bi bakar mısınız

derinnn4567

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2020
83
12
3
30
arkadaşlar benim beklenen adet gününde 3 gün normal kanama sonra kahverengi kırmızı olacak şekilde bi adetim oldu yerleşme kanamasından şüphelendim ama 2-3 ped dolduracak kadardı günde 6-7 gün sürdü daha sonra bu hafta yumurtlama dönemine girdim şeffaf akıntım oldu sorum ise yumurtlama dönemine girmek binevi gebelik olmadığını gösterir mi çünkü hamilelik varsa yumurtlama da kesilir ya demek ki yerleşme kanaması değildi demi?

Kanama lekelenme şeklinde değilse ve kırmızı renge döndüyse adet kanamasıdır merak etmeyin 🤗

3 gün kanama kırmızı 2-3 ped dolduracak şekilde sonra kahverengi akıntı kan şeklinde değişmeli devam etti ve karnım falan da ağrıdı çok

Kahverengi bitmeye yakın olur. Eski kan atılır direk kahverengi de başlarken geliyorum der sonra kırmızıya döner. Ama hiç kırmızı olmadan kaheverengi devam ederse bir sorun vardır kist gibi .

Kahverengi bitmeye yakın olur. Eski kan atılır direk kahverengi de başlarken geliyorum der sonra kırmızıya döner. Ama hiç kırmızı olmadan kaheverengi devam ederse bir sorun vardır kist gibi .

3 gün kırmızı her ayki gibi sancılı sonra kahverengi kırmızı değişerek devam etti 6-7 gün yerleşme kanamasından şüphelendim

Back
X