Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    495
Amin canim insAllah 12 ekim de silik gordum canim bat 16 ekimdi 15 ekimde beta verdim 134.59 cikti dun keseyi gordum cok sukur darisi tum arkadaslara insAllah
Ben de bat gününde ya da bir gün kala kan vereyim:)

Kızlar sizce bu pik mi? Hep yumurtlama zamanı ve sonrası göğüs ağrım olurdu şimdi elliyorum filan ama yok. İnanamıyorum o yüzden yumurtlamadım mı acaba diye düşünüyorum 🤦🏻‍♀️

Eklentiler

• 2523482A-4ED9-4E37-86F1-66BD4014FB38.webp
    2523482A-4ED9-4E37-86F1-66BD4014FB38.webp
    77,1 KB · Görüntüleme: 84
  • BE695485-6F3E-497D-9AA6-364D97E4702D.webp
    BE695485-6F3E-497D-9AA6-364D97E4702D.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 78
Yok ya endiselenme o kadarda yuksek degilmis belki benimde o degerdedir benim 300du doktor yinede b12 b vitamini takviye verdi 2 aydir kullaniyorum kesin 700 vardir polikistiklerde gebe kalmayi kolaylastiriyo dedi verdi folikasitte verdi ama 3 ay 3 kutu kullanmistim onu kullanmayi biraktim su an hamile kalirsam baslarim diye dusundum bende cok aliyorum vitamin d demir omega3 magnezyum c vitamini vs eskiden duzenli hergun aliyodum simdi azalttim gebe kalmami kolaylastirsin diye verdi doktorum kaliteli yumurtam olsun diye icini ferah tut asiri yuksekte degil ben yuksek degerden yuksektir sandim saglikla alirsin insallah kucagina canim hamileligin tadini çikar bak bizler kalmak icin mucadele verioz 😊
İnşallah canım teşekkürler 🌸 Ben de uzun süre bekledim fakat şimdi de başka şeyler çıkıyor işte. Umarım önemli bir sorun oluşturmaz.
Sen de enn kısa sürede hayırlı haberler alırsın canım inşallah ❤️❤️

Pik canm degerlendiriin 3gun😘
Kuşum eğer bu pikse bunun 6. Günü ve dediğim gibi hiçbir belirti Yok yumurtlamaya dair, şimdiye kadar hep göğüslerim ağrırdı hatta adete yakın vuramazdım elimi.. şimdi tık yok, o yüzden acaba mı diyorum hep

İnşallah canım teşekkürler 🌸 Ben de uzun süre bekledim fakat şimdi de başka şeyler çıkıyor işte. Umarım önemli bir sorun oluşturmaz.
Sen de enn kısa sürede hayırlı haberler alırsın canım inşallah ❤️❤️
Amin canim çok sagol insallah sorunsuz saglikla alirsin kucagina 🤗

Kizlar guvenilir erken gebelik testi varmi bildiginiz bi marka bi de kac gunde dogru sonuc verir kullanan varmi aranizda

Kuşum eğer bu pikse bunun 6. Günü ve dediğim gibi hiçbir belirti Yok yumurtlamaya dair, şimdiye kadar hep göğüslerim ağrırdı hatta adete yakın vuramazdım elimi.. şimdi tık yok, o yüzden acaba mı diyorum hep
Hep belirti gosterecek diye bisey yok ki canm

Ben bu ay belirtilerimin olduğu günlerde yumurtlamadım, daha sonra hiçbir belirtim yokken yumurtladım, olabiliyor öyle 🤗 Test yapmasam anlamayacaktım iyi ki yapmışım

Ben bu topiğin enerjisinin ve uğurunun isminden geldiğine inanıyorum. Bu topiği açarken bi düşündüm başlığına ne koysam hamilelik düşünenler mi?hamile kalmak isteyenler mi? Bebek isteyenler mi? Hiç biri altını doldurmadı. Sonra dedim ki biz ANNE olmak istiyoruz hamile kalmanın, bebek düşünmenin istemenin çok ötesinde bi duygunun peşindeyiz. Ve bir sayfamız olacaksa bu güzel isim altında olmalı bunu kalpten isteyen, iyi enerjili insanlarla olmalı🙏 çok şükür de burda bir aile gibi olduk çok uzun zamandır annelik hasreti çeken arkadaşlarımızın güzel haberlerini aldık bunları duydukça gördükçe o kadar mutlu oluyorum ki🙏 allahım listemizi bebeksiz bırakmasın, hep mutluluk gözyaşı dökelim inşallah 🙏
Amin canım amin .. 🙏 Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın ... Listedeki herkes hamile kalır , daha sonra da hamilelik ile ilgili bi topik kurup orada konuşuruz inşAllah 💞🙏

