Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    495
kızlar pztsi günü saat 9 ameliyat olucam tüplerimden birini alucaklar sonrasında inslh pataloji sonucun iyi gelirse tekrar buralara dönerim şimdilik buradan ayrılıyorum cok fazlada takip edemiyorum zaten ağrılarım var hakkını helal edin hamiş arkadaşlardan bol bol dua istiyorum pataloji sonucun temiz ciksin yeter bana Allahim 4 yaşındaki yavruma bağışlasın beni
allahım yardım eder canım içini
ferah tut🙏🏻 biran önce güzel haberlerle dön aramıza

Hanımlaaaar var mı güzel haberi olan ? :anneadayı:

@Rabbi Hebli Mines Salihin 16.10.20202 YILGECİKME
@gocmenkizi_35 18.10.20205 AYGECİKME
@ciklettt 20.10.20202 YIL
@rmseren 21.10.20205 AY
@tikitak 21.10.20201 YIL
@yesilli1 22.10.20207 AY
@Betulyusuf 22.10.202018 AY
@Sinoplu1722.10.20209 AY
@KelebekkB 23.10.20205 AY
@Ihlamuragaci37 24.10.20201,5 YIL
@melinda- 24.10.20201 AY
@Menekse moru 24.10.20202 AY
@SnowySecret 24.10.20207 AY
@Yellowpepper 25.10.20206 AY
@PpAaSs 25.10.20201 YIL
@Zeymuss0103 25.10.20206 AY
@sedanur4004 25.10.20202 AY
Beni kasım 17 olarak gğncelleyebilirsin canım hastayım 😞

gözün aydın hayırlı olsun canım :KK36:seni soru cevaba alalım da anlat bize neler oldu :KK39:
Öncelikle herkese çok teşekkür ederim kızlar, Allah dileyen herkese sağlıklı sıhhatli hayırlı gebelikler versin inşAllah 🤲🏻🥰

• KAÇ YAŞINDASIN? ➔ 26
  • KAÇ AYDIR/SENEDİR İSTİYORSUN? ➔ 3 ay
  • İLK GEBELİĞİN Mİ? ➔ Evet
  • KAÇINCI ÇOCUĞUN OLACAK ➔1
  • KAYBIN VAR MI? ➔Hayır
  • REGLİN DÜZENLİ MİYDİ? ➔Evet
  • EŞİNDE YA DA SENDE BİR SAĞLIK PROBLEMİ VAR MIYDI? VARSA NEYDİ➔Hayır
  • KÜR YA DA İLAÇ KULLANDINIZ MI?➔Hayır
  • HAMİLE KALMAK İÇİN KLOMEN/AŞILAMA/TÜP BEBEKGİBİ BİR TEDAVİ ALDIN MI?➔Hayır
  • OVÜLASYON TAKİBİ YAPTIN MI?➔Evet/Takvimle
  • HANGİ GÜNLERİ DEĞERLENDİRDİN?➔Regl başlangıcından itibaren 16.gün
  • BELİRTİLERİN VAR MIYDI, NE ZAMAN BAŞLADI?➔Sırt ağrısı, kasık ağrısı döllenmeden hemen sonra, göğüs hassaslığı da regl geçince
  • ÇİFT ÇİZGİYİ BATA KAÇ GÜN KALA GÖRDÜN?➔4 gün sonra
  • BU SÜRECİ YAŞAYAN ARKADAŞLARA TAVSİYELERİN NELERDİR?➔Benim bu ay için hiç umudum yoktu, artık bakmak ya da kendimi üzmek istemiyordum bu konuda. Gece gündüz makale okuyup videolar seyrediyordum. Umudum olmadığı için bakmadım hiç bu ay. Kendimi başka şeylere vermiştim. Çok şükür 🤲🏻 Allah’ım isteyen herkese nasip etsin inşAllah 🤲🏻 Bir de bu ay Meryem Suresini dinlemiştim, bence çok büyük bir mucizesi var. Hepiniz için dua ediyorum kızlar, umarım hepimiz evlatlarımıza sağ salim hayırlısı ile kavuşuruz 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🥰🥰🥰💃🏻💃🏻💃🏻

