- Emoji Skoru
- 51.232
- Puanlar
- 548
Kan vermemisHayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin inşallah. Bu koyulukta kan sonucun ne çıktı acaba?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kan vermemisHayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin inşallah. Bu koyulukta kan sonucun ne çıktı acaba?
Esinede keciboynuzu kaynat canisi fazlasi herseyin zarqr canim zaten 15 gun icily orBen 6 ayda bir yapıyorum fazlası iyi değil zaten rahim inceltebiliyır. Geçen ay da 6 ay önce de içtim günü gününde geldi reglim. Süper bir şey bu soğan. Teyzem soğan kürü ile gebe kaldı. Arkadaşım da. Ama benim sorun Bende değil eşimde ondan dolayı pek işe yaramıyor çocuk için.
Ben çok idare ettim kuzu. Defalarca uyardık. Aradım zabıtayı..Daireler hep oyle canim idare iste napcan
Canım ben eşime keçi boynuzu kaynatıp verdim çok düştü sayımız maalesef. Keçi boynuzu bazılarında ters etki yapıyor. Hormonlarda bi sıkıntı olabilir test yapacak hormon testi İnşallah Spermler düzelmiş tir em son 2 ay önce yaptık, bi süre daha gebe kalmazsam tekrar yapsınEsinede keciboynuzu kaynat canisi fazlasi herseyin zarqr canim zaten 15 gun icily or
Drmekki siniri asmislar canisiBen çok idare ettim kuzu. Defalarca uyardık. Aradım zabıtayı..
Hem nasıl..Drmekki siniri asmislar canisi
yap bacım içek gııı :)ben akşamları karafil çayı içiyorum kızlar yumurtalıkları uyarıyomuş ahmi uyarıyomuş bi çay bardağına 2-3 tane karanfil tanesi atıp kaynatıyom biraz bekliyom soğusun diye sonra içiyorumVallahi suan icimden hepinize bir tencere kaynatip icirmek geldi sira sira![]()
Yapabilsem keske ihmal etmeyin yapin inseALLaHyap bacım içek gııı :)ben akşamları karafil çayı içiyorum kızlar yumurtalıkları uyarıyomuş ahmi uyarıyomuş bi çay bardağına 2-3 tane karanfil tanesi atıp kaynatıyom biraz bekliyom soğusun diye sonra içiyorum
Sağlıkla ilerlesinKizlar merhaba ben bugun hastaneye gittim dun kan vermistim bugun sonuc aldim hamileyimmmm ama daha yeniymis cok kucuk 10 gun sonra gel keseye bakalim dedi allah isteyen herkese nasip etsin rabbim kimsenin gozunu yolda birakmasin insallah kizlar dariisi basiniza en kisa zamanda❤
Amin canim allah razi olsun darisi basiniza insallahSağlıkla ilerlesin![]()
Hayırlı olsun sağlıkla ilerlesinKizlar benim de kan sonuucm çıktı 1145 geldi darısı sizlerin başına inşallah![]()
Çok teşekkür ederim ins ins en kısa sürede sizlerinde haberinizi almak istiyorumHayırlı olsun sağlıkla ilerlesin![]()
Kan vermedim henüz canım inş güzel ilerler testlere göre evet hamileyimaay canım kaçırmışım ben gebe misin![]()
| | ||
| |
Gözükür bir kaç güne canım stres yapma bat nezamandı sizin kaçgün geciktibenimde 1685 cıkti ama kese gozukmedi cuma geldi insallah gozukur korkuyorm ya
Çok teşekkür ederim canım sagollasın kan vermedim salı günü vermeyi düşünüyorum bat geçsin diye bekliyorumHayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin inşallah. Bu koyulukta kan sonucun ne çıktı acaba?