- Emoji Skoru
- 3.401
- Puanlar
- 83
Albi test artık favorimizbu arada 6 gün için çok iyi değerr@masalkzz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Albi test artık favorimizbu arada 6 gün için çok iyi değerr@masalkzz
Yaaaaaa kiz ben de umutlandım simdi benim de vajinadaydiİnşallah canım bu sefer içim biraz daha ferah erken öğrendim iğnelerime baslıcam hemen. Vajinadaydı canım. Rabbim sanada kısmet etsin bu ay inşallah![]()
canım herkesin idrara karışma süresi biraz farklı olabiliyor 2 gün sonra tekrarla istersen testiCanım adet listesine baktım arkadaş 6 günü varken yapmış silik çıkmış galiba ikinci çizgi... Bende bu sabah 1 haftam kala yaptım çok net tek çizgi çıktı ...kendi kendime dedim eğer olsaydı belki benimde 2. Çizgi silik çıkabilirdi ..
![]()
edicem kuzum inşallah ilerlicek 1 hafta kala çıkması bile mucize gibi bişiAy canım dua edin iyi ilerlesin15 cıktı bat 26 snda 6 gün var yani
evet kuzum, rabbim hakkımızda en güzelini nasip etsin inşallahBak ben tam sana yazvaktım ben ne kadar kötüydüm kac gündür hep agladım rabbime sükür hamileymişimİnşallah sende öyle olcaksın
![]()

maşallah 1 haftada çıkmış testteCanım pik gecen ptesi gördüm salıda catlamayı gördüm. Cok teşekkür ederim rabbim hepinize en hayırlı zamanda kısmet etsin![]()
Canım doktorum zaten yumurtlamaadan eminsen 8-9 gün sonrasında kanda yüksek ihtimal cıkar demişticanım herkesin idrara karışma süresi biraz farklı olabiliyor 2 gün sonra tekrarla istersen testi
edicem kuzum inşallah ilerlicek 1 hafta kala çıkması bile mucize gibi bişi
evet kuzum, rabbim hakkımızda en güzelini nasip etsin inşallah
maşallah 1 haftada çıkmış testte![]()
Minik daha çok küçük annesi allahım inşallah güzelce tutunur bir an once artar . Kaç gün Sonra tekrarlayacaksın bisey dediler miAy canım dua edin iyi ilerlesin15 cıktı bat 26 snda 6 gün var yani
Canım istersen bi test yap sendeYaaaaaa kiz ben de umutlandım simdi benim de vajinadaydiama çok yakıciydı benimkisi ya neydi o öyle ilk kez yaşadım oyle bisey
Kaciydi yumurtlamanCanım doktorum zaten yumurtlamaadan eminsen 8-9 gün sonrasında kanda yüksek ihtimal cıkar demişti
idrar da çıkması da güzel kuzu genelde idrarda pek çıkmaz 6 gün kala :) ya şu soru cevabı yapta merakımızı giderelimCanım doktorum zaten yumurtlamaadan eminsen 8-9 gün sonrasında kanda yüksek ihtimal cıkar demişti
Heemen yapayımidrar da çıkması da güzel kuzu genelde idrarda pek çıkmaz 6 gün kala :) ya şu soru cevabı yapta merakımızı giderelim![]()
12 si canım pik13 catlamaKaciydi yumurtlaman
Ilişki nsl olmuştu yumurtama zamanları nsl degerlendirmistinizCanım doktorum zaten yumurtlamaadan eminsen 8-9 gün sonrasında kanda yüksek ihtimal cıkar demişti
Bakayım canım 2 gün sonra yapıp buraya yazarim sonucu ..canım herkesin idrara karışma süresi biraz farklı olabiliyor 2 gün sonra tekrarla istersen testi
edicem kuzum inşallah ilerlicek 1 hafta kala çıkması bile mucize gibi bişi
evet kuzum, rabbim hakkımızda en güzelini nasip etsin inşallah
maşallah 1 haftada çıkmış testte![]()
keçi boynuzu markası hünnap mıydı kuzu
- KAÇ YAŞINDASIN? ➔26
- KAÇ AYDIR/SENEDİR İSTİYORSUN? ➔16 aydır
- İLK GEBELİĞİN Mİ? ➔3. İlk ikisi düşük oldu
