede..
Ne yapacagimi hic bilmiyorum...kim hakli burda.dogruyu goremiyorum.seytanin tum vesveseleriuzerimde suan..

Ailenizin yanina gitmek olayi buyutur bence gitmek fikrini silin kafanizdan. Seytanin serrinden de uzak olun mubarek gunde dua edin ve uyumaya calisin. Gun ola hayir ola. Esinizle simdiye kadar bir tatsizliginiz olmadiysa sizin de gonlunuzu alacaktir. Bu gunun hatrina sabir...

Oldukça haklısın ayıp etmış görümcen ama Esin daha büyük etmış mübarek gecede keske bunlar yaşanmasaydı bazen ıyılıkten maraz doğuyor anlamıyoruz ıste sen kandıl dıye kalkıp gıtmıssın olan olmus artık son günlerde üşümeyin esınle bırbırınızı eger alttan alıp barışmaya yanaşırsa red etme derım olur ole karı koca arasında bazen bak bayramda gelıyor kus gırılmez demi

Evet keske biraksaydimda uyusaydi....bunlari gormek icin uyandirmisim resmen

Ailenizin yanina gitmek olayi buyutur bence gitmek fikrini silin kafanizdan. Seytanin serrinden de uzak olun mubarek gunde dua edin ve uyumaya calisin. Gun ola hayir ola. Esinizle simdiye kadar bir tatsizliginiz olmadiysa sizin de gonlunuzu alacaktir. Bu gunun hatrina sabir...

Inanin gorumceme mesajlari yazdim yazdim sildim..
Ona kirginligimi belli etmek istiyorum..esimle huzurumu bozdugunu bilsin istiyorum....esimle elbet tatsizliklarimiz oldu..ama aileyle ilgili ilk defaydi..ve benim yanimda olmadi

Yani gorumcem gorumcem derken ogrenci cocuk yasta bi kiz cahilce biseyler soylemis esin de sen de olay aninda agzinin payini vermissiniz sen eve gelince hala ustunde durmussun cok uzatmissin esin o yuzden sinirlenmis

Ona kirginligimi belli etmek istiyorum..esimle huzurumu bozdugunu bilsin istiyorum....esimle elbet tatsizliklarimiz oldu..ama aileyle ilgili ilk defaydi..ve benim yanimda olmadi
Valla mesaj falan yazar iyice meseleyi buyutursun kocan seni uzer benden soylemesi

Kizin cocukluguna ver kapa mevzuyu artik bence

En ufak bir tartisma da babamin evine giderim diye dusunmeyin lütfen.
Evlilik bu mu ya ?
Kavga da olur gürültü de hemen evi terk edin.
Edin de araniz iyice acilsin soğuyun birbirinize karsi.

Yani gorumcem gorumcem derken ogrenci cocuk yasta bi kiz cahilce biseyler soylemis esin de sen de olay aninda agzinin payini vermissiniz sen eve gelince hala ustunde durmussun cok uzatmissin esin o yuzden sinirlenmis

Esim olayin daha sogumadan haksizmis gibi gidip sarilip opup gonlumu almasaydi boyle buyumezdi...benim kirginligimi kimse anlamadi....

Mesaj atmak ve ailenizin yanina gitmek kotu tercihler... Sadece olaylari tirmandirir cozmez...

Acaba cumlelerinizi sert mi kurdunuz gorumceniz hakkında konusurken duvarları yumruklayacak kadar neden sinirlendi?

###Yaptıkların sana daha iyi bir yaşam sundu mu?###

En ufak bir tartisma da babamin evine giderim diye dusunmeyin lütfen.
Evlilik bu mu ya ?
Kavga da olur gürültü de hemen evi terk edin.
Edin de araniz iyice acilsin soğuyun birbirinize karsi.

Inanin tartisma aninda bunu dusunemiyorsunuz..yapmicam zaten.ama inanilmaz kirginim ve kizginim..encokta esimin yanimda olmayisi sasirtti beni...
..................................

Görümce küçük mü merak ettim . Bence de baba evine gitmeyi düşünmeyin olaylar büyür boş yere üzülmesin aileniz .
Olay daha çok yeni hele bir sakinleşin fikriniz düşünceleriniz değişebilir öfkeyle kalkmayın kısacası .

Mesaj atmak ve ailenizin yanina gitmek kotu tercihler... Sadece olaylari tirmandirir cozmez...

Acaba cumlelerinizi sert mi kurdunuz gorumceniz hakkında konusurken duvarları yumruklayacak kadar neden sinirlendi?
Biz evlenirken esimin ailesi hic yardimci olamadi.ve inanilmaz bi borcun altindayiz.hersey ust uste gelince bide esi kizkardesi arasinda kalinca delirdi...az once baktim salonda namaz kiliyor..oda uyuyamadi bende.....aramiza tas girdi..bakalim ne zaman tutup atabilicez o tasi

###Yaptıkların sana daha iyi bir yaşam sundu mu?###
............................

Bence "konuyu kapadik daha ne uzatiyosun o benim kardesim kotuluk dusunerek demedi ya sen ne demeye calisiyosun" diye dusunmus olabilir. Erkekler malesef bekledigimiz cevaplari hic bizaman ver(e)miyolar.

görümcen çok saygısız, eşin de çok anlayışsız.. 2 saat gönlünü almasa incileri dökülmezdi kardeşinin.. neyse sen bekle sükunetle.. gelecek sefere görümcen en ufak bir şey söylediğinde, "iki seferdir haddini aşıyorsun, kendine gel çocuk değilsin sen" diye bozarsın.. bir kere bozarsın bir daha nasıl davranması gerektiğini öğrenir..

Back
X