Hakkımızda hayırlısı olsun ama biraz daha düşündeydiniz keşke şartlarınız buysa sonuçta yaşadığınız yerde oluşturduğunuz bi çevreniz vardır bi de boşanmaya kararliyim diyosunuz ama boşanma davası olmıycak ortada bir de doğmamış bebek Allah kolaylık versin canim inşallah herşey güzel olur senin içinDün baya detaylı konuştuk her şeyi ağlayarak anlattı. Geçmişten gelen bir alışkanlığımış ilk tanıştığımızda söylemek istemiş fakat ben bu tarz şeylere çok karşıyım hem bastan uyardığım için kaybetmek istemediği için söyleyememiş. Bu tarz şeyin aldatma olabileceği düşünmemiş kimseye nosunu falan vermemiş reelde görüşmemiş güya. Dün aldım telini elime tüm banka hesaplarını mailleri hepsini inceledim. Açık bulamadım sadece facebookta 2 kadını takip ettiğini telegram diye bir şey ordada birkaç kadın nosu buldum üzerine tıkladığımda silinen diye çıktı. Onlarıda önceden eklemiş. Konuşmalar faln yok ortada. Boşanmayı araştırdım 1 yıl dolmadan anlaşmalı boşanma olmuyormuş kişi eşim boşanmak istemiyor artı o sitedeki hesabını kapattığı içinde artık kimle ne konuştu hepsi gitti. Elimde delil yok mahkemeye sunacağım.
Evden ayrılamadım çünkü kapıyı kitledi çıkamadım şu an işte eşyalarımı topluyorum otele yerleşecem artık benden ona eş olamayacağımı anlasın istiyorum. Elimde delillerde yok en sonunda pes ettirip boşanmaya ikna etmekten baska bir çarem yok .
Sen kafada biturmissin ben senin kadar çabucak bitiremdim çünkü çok seviyordum şimdi de pişman değilim affettigime bi yanlışı olmadı ondan sonra ama senin esin sana ya hiç güven vermiyor ya da sen de çok severek evlenmemissin gibime geliyor hakkında hayırlısı olsun...