Yaa ne kadar güzel şeyler bunlar ☺️ Bizim doktorumuz da prof. hormon semen ve ultrason istedi. Ultrasonda reflü görünce ameliyat gerekli yoksa yapmazdım ilaçla yükseltmeye çalışırdık dedi. Birde eşime daha önce enfeksiyon geçirmişsin sanki damarların çok yapışık mış dedi alakası varmı sperm üretimiyle bilmiyorum. Doktor her ne kadar mucize beklemeyin dediyse de ben bekliyorum çünkü seninde dediğin gibi çok mucize şeyler duyuyorum o kişilerden biri de neden ben olmayayım diye düşünüp dua ediyorum. 🤗 Sizde ne kadar ilerleme var.?
Henüz semen vermedik.arimidex diye Bi ilaç verdi. Hormon verdik. Testesroron yükselmiş iyi geliyor ilaç dedi. 1 ay daha içecek. para ile alıyoruz. Bakalım 1 ay sonra semen veririz heralde

• KAÇ YAŞINDASIN? ➔ 30
  • KAÇ AYDIR/SENEDİR İSTİYORSUN? ➔ 2 Ay
  • İLK GEBELİĞİN Mİ? ➔ Hayir.
  • KAÇINCI ÇOCUĞUN OLACAK 2
  • KAYBIN VAR MI? ➔ Hayir
  • REGLİN DÜZENLİ MİYDİ? ➔ Evet
  • EŞİNDE YA DA SENDE BİR SAĞLIK PROBLEMİ VAR MIYDI? VARSA NEYDİ➔ Yoktu
  • KÜR YA DA İLAÇ KULLANDINIZ MI?➔ Hayir
  • HAMİLE KALMAK İÇİN KLOMEN/AŞILAMA/TÜP BEBEK GİBİ BİR TEDAVİ ALDIN MI?➔ Hayir
  • OVÜLASYON TAKİBİ YAPTIN MI?➔ Hayir
  • HANGİ GÜNLERİ DEĞERLENDİRDİN?➔ Ozellikle belirli gunleri baz almadim.
  • BELİRTİLERİN VAR MIYDI, NE ZAMAN BAŞLADI?➔ Vardi. 3. haftada uyku hali basladi. ilk gebeligimden bu durumu biliyorum. minik kramplar yasamaya basladim.
  • ÇİFT ÇİZGİYİ BATA KAÇ GÜN KALA GÖRDÜN?➔ bir hafta kala silik gordum. 5 gun kala betada ogrendim.
  • BU SÜRECİ YAŞAYAN ARKADAŞLARA TAVSİYELERİN NELERDİR?➔ Stresten uzak durulmali ve nasibin onunr hic bi seyin gecemeyecegi bilinmeli. Yaradan'a tevekkul etmeye devam edilmeli

Merhabalar, Bende ANNE olmak istiyorum. 2 yıllık evliyim. Doğru zamanı bulmak adına erteledik anne baba olmayı. Ona daha iyi bir yaşam verebilmek için. Sonra dedik doğru zamanlamayı belki bize o getirir belli mi olur her çocuk nasibi ile gelir derler ya.. 2,5 haftadır korunmuyoruz. Bir sonraki adet günüm 07.11.2020 3,5-4 aydır folik asit kullanıyorum. 2 Haftadır da balık yağı kullanmaya başladım (gebe kalmak için faydası var mı bilmiyorum) beni de eklerseniz sevinirim :) @iloveme

Kızlar bugün yumurtlamadan sonraki 9. Gün elimde erken gebelik testim var şimdi mi yapayım yarın sabah ilk idrarla mı yapayım

Back
X