- KAÇINCI ÇOCUĞUN OLACAK ➔1
- KAYBIN VAR MI? ➔2 tane var
- REGLİN DÜZENLİ MİYDİ? ➔evet
- EŞİNDE YA DA SENDE BİR SAĞLIK PROBLEMİ VAR MIYDI? VARSA NEYDİ➔bende pıhtlaşma problemi var
- KÜR YA DA İLAÇ KULLANDINIZ MI?➔eşime bu ay keci boynuzu özü kullandırttım, bende omega 3 d vitamini kullandım
- HAMİLE KALMAK İÇİN KLOMEN/AŞILAMA/TÜP BEBEK GİBİ BİR TEDAVİ ALDIN MI?➔bundan 2 ay önce 3 aylık klomen tedavisi gördüm ama gebelik olusmadı
- OVÜLASYON TAKİBİ YAPTIN MI?➔evet
- HANGİ GÜNLERİ DEĞERLENDİRDİN?➔pik ve sonraki 2 gün yani 3 günü üst üste değerlendirdik
- BELİRTİLERİN VAR MIYDI, NE ZAMAN BAŞLADI?➔yumurtlamadan 8 gün sonra vajinada batma hissi bata 1 hafta kala bel agrısı gögüs sızlaması
- ÇİFT ÇİZGİYİ BATA KAÇ GÜN KALA GÖRDÜN?➔6 gün kala
- BU SÜRECİ YAŞAYAN ARKADAŞLARA TAVSİYELERİN NELERDİR?➔kızlar eşimde keci boynuzu özünden fayda gördüğümüzü düşünüyorum doktorum önermişti zaten. Ve bugüne kadar d vit değerime hiç bakılmamıstı bu ay baktırdım cok düşük cıktı ve takviye aldım belkide o vesile oldu. Ben stres yapmayın falan diyemeyecegim cünkü bu ay cok stresli ve mutsuzdum hiç olmayacak gibi hissediyordum ama oldu bide meryem suresi pkuudm bu ay uyumadan önce hergece karnıma elimi koyup 1 tane okudum. Çok şükür oldu. Darısı inşallah sağlıkla hepinizin başına
şu keçiboynuzunu nerden aldın canımcım markası nedir
- KAÇ YAŞINDASIN? ➔26
- EŞİNDE YA DA SENDE BİR SAĞLIK PROBLEMİ VAR MIYDI? VARSA NEYDİ➔bende pıhtlaşma problemi var
- KÜR YA DA İLAÇ KULLANDINIZ MI?➔eşime bu ay keci boynuzu özü kullandırttım, bende omega 3 d vitamini kullandım
- HAMİLE KALMAK İÇİN KLOMEN/AŞILAMA/TÜP BEBEK GİBİ BİR TEDAVİ ALDIN MI?➔bundan 2 ay önce 3 aylık klomen tedavisi gördüm ama gebelik olusmadı
- HANGİ GÜNLERİ DEĞERLENDİRDİN?➔pik ve sonraki 2 gün yani 3 günü üst üste değerlendirdik
- BELİRTİLERİN VAR MIYDI, NE ZAMAN BAŞLADI?➔yumurtlamadan 8 gün sonra vajinada batma hissi bata 1 hafta kala bel agrısı gögüs sızlaması
- BU SÜRECİ YAŞAYAN ARKADAŞLARA TAVSİYELERİN NELERDİR?➔kızlar eşimde keci boynuzu özünden fayda gördüğümüzü düşünüyorum doktorum önermişti zaten. Ve bugüne kadar d vit değerime hiç bakılmamıstı bu ay baktırdım cok düşük cıktı ve takviye aldım belkide o vesile oldu. Ben stres yapmayın falan diyemeyecegim cünkü bu ay cok stresli ve mutsuzdum hiç olmayacak gibi hissediyordum ama oldu bide meryem suresi pkuudm bu ay uyumadan önce hergece karnıma elimi koyup 1 tane okudum. Çok şükür oldu. Darısı inşallah sağlıkla hepinizin başına
Aminnnn canım hepimiz geçelim bu imtihanı İnşaAllah isyan etmeden güzelce tamamlayalım İnşaAllahNe güzel yazmışsın canım .. herkesin imtihanı farklı olur ben 4 yıldır çocuk konusunda imtihanda olduğuma inanıyorum .. Rabbim imtihanını hakkıyla geçen kullardan eylesin... Sabrımızın sonu selamet olsun inşallah![]()
Yaaaaaaaa harika yaaaaaaa mucizen geldi işte bakkkkkk çok sevindim yaaaaaaa@melinda- @iloveme @zeynep-ahmet @fiona13 kızlar sonucum cıktı hamileyiim![]()
Güzel hamiş bize de dua etmeyi unutma kuzum
- KAÇ YAŞINDASIN? ➔26
Cnm ben de pik i 11inde gördüm benim de çatlama 12 ya da 13 ünde oldu gerçi ben hala yumurtladigima inanamıyorum o da ayrı bir konu12 si canım pik13 catlama