Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    495
Günaydın kızlar 😘☀☀
İdrar testi yaptım az önce negatif çıktı ve biliyorsunuz idrar testleri de artık çok hassas üretiliyor. Artık olsa kesin çıkardı diye düşünüyorum. Kan testinin sonucu henüz çıkmadı ama dün verdiğime göre o da negatif gelecek.. doktoruma mesaj attım o ne derse artık ona göre hareket edeceğim.. @iloveme @melinda- @husniye35 @masalkzz @severenim15
Hayırlısı olsun canım, bebişin en sağlıklı zamanda gelecek inşallah :dua: :KK200:

• KAÇ YAŞINDASIN? ➔ 23
  • KAÇ AYDIR/SENEDİR İSTİYORSUN? ➔ 3 aydır
  • İLK GEBELİĞİN Mİ? ➔ 2.
  • KAÇINCI ÇOCUĞUN OLACAK ➔ 2. InseALLAH
  • KAYBIN VAR MI? ➔ Hayır
  • REGLİN DÜZENLİ MİYDİ? ➔ Hayır
  • EŞİNDE YA DA SENDE BİR SAĞLIK PROBLEMİ VAR MIYDI? VARSA NEYDİ➔ Esimde yok bende pco var
  • KÜR YA DA İLAÇ KULLANDINIZ MI?➔ EVET kendime sogan suyu esime keciboynuzu kūrū
  • HAMİLE KALMAK İÇİN KLOMEN/AŞILAMA/TÜP BEBEK GİBİ BİR TEDAVİ ALDIN MI?➔ hayır
  • OVÜLASYON TAKİBİ YAPTIN MI?➔ hayir
  • HANGİ GÜNLERİ DEĞERLENDİRDİN?➔ Gūnaşırı
  • BELİRTİLERİN VAR MIYDI, NE ZAMAN BAŞLADI?➔ Evet vardi reglime 10 gun kala kasik agrisi tek tarafli gogus agrisi ve beyaz akinti
  • ÇİFT ÇİZGİYİ BATA KAÇ GÜN KALA GÖRDÜN?➔ Adetten fun under 1 gun sonra
  • BU SÜRECİ YAŞAYAN ARKADAŞLARA TAVSİYELERİN NELERDİR?➔
  • Sogan suyunu deneyin lutfen meryem suresini ve salati tefriciyeyi ihmal etmeyin unutmayin canlarim her nasip vaktine esirdir. .

Kızlar canım çok sıkıldı eşimin ekibinde biri pozitif çıkmış ve eşim de 2 3 gündür halsizsi hasta olcam diyip duruyordu soğuk algınlığı gibi bugün test yaptırıyor o koronada ben de koronayım aşırı modum üştü
Canım hic korkma ,hemen bol bol C vitamini içeren meyveler al, nane limon yap ve en az 3 litre su icin biz 20 gün de negatif e döndük, bir de bol bol çorba icsenizçok faydası oldu paça işkembe tarzı. Sizin şehirde de hemen karantina olup eve ilaç geliyor mu

Kızlar gecikmenin 3. Günü hiçbir belirtim yoktu fakat artık test yapayım dedim 10 snde çıktı cildircam gerçekten elim ayağım titriyor yanlış testi mi yaptım diye kontrol ettim kaç defa inanamıyorum inanamıyorum
gozunuz aydn insallah saglikla kucaginiza alirsiniz😘

Kızlar ben 2 ay önce klomen, 1 ay önce femara kullandım ama bu ay hiç birşey kullanmadım. Ve ben yumurtalık ne tarafta büyüdü çatlamaya yakın ve çatladığını hissedenlerdenim, yumurtlama sancısını 1-2 gün yaşarım.
Ve bu ay hiç birşey kullanmadığım halde hem sağ hem solda yumurtalarım büyüdüğünü hissediyorum. İlaçlardan önceki zamanlarda hep tek tarafta hissederdim. Ama bu ay ilaç kullanmadan 2 yumurtam olma ihtimali nedir??