Anladım kuzum geçmiş olsun kardeşimde şuan benzer bir durum yaşıyor da ondan sordum ama onun ağrısı mesanede karın bölgesinde idrarda ağrısı var Dr ondan da kan ve idrar istemiş bi de detaylı ultrason
Idrar tahlilinde net cikiyor canim kum var ise, insalah temiz cikar sonuclari, idrar tahlili de 1 saat icin sonuclaniyor zaten, hayirli hbrlerle insallh canim, cok gecmis olsun

Idrar tahlilinde net cikiyor canim kum var ise, insalah temiz cikar sonuclari, idrar tahlili de 1 saat icin sonuclaniyor zaten, hayirli hbrlerle insallh canim, cok gecmis olsun
sağol tatlımm inşallah :dua:

Kızlaaar kan verdim beta hcg değerim 250 çıktı çok şükür 🤲🏻 İnşAllah sağlıkla ilerleyen bir gebelik, hayırlı evlat olur 🤲🏻 Çok mutluyum çok şükür 🤲🏻🤲🏻🤲🏻💃🏻💃🏻💃🏻
Canimmmm cok sevindim hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah 😊😊🥰

iyi yapmışsın kuzum tekrar tekrar gidip strese gerek yok haber ver mutlaka :)

bunu okumuştum kuzu ben de benim b12 i düşük çıktı ilaç kullanıyorum şuan ama bazı dr larda bunun doğru olmadığını söylüyor daha önce bunun konusu geçmişti bizim topikte tabi yine de bilinçsizce vücuda aşırı yükleme yapmamak gerekli kuzu

Haber veririm canım.

Aslında uzun süredir multivitamin kullanmıyorum,yememe de çok dikkat etmedim hayvansal gıda olarak ama B12 neden yüksek bu kadar hala anlamadım.

Haber veririm canım.

Aslında uzun süredir multivitamin kullanmıyorum,yememe de çok dikkat etmedim hayvansal gıda olarak ama B12 neden yüksek bu kadar hala anlamadım.
Bilmiyorum ki kuzu ama sıkıntı bi durum olsa doktor söylerdi bence yüksek olması iyi bak benim de düşük yükselsin diye ilaç içiyorum

Malesef yine muhtesem dakik haliyle sabah geldi bu sefer çok belirti vardı şoktayım kısmet :(

Işte fazlası da zarar azı da... Insan ne yiyeceğini şaşırıyor
Cnm ben yemeyle icmeyle alakalı olduğunu pek sanmıyorum bu vitamin islerinin vucutla alakalı benim babam kadar et tüketen insan yoktur ama b12 si 250 min üzerine cikmaz

Cnm ben yemeyle icmeyle alakalı olduğunu pek sanmıyorum bu vitamin islerinin vucutla alakalı benim babam kadar et tüketen insan yoktur ama b12 si 250 min üzerine cikmaz
Evet canım doğru söylüyorsun ama B12 azlığında emilim sorunu olabiliyor ince bağırsaklarda babanınki öyle bir durum olabilir. B12 Yüksekliğinde ise yediklerine dikkat etmek gerekir diye düşünüyorum. Multivitaminler çok hızlı bir şekilde yukseltiyormus yediğin yiyeceklerden daha etkili ama ben çok uzun süredir multivitamin kullanmıyorum ve genelde k.hidrat ağırlıklı besleniyorum yani yediğime de dikkat etmiyorum onu kastetmek istemiştim. Valla anlam veremedim ben bu B12 işine

hayırlsı kuzum yeni bat nedir
20 Kasım canım. Bu ay hic bir sey yapmayi düşünmüyorum ovulasyon testi falan. Esimi sperm testine götürmeye çalışacağım bir de ona baktiralim.

