Esimde ki son degisiklikleri nasıl degerlendirecegimi sasirdim

emelogrtmn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2019
19
1
1
42
9 yıllık evliyim ve 3 yildir ankarada yasiyorum. Bir mesleği var ve iki cocuk annesiyim. Evliligim simdi ye kadar duse kalka devam etti.esim oldukça sorumluluk sahibi ve cocuklarima duskun biridir..ama benlr Inatlasir zitlasir... Ancak 3 ay once ankara'daki bir etkinlik grubuna dagcilik alaninda hobi olarak katildi. Hatta bunun için kedisine araba muhimmat aldi. Dedim seviyor yapsin. Ancak son gunlerde ne tel elinden dusuyor ne de bu grubun etkinlikleri den kaliyor. Surekli grubun watshap grubundam msjlasip duruyor. Hafta içi calisiyo hafta Sonu grupla beraber. Ben tepkimi koyuncada bugunki gibi yalanlar söyleyerek katilmaya başladı. Ankarada yalnızim. Acikcasi surdurmekte zorlaniyorum. Ne yapacağımi bilmiyorum

Son düzenleme:
Yine Türkçe katili bir öğretmen...

Konuya cevap yazayım, kendisiyle konuşup empati yapmasını söyleyin. Sorumluluklarınız konusunda kaçmak gibi bir lüksünüz olmadığını da...
Az onceki hengamenin ardindan elim ayagima titrerken bu kadar kavusabiliyor cumleler. Yorumunuz için tesekkurler

Telefonda kiminlr yazısıyor
Nasıl yalanlar söylüyor ne icin tam olarak ?

Ne gibi yalanlar mesela?
Bence bir süre çok üzerine gitmeyip gizli gizli ne yapıyor diye bir gözetleyin,telde ne yaptığını falan görmeye çalışın.Pek hoş gelmedi bana.

Konu çok anlaşılır değil, bir düzenlerseniz iyi olur bence. Anladığım kadarıyla yorum yapacak olursam siz de eşiniz gibi bir hobi edinin ve o kendine bir gün ayırıyorsa diğer günü de siz ayırın, o çocuklara baksın. Tamamen yasaklamak, engellemek doğru değil diye düşünüyorum tabii bunun ne grubu olduğu da önemli.

Tecrübemi paylasşmak isterim ne kadar yüzleşir şikayet ederseniz o kadar o ortama girmek ister yalanlar başlr bir müddet dişinizi sıkıp gidiyorum dediğinde hiçbirsey geldiğinde hiçbirsey demeyeceksiniz zor ama olcak sizinle ilgili evle çıcuklarla ilgili birsey oldugunda geç duyucak neden haberim yok dediğinde sen yoktun diye diye kendini suçlu hissettirceksiniz vurdumduymazlıgınız ilk basta hoşuna gidecek abartacak vs ama dayanın hersey sizin istediğiniz kıvama gelicek zamanla bu arada kendinize bol bol program yapmayı unutmayın

Kendinize neden bunu yapıyorsunuz ya delirdim. Tek mi yaptınız o çocukları.

İş bölümü yok mu evinizde? Neden çocuklarla sadece siz ilgileniyorsunuz.

Haftada 1 gün belirleyin çıkın dışarı. Çocuklara o bakacak. Bakmasa bile bakacak birini ayarlayacak. Siz çıkacaksınız. Kuaföre mi gidersiniz, sinemaya mı çaya kahveye mi nereye giderseniz gideceksiniz.

Ayyy ben çocuklarımı bırakamam ama evlatlarımmmmm canlarımmm moduna girecekseniz kimseden akıl beklemeyin.

Size çok kızdım. İş güç sahibi. Sürekli gelişme odaklı bir öğretmen gelmiş burada eşim hobisi için bizi bırakıyor modunda yazılar yazıyor.

Silkinip bi düşünün lütfen.

Tecrübemi paylasşmak isterim ne kadar yüzleşir şikayet ederseniz o kadar o ortama girmek ister yalanlar başlr bir müddet dişinizi sıkıp gidiyorum dediğinde hiçbirsey geldiğinde hiçbirsey demeyeceksiniz zor ama olcak sizinle ilgili evle çıcuklarla ilgili birsey oldugunda geç duyucak neden haberim yok dediğinde sen yoktun diye diye kendini suçlu hissettirceksiniz vurdumduymazlıgınız ilk basta hoşuna gidecek abartacak vs ama dayanın hersey sizin istediğiniz kıvama gelicek zamanla bu arada kendinize bol bol program yapmayı unutmayın
Bunu cok dusundum ve yaklaşık bir aydir uyguladim. Hatta ona etkinliği için hediyeler bile aldim. Malesef bu saat oldu iki gundur evde yok. Yuz Verdikce de abartiyo

Kendinize neden bunu yapıyorsunuz ya delirdim. Tek mi yaptınız o çocukları.

İş bölümü yok mu evinizde? Neden çocuklarla sadece siz ilgileniyorsunuz.

Haftada 1 gün belirleyin çıkın dışarı. Çocuklara o bakacak. Bakmasa bile bakacak birini ayarlayacak. Siz çıkacaksınız. Kuaföre mi gidersiniz, sinemaya mı çaya kahveye mi nereye giderseniz gideceksiniz.

Ayyy ben çocuklarımı bırakamam ama evlatlarımmmmm canlarımmm moduna girecekseniz kimseden akıl beklemeyin.

Size çok kızdım. İş güç sahibi. Sürekli gelişme odaklı bir öğretmen gelmiş burada eşim hobisi için bizi bırakıyor modunda yazılar yazıyor.

Silkinip bi düşünün lütfen.
Tesekkurler yorumunuz için. Ben kuaföre dıșarı cikiyorum zaten. Yanlis anlasildim galiba. Bu hobisi nedeniyle esim kontrolunu kaybetme ye basladi ve ben nasıl davranacagimi bilmiyorum diyorum. Haftasonlarini hep ortaya ayirir oldu. Bizimla bağı azaliyor. Ben ne kadar bikac saat dıșarı cikmis olsam da yeterli mi bu durumda. Cozemedim

İkinizin de evde olduğunuz bir haftasonunuz var ve o gün adam çocukları size bırakıp gezmeye mi gidiyor. Siz de her hafta kös kös onu mu bekliyorsunuz? Geç bile kalmışsınız kavga çıkarmak için. Bütün hafta çalışıyorsa anne baba haftasonu ailecek gezmek vakit geçirmek istemezler mi?

Back
X