Bebeek 3 hafta geriden geliyo

PrensesAnnesi_

Hayat Kısa Kuşlar Uçuyor🕊 İnekler Takla Atıyor 🐮
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2017
8.437
23.110
598
Meraba kizlar
Yengemin bebegi 35 haftalikti kilosu 2.300
Bu hafta gittigi doktor bebegin 32 haftalik gözüktüğünü 3 hafta geriden geldiğini nst ye bagliyacaklarini ve en ufak bişeydeerken doguma alacaklarini söylemiş bu gibi bir durumla karsilasan oldumu . Neler yasadiniz lutfen yengem cok tedirgin sizlerin msjina ihtiyaci var şimdiden tslr ederim ❤

Tek bir hekime göre düşünüp üzğlmesinler farklı hekime görünsünler vakit kaybetmeden. Cihazdan cihaza ölçümden ölçüme çok fark olur.
Bnde öyle düşünüyorum bas cevresine falan bakmis öyle demis yarin yine bir doktora gidecek umarim öyledir cihazdan dir :(

Canım bence de başka bi doktora daha gitsin,,,,, inşallah bi sıkıntı yoktur merak etme Doğum olsa bile kilosu iyi bi sıkıntı olmaz,,,, kuzenim 24 haftalık Doğum yapmıştı 650 grm doğdu bebeği normal ana kadar hastanede kaldı şuanda çok iyi 2.5 yaşında,,,,,,
Rabbim ömrünü uzun eder inşallahhhhh🙏🙏🙏🙏

Perinatologa gitmeli.
3 hafta sınırdır, tehlikeli olmakla olmamak arası bir durum.
Kilosu neyse ki iyi, herhangi bir aksilikte doğabilecek durumda çok şükür.
Eğer gerçekten 3 hafta geriyse ve alınması söz konusu ise, ciğer geliştiri iğne olmalı ve en azından 2 hafta daha beklenmeli diye biliyorum.

Canım bence de başka bi doktora daha gitsin,,,,, inşallah bi sıkıntı yoktur merak etme Doğum olsa bile kilosu iyi bi sıkıntı olmaz,,,, kuzenim 24 haftalık Doğum yapmıştı 650 grm doğdu bebeği normal ana kadar hastanede kaldı şuanda çok iyi 2.5 yaşında,,,,,,
Rabbim ömrünü uzun eder inşallahhhhh🙏🙏🙏🙏
Amin canim bnim masallah yeğenine darisi bizim kiza insallah 😕❤❤

Perinatologa gitmeli.
3 hafta sınırdır, tehlikeli olmakla olmamak arası bir durum.
Kilosu neyse ki iyi, herhangi bir aksilikte doğabilecek durumda çok şükür.
Eğer gerçekten 3 hafta geriyse ve alınması söz konusu ise, ciğer geliştiri iğne olmalı ve en azından 2 hafta daha beklenmeli diye biliyorum.
Cok rahatliyo yengem yorumları okurken allah razi olsun umariz kotu sonuclar almayiz

Oncelikle sakin olun, sizin icinizi rahatlatilacak bebek hikayemi yaziyorum. Benimde bebegim hep geriden geldi ama hep. Kesin sorun var dedim doguma kadar. 2 hafta 3 hafta hep gerideydi. Doktorum cok ustunde durmasa da ben kafaya takiyordum neden diye. Suyumun azalmasiyla 38. Haftada mecburi dogum yaptim. 47 cm ve 3.05 gr olarak oglum dunyaya geldi. 47 cm herkese bana da dahil epey kisa gozuksede aldigimiz hastane cikislari dahi buyuk gelsede saglikli bi bebek dogurdum. Simdi 19 aylik ve kendi ayindakilarden daha uzun ve kilosu daha fazla. O yuzden hamilesiniz sakin olup sureci sakinlikle atlatin lutfen🙏

Oncelikle sakin olun, sizin icinizi rahatlatilacak bebek hikayemi yaziyorum. Benimde bebegim hep geriden geldi ama hep. Kesin sorun var dedim doguma kadar. 2 hafta 3 hafta hep gerideydi. Doktorum cok ustunde durmasa da ben kafaya takiyordum neden diye. Suyumun azalmasiyla 38. Haftada mecburi dogum yaptim. 47 cm ve 3.05 gr olarak oglum dunyaya geldi. 47 cm herkese bana da dahil epey kisa gozuksede aldigimiz hastane cikislari dahi buyuk gelsede saglikli bi bebek dogurdum. Simdi 19 aylik ve kendi ayindakilarden daha uzun ve kilosu daha fazla. O yuzden hamilesiniz sakin olup sureci sakinlikle atlatin lutfen🙏
Gercektenmi masallah bebegine😊🥰😘 canim cok rahatlattin bizi allah razi olsun yengem sana ozelden yazacakmis o burayi pek beceremiyo ❤❤😍

Meraba kizlar
Yengemin bebegi 35 haftalikti kilosu 2.300
Bu hafta gittigi doktor bebegin 32 haftalik gözüktüğünü 3 hafta geriden geldiğini nst ye bagliyacaklarini ve en ufak bişeydeerken doguma alacaklarini söylemiş bu gibi bir durumla karsilasan oldumu . Neler yasadiniz lutfen yengem cok tedirgin sizlerin msjina ihtiyaci var şimdiden tslr ederim ❤
bol bol muz kasar crviz yesin yumurta et benimde oyle gerilik vardi sonra toparlandi yanilmiyordam zayif bebegin geri gelmesi iyi degil cunku sanviya neyim dayanamiyormus

Back
X