Evet canım doğru söylüyorsun ama B12 azlığında emilim sorunu olabiliyor ince bağırsaklarda babanınki öyle bir durum olabilir. B12 Yüksekliğinde ise yediklerine dikkat etmek gerekir diye düşünüyorum. Multivitaminler çok hızlı bir şekilde yukseltiyormus yediğin yiyeceklerden daha etkili ama ben çok uzun süredir multivitamin kullanmıyorum ve genelde k.hidrat ağırlıklı besleniyorum yani yediğime de dikkat etmiyorum onu kastetmek istemiştim. Valla anlam veremedim ben bu B12 işine
hiperaktif bi beben olur annesi :anneadayı:

Eşim varikosel ameliyatı oldu 1 hafta önce doktor mucize beklemeyin dedi 😔
Zeymus ben hastanede çalışıyorum. Bebek isteyince de kadın doğum tüp bebek persomelleri ile içli dışlıyım. Benim eşimin de sperm sürekli düşüyordu. Polikliniğe gittik. Dr direk tüp bebek dedi. Çok üzüldüm ama Dr hatalarını bildiğim için alanında uzmana gitmeye karar verdim. Prof hoca.genetik test, hormon, kromozom, hepsini istedi. Poliklinik teki sadece semen analizi ile yorum yapmıştı. Neyse genetik temiz çıktı. adam tahlilere baktı testesroron düşük çıktı. İlaçla yükseltiyor. Yani demem o ki her doktora güvenme. Sonra bu olayı kadın doğumda ki ablaya anlattım. 40 yaşlarında. Benim eşimde varikosel amilayatı oldu. O iyi olsada senin rezerv bitmiş hamile kalman imkansız demiş Dr... Amelayttan 2 ay sonra doğal yoldan hamile kalmış :) ve okadar çok hikaye dinledim ki. Şahit olduğum da oldu. Tüp bebek merkezinde arkadaşın yanına gitmiştim. Hemşire karı kocaya işlem yapıyordu. Tüp bebek iptali. Hemşirenin dediği cümle şu <tüp bebeğe başlayacağınız ay ikiz gebelik oluştu diye notunu alıyorum diye> gözlerim nasıl doldu anlatamam. Moralini bozma lütfen

Öncelikle herkese çok teşekkür ederim kızlar, Allah dileyen herkese sağlıklı sıhhatli hayırlı gebelikler versin inşAllah 🤲🏻🥰

• KAÇ YAŞINDASIN? ➔ 26
  • KAÇ AYDIR/SENEDİR İSTİYORSUN? ➔ 3 ay
  • İLK GEBELİĞİN Mİ? ➔ Evet
  • KAÇINCI ÇOCUĞUN OLACAK ➔1
  • KAYBIN VAR MI? ➔Hayır
  • REGLİN DÜZENLİ MİYDİ? ➔Evet
  • EŞİNDE YA DA SENDE BİR SAĞLIK PROBLEMİ VAR MIYDI? VARSA NEYDİ➔Hayır
  • KÜR YA DA İLAÇ KULLANDINIZ MI?➔Hayır
  • HAMİLE KALMAK İÇİN KLOMEN/AŞILAMA/TÜP BEBEKGİBİ BİR TEDAVİ ALDIN MI?➔Hayır
  • OVÜLASYON TAKİBİ YAPTIN MI?➔Evet/Takvimle
  • HANGİ GÜNLERİ DEĞERLENDİRDİN?➔Regl başlangıcından itibaren 16.gün
  • BELİRTİLERİN VAR MIYDI, NE ZAMAN BAŞLADI?➔Sırt ağrısı, kasık ağrısı döllenmeden hemen sonra, göğüs hassaslığı da regl geçince
  • ÇİFT ÇİZGİYİ BATA KAÇ GÜN KALA GÖRDÜN?➔4 gün sonra
  • BU SÜRECİ YAŞAYAN ARKADAŞLARA TAVSİYELERİN NELERDİR?➔Benim bu ay için hiç umudum yoktu, artık bakmak ya da kendimi üzmek istemiyordum bu konuda. Gece gündüz makale okuyup videolar seyrediyordum. Umudum olmadığı için bakmadım hiç bu ay. Kendimi başka şeylere vermiştim. Çok şükür 🤲🏻 Allah’ım isteyen herkese nasip etsin inşAllah 🤲🏻 Bir de bu ay Meryem Suresini dinlemiştim, bence çok büyük bir mucizesi var. Hepiniz için dua ediyorum kızlar, umarım hepimiz evlatlarımıza sağ salim hayırlısı ile kavuşuruz 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🥰🥰🥰💃🏻💃🏻💃🏻
canım hayırlısı olsun gözün aydın çok sevindim:)tek 1 ilişkide mi oldu yani hamile kaldın 16.günü değerlendrdin yumurtlama günümüydü

Back
X