- 11 Mart 2018
 
- 12.387
 
- 50.814
 
- 598
 
Merhaba Kk’nın güzel kadınları
Basit ama bir o kadar lezzetli bir tarifle karışınızdayım...
Malzemelere geçiyorum...
Krep iç malzemeleri...
		
		
	
	
		
	
Yapım aşamasına geçelim...
		
	
		
	
		
	
Malzemeler;
		
	
		
	
		
	
9-10 tane krep çıkıyor...
		
	
Kreplerimizin içerisine etlerimizi döküp,krepi kapatıyoruz...
Deneyecek olanlara şimdiden afiyet olsun
Umarım beğenirsiniz...
		
	
		
	
		
	
		
	
		
	
		
	
		
	
		
	
	
		
			
		
		
	
				
			Basit ama bir o kadar lezzetli bir tarifle karışınızdayım...
Malzemelere geçiyorum...
Krep iç malzemeleri...
- 350 gr. Dana kuşbaşı
 - 1 adet soğan
 - 1 adet kapya biber
 - 2 adet çarliston biberi
 - 2 diş sarımsak
 - 2 adet domates
 - 2 yemek kaşığı sıvıyağ
 - Pul biber,kekik,karabiber ve tuz...
 
Yapım aşamasına geçelim...
- Etlerimizi tencerede,2 yemek kaşığı sıvıyağ ile kavuralım...
 
- Suyunu çekince içerisine küp doğradığımız soğan,sarımsak,çarliston ve kapya biber ilave edip kısık ateşte kavurmaya devam edelim...
 
- Sonrasında kabuğunu soyup,küp küp doğradığımız domates ve baharatlarımızı ilave edelim
 
- Bir müddet kavuralım...
 - İçerisine yarım su bardağı sıcak su ilave edelim...
 - Kapağı kapalı,kısık ateşte 35-40 dakika pişmeye bırakalım...
 
Malzemeler;
- 2 adet yumurta
 - 1 su bardağı süt
 - 1 su bardağı su
 - 1 çay kaşığı tuz
 - 2 su bardağına yakın un...
 
- Yumurta,süt ve suyu iyice çırpalım...
 - İçerisine tuzu,unu azar azar ilave edelim
 - Bir yandan çırpma teliyle çırpmayı ihmal etmeyelim

 - Kek hamurundan daha akışkan bir hal almalı...
 
- Tavamıza 1-2 damla sıvıyağ dökelim
 - 1 kepçeye yakın döküp altlı üstlü pişirelim
 
9-10 tane krep çıkıyor...
Kreplerimizin içerisine etlerimizi döküp,krepi kapatıyoruz...
Deneyecek olanlara şimdiden afiyet olsun
Umarım beğenirsiniz...
			
				Son düzenleme: 
			
		
	
								
								
									
	
		
			
		
		
	
	
	
	
		
			
		
		
	
								
							
							
	
 ellerine sağlık çekim bile ferah olmuşşş