Canim her
İnşallah oyle tabi derdi veren rabbim dermanı da vardır elbette çaresiz değiliz Allah'a şükür imkanimiz olmasa da bı yerden kapı açılıyor Rabbime siginmaktan başka yapcak bişey yok
[/QUOT
her derdin bir dermani vardir Rabbim sizide dermaniniza kavustursun size hayirli evlatlar nasip etsin sık sık buraya gir kafani dagit o hamilelerede bakimnca Rabbim o mucizeyi banada yasatucak diye dusun

Canım hic korkma ,hemen bol bol C vitamini içeren meyveler al, nane limon yap ve en az 3 litre su icin biz 20 gün de negatif e döndük, bir de bol bol çorba icsenizçok faydası oldu paça işkembe tarzı. Sizin şehirde de hemen karantina olup eve ilaç geliyor mu
Bugün çorba yapcam et suyuna, eğer pozitifi çıkmazsa karantina yok ama pozitif çıkarsa var canım

Kızlar canım çok sıkıldı eşimin ekibinde biri pozitif çıkmış ve eşim de 2 3 gündür halsizsi hasta olcam diyip duruyordu soğuk algınlığı gibi bugün test yaptırıyor o koronada ben de koronayım aşırı modum üştü
Negatiftir inşallah 🙏

Bugün çorba yapcam et suyuna, eğer pozitifi çıkmazsa karantina yok ama pozitif çıkarsa var canım
Hiç korkmayın canım ne olursa olsun çok çabuk atlatırsınız insallah, bol bol icin sıvı tüketin insallah negatif çıkar bunun stresi insani mahvediyor gecen ay mahvolmuş haldeydim ben

Kızlar gecikmenin 3. Günü hiçbir belirtim yoktu fakat artık test yapayım dedim 10 snde çıktı cildircam gerçekten elim ayağım titriyor yanlış testi mi yaptım diye kontrol ettim kaç defa inanamıyorum inanamıyorum
Senide aylar önceki topikten hatırlıyorum canım. Sanırım sende uzun zamandır bekliyordun.Ne güzel net 2 çizgi ile öğrenmiş oldun bebeğini. Ne mutlu sana 🌹Allahım kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏 hemen soru cevaba geç ben çok merak ettim 😊

Kızlar ben 2 ay önce klomen, 1 ay önce femara kullandım ama bu ay hiç birşey kullanmadım. Ve ben yumurtalık ne tarafta büyüdü çatlamaya yakın ve çatladığını hissedenlerdenim, yumurtlama sancısını 1-2 gün yaşarım.
Ve bu ay hiç birşey kullanmadığım halde hem sağ hem solda yumurtalarım büyüdüğünü hissediyorum. İlaçlardan önceki zamanlarda hep tek tarafta hissederdim. Ama bu ay ilaç kullanmadan 2 yumurtam olma ihtimali nedir??
Canlar bunu cevaplayacak kimse yok mu ? 😔

Hiç korkmayın canım ne olursa olsun çok çabuk atlatırsınız insallah, bol bol icin sıvı tüketin insallah negatif çıkar bunun stresi insani mahvediyor gecen ay mahvolmuş haldeydim ben
Kendimden değil de çevreme bulaştırma korkusu beni geriyor acaba var mıydı kime bulaştırmışımdır diye bi de hamilelik olursa sıkıntı olur mu diye korkuyorum😔

Bence o ilaçların etkisi hemen geçmiyor devam ediyor o yüzden çift yumurta büyümüş olabilir geçen aydan uyarılan yumurtalar büyümeye devam etmiştir
Aradan 1 ay geçmesine rağmen bu mümkünmü? Dur bakalım daha neler öğrenecez. Teşekkür ederim cnm.

Kendimden değil de çevreme bulaştırma korkusu beni geriyor acaba var mıydı kime bulaştırmışımdır diye bi de hamilelik olursa sıkıntı olur mu diye korkuyorum😔
Hiç aklını bulandırma şimdi. Sakin kal. Allahın izniyle temiz bir sonuç gelsin 🙏

Aradan 1 ay geçmesine rağmen bu mümkünmü? Dur bakalım daha neler öğrenecez. Teşekkür ederim cnm.
Mümkün tabi ben bu ay reglden sonra yumurtladım bi de dün akşam mesela Dr olabilir geçen aydan büyümeye başlayan bi yumurta reglde de büyümeye devam edip regl bitimi pik olabilir demiş, klomen femara çok etkili ilaçlar böyle bi etki yaratması normal bence

Mümkün tabi ben bu ay reglden sonra yumurtladım bi de dün akşam mesela Dr olabilir geçen aydan büyümeye başlayan bi yumurta reglde de büyümeye devam edip regl bitimi pik olabilir demiş, klomen femara çok etkili ilaçlar böyle bi etki yaratması normal bence
E ben ovülasyon testini yapmaya 2 gün önce başladım, reglim biteli 6 gün oluyor, o geçen günlerde ovülasyon gerçekleşmiş olabilir mi? Bende diyorum neden erken yumurtlama ağrısı çekiyorum. Offf şimdi bekleyecem bakalım ovü testlerim pik yapacak mı 😒

Back
X