Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    495
Ben 6 ayda bir yapıyorum fazlası iyi değil zaten rahim inceltebiliyır. Geçen ay da 6 ay önce de içtim günü gününde geldi reglim. Süper bir şey bu soğan. Teyzem soğan kürü ile gebe kaldı. Arkadaşım da. Ama benim sorun Bende değil eşimde ondan dolayı pek işe yaramıyor çocuk için.
Esinede keciboynuzu kaynat canisi fazlasi herseyin zarqr canim zaten 15 gun icily or

Esinede keciboynuzu kaynat canisi fazlasi herseyin zarqr canim zaten 15 gun icily or
Canım ben eşime keçi boynuzu kaynatıp verdim çok düştü sayımız maalesef. Keçi boynuzu bazılarında ters etki yapıyor. Hormonlarda bi sıkıntı olabilir test yapacak hormon testi İnşallah Spermler düzelmiş tir em son 2 ay önce yaptık, bi süre daha gebe kalmazsam tekrar yapsın

Vallahi suan icimden hepinize bir tencere kaynatip icirmek geldi sira sira:kızgın:
yap bacım içek gııı :)ben akşamları karafil çayı içiyorum kızlar yumurtalıkları uyarıyomuş ahmi uyarıyomuş bi çay bardağına 2-3 tane karanfil tanesi atıp kaynatıyom biraz bekliyom soğusun diye sonra içiyorum

Kizlar merhaba ben bugun hastaneye gittim dun kan vermistim bugun sonuc aldim hamileyimmmm ama daha yeniymis cok kucuk 10 gun sonra gel keseye bakalim dedi allah isteyen herkese nasip etsin rabbim kimsenin gozunu yolda birakmasin insallah kizlar dariisi basiniza en kisa zamanda 🤲

yap bacım içek gııı :)ben akşamları karafil çayı içiyorum kızlar yumurtalıkları uyarıyomuş ahmi uyarıyomuş bi çay bardağına 2-3 tane karanfil tanesi atıp kaynatıyom biraz bekliyom soğusun diye sonra içiyorum
Yapabilsem keske ihmal etmeyin yapin inseALLaH

Kizlar merhaba ben bugun hastaneye gittim dun kan vermistim bugun sonuc aldim hamileyimmmm ama daha yeniymis cok kucuk 10 gun sonra gel keseye bakalim dedi allah isteyen herkese nasip etsin rabbim kimsenin gozunu yolda birakmasin insallah kizlar dariisi basiniza en kisa zamanda 🤲
Sağlıkla ilerlesin 🙏

KAÇ YAŞINDASIN? ➔26
KAÇ AYDIR/SENEDİR İSTİYORSUN? ➔2 aydır
İLK GEBELİĞİN Mİ? ➔evet
KAYBIN VAR MI? ➔hayir
REGLİN DÜZENLİ MİYDİ? ➔evet
EŞİNDE YA DA SENDE BİR SAĞLIK PROBLEMİ VAR MIYDI?➔ hayır
KÜR YA DA İLAÇ KULLANDINIZ MI?➔kullanmadik ama eşime hergun keçiboynuzu pekmezi ve keçiboynuzu yedirdim bir de ben yumurtlama zamanım kuru incir tükettim her gün 1 tane
HAMİLE KALMAK İÇİN KLOMEN/AŞILAMA/TÜP BEBEK GİBİ BİR TEDAVİ ALDIN MI?➔hayir
OVÜLASYON TAKİBİ YAPTIN MI?➔hayir
HANGİ GÜNLERİ DEĞERLENDİRDİN?➔ regl bittigi günden itibaren gün aşırı değerlendirdim
BELİRTİLERİN VAR MIYDI, NE ZAMAN BAŞLADI?➔regliden bir hafta önce yorgunluk ve bel ağrısı çektim.
ÇİFT ÇİZGİYİ BATA KAÇ GÜN KALA GÖRDÜN?➔bata 3 gün kala silik çizgi gördüm ama kan vermek için regli günümun geçmesini bekledim
BU SÜRECİ YAŞAYAN ARKADAŞLARA TAVSİYELERİN NELERDİR?➔ gün aşırı değerlendirmelerini ve eşlerinize ve kendinize keçiboynuzu yedirmenizi ve yemenizi tavsiye ederim
İns en kısa sürede topikteki herkesin hamile olmasını diliyorum
Dualarım sizinle iyiki bu topige girmişim sizin enerjiniz sayesinde dusunmemeyi beklemeyi öğrendim herkese teşekkür ediyorum.
@iloveme inanıyorum en kısa sürede emeğinin emeklerinizin karşılığını alacaksınız 😊🌼

[QUOTE="iloveme, post: 65246568,

• KAÇ YAŞINDASIN? ➔23
  • KAÇ AYDIR/SENEDİR İSTİYORSUN? ➔7 ay
  • İLK GEBELİĞİN Mİ? ➔2.
  • KAYBIN VAR MI? ➔yok
  • REGLİN DÜZENLİ MİYDİ? ➔evet
  • EŞİNDE YA DA SENDE BİR SAĞLIK PROBLEMİ VAR MIYDI?➔yok sadece proaktin biraz yuksek cikmisti ilac ictim dustu ve hamile kaldim
  • KÜR YA DA İLAÇ KULLANDINIZ MI?➔ ilaç dostinex
  • HAMİLE KALMAK İÇİN KLOMEN/AŞILAMA/TÜP BEBEK GİBİ BİR TEDAVİ ALDIN MI?➔hayir
  • OVÜLASYON TAKİBİ YAPTIN MI?➔hiç yapmadim
  • HANGİ GÜNLERİ DEĞERLENDİRDİN?➔hergün 🤭😃
  • BELİRTİLERİN VAR MIYDI, NE ZAMAN BAŞLADI?➔belirtilerim vardi bata 1 hafta kala başladi kasikta batma ağri bel agrisi baş dönmeleri çok hafif adete 8 gun kala baya kabizlik iştahda artma gögüslerimde hassasiyet simdi gogusun kara olan yerlerimde damarlanma hassaslaşma akintida az birşey ve sık sık idrara çıkma en belirgin kasikta batma olunca suphelendim normlade adet olunca olmuyordu ve adet olacakmisim gibi hissettim ama olmadi
  • ÇİFT ÇİZGİYİ BATA KAÇ GÜN KALA GÖRDÜN?➔1 gun kala ögrendim
  • BU SÜRECİ YAŞAYAN ARKADAŞLARA TAVSİYELERİN NELERDIR? allah isteyen herkese nasip etsin rabbim kimsenin gozunu yolda birakmasin🤲

benimde 1685 cıkti ama kese gozukmedi cuma geldi insallah gozukur korkuyorm ya
Gözükür bir kaç güne canım stres yapma bat nezamandı sizin kaçgün gecikti

Hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin inşallah. Bu koyulukta kan sonucun ne çıktı acaba?
Çok teşekkür ederim canım sagollasın kan vermedim salı günü vermeyi düşünüyorum bat geçsin diye bekliyorum

